Ukratko,skuter ne toliko zastupljen kod nas,tek minimalno,2008 god,na trajnu tablu registrovan,masina prede lepo,po recima vlasnika kitovan na 70cc(tek treba da se proveri),trenutno skinute plastike zbog transporta iz Valjeva za BG(da se ne polome,jer sam ga terao u gepeku kola),od ostalih tehnikalija ne znam vise nista osim da je to neka kopija minarelija na njemu i da je skoro isti kaoSprint Phantom.Oko masine trenutno osim malog stelovanja karburatora nema nista po recima kolege Nese Bg,jer se trenutno kod njega nalazi jos dan dva dok mu ne napravim mesta kod mene.
Zanima me vase misljenje ko ga ima jer od ove marke jedino sam cuo za paseo i toreo modele.
U planu je sledece...
provera kaisa karburatora,kocnica,vesanja i elektrike,mada koliko sam uspeo da vidim nece biti vecih problema i intervencija osim prednje gume koja je kramponka i fabricka je kako kaze nesa,i cisto farbanje plastika sa malo krpljenja istih ili cu ga u foliju,videcu vec.
Molim vas da me malo poducite oko njega jer skoro nista na netu nema o njemu,cak su i slike ovog modela retke...
Pozzz drugari,drago mi je sto opet kuckam......
Attached Files
Edited by MAXABEZANIJA, 05 December 2018 - 23:10.