Pozdrav,
Razmisljam o kupovini skutera Peugeot Jet Force, mozete li mi nesto reci o njemu kakva je masina, brzina..sve pozitivne i negativne strane skutera.
Radi se o ovom motoru: https://www.olx.ba/a...-jet-force-125/
1
2 replies to this topic
Posted 05 July 2018 - 18:33
Posted 04 August 2018 - 10:02
Kupih ja novog Jetforcea 50cc davne 2007god. Lep ko lutka, oterao ga iz salona...
Doduše 50cc ali po gabaritima isti je kao i 125cc....
Udobnost extra, solidno prostran skuter, dobar položaj sedenja, dovoljno mesta za suvozača....
Malo mi je smetalo što dosta legne zadnji kraj kad su dvoje na njemu, zahvaljujući centralnom amortizeru...
Kočnice savršene, skuter tone dok koči i oseti se sila kočenja..Na drugim skuterima ima dobrog kočenja ali na Jetforceu je masa tj težište fenomenalno uradjeno tako da nema klizanja i sličnog...
Prostor ispod sedišta prima full face kacigu što je retkost...
Zamerke...hmmm evo kopam po glavi ali nemam ništa što bih zamerio...potrošnja je na fabričkom 50cc solidna oko 4.5lit, eventualno to...
Mašina od 125cc je navodno nabildivana kompresorom pa daje koju snagu više od ostalih 125cc, ali i čudno zuji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doduše 50cc ali po gabaritima isti je kao i 125cc....
Udobnost extra, solidno prostran skuter, dobar položaj sedenja, dovoljno mesta za suvozača....
Malo mi je smetalo što dosta legne zadnji kraj kad su dvoje na njemu, zahvaljujući centralnom amortizeru...
Kočnice savršene, skuter tone dok koči i oseti se sila kočenja..Na drugim skuterima ima dobrog kočenja ali na Jetforceu je masa tj težište fenomenalno uradjeno tako da nema klizanja i sličnog...
Prostor ispod sedišta prima full face kacigu što je retkost...
Zamerke...hmmm evo kopam po glavi ali nemam ništa što bih zamerio...potrošnja je na fabričkom 50cc solidna oko 4.5lit, eventualno to...
Mašina od 125cc je navodno nabildivana kompresorom pa daje koju snagu više od ostalih 125cc, ali i čudno zuji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 04 August 2018 - 10:29
Nije svaki JetForce 125cc sa kompresorom. Model za koji se interesujes je bez.
125cc 4t sa direktnim ubrizgavanjem.
Nikada ga nisam vozio,niti pricao sa nekim vlasnikom o njemu. Ono sto sam za ove godine saznao o njemu je da su prilicno kvarljiva roba i naravno skupi delovi.
Jedna od cinjenica je i cena u oglasima koja je ne retko 500-800e,sto je moramo se sloziti jako niska u poredjenju npr.sa Runner-om 125cc tog godista.
125cc 4t sa direktnim ubrizgavanjem.
Nikada ga nisam vozio,niti pricao sa nekim vlasnikom o njemu. Ono sto sam za ove godine saznao o njemu je da su prilicno kvarljiva roba i naravno skupi delovi.
Jedna od cinjenica je i cena u oglasima koja je ne retko 500-800e,sto je moramo se sloziti jako niska u poredjenju npr.sa Runner-om 125cc tog godista.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users