Pa da ali ne skidaj, kada 2021 budu valjci za merenje 45 na tehničkom samo povežeš i radi

Sonic Baotian Sr 49cc
Started by Nikola123, Apr 08 2019 01:28 PM
45 replies to this topic
Posted 30 June 2019 - 14:51
Posted 01 July 2019 - 07:10
Anlaser moraš da skineš rastaviš kompletno. Očisti ga dobro proveri četkice i kolektor na rotoru očisti i ispoliraj ako je mnogo oštećen ima duboke kanale može na strugu da se poravna. Obično je kod četkica biksna ako ima mnogo lufta mora da se promeni. Napred bi trebalo da je lager njega zameni. Bendiks dobro isperi benzinom i naprskaj ga malo sa wd40. Sastaviš i probaj pre ugradnje. Kontakte dobro očisti tu ide jaka struja pa ako nisu dobri slabo vrti i dosta se greju.
Послато са Mi A1 помоћу Тапатока
Послато са Mi A1 помоћу Тапатока
Posted 08 July 2019 - 09:40
Servis je odradjen , sto se tice anlasera u pitanju je bio bendiks.
Zadnji zupcanik se okretao na osovini i to je bio problem, pokusali smo ga zavarit ali to nije uspjelo pa smo probusili zupcanik i stavili klin. Sada radi bez problema.

Zadnji zupcanik se okretao na osovini i to je bio problem, pokusali smo ga zavarit ali to nije uspjelo pa smo probusili zupcanik i stavili klin. Sada radi bez problema.

Posted 11 July 2019 - 11:14
Pojavio se novi problem, kada se motor zagrije i idem punim gasom cuje se neko lupanje struganje u zadnjem djelu motora. Mislim da nije tocak nesto je oko prenosa, bendiks nije vozio sam i bez njega cuje se opet. Sta moze da bude ?
Posted 11 July 2019 - 11:45
nasao sam sta se cuje

sistem ovaj od kurble nzm tacno sta je parao po ovom kako da to popravim ?

sistem ovaj od kurble nzm tacno sta je parao po ovom kako da to popravim ?
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users