Raniji vlasnik izigran i izmanipulisan od strane nazovi majstora digao je ruke od sredjivanja istoga.
Skuter u voznom stanju odvezen radi lokvice ulja ispod cilindra majstoru zavrsio je put tako sto je zakovao napravivsi stetu koju cu licno probati ispraviti na najbolji moguci nacin nadam se uz pomoc Vas znalaca u onome sto mi mece biti jasno prilikom rada.Na slikama se vidi stanje prije kvara i sadasnje sa svim dijelovima kojima
raslolazem.
Masina je rasklopljena,nedostaje termo grupa,magnet skinut,svi sarafi i pratece komponente prisutne.
Kupljena termo grupa airsal t-6 na velikoj rasprodaji obzirom kako kaze prodavac slabom potraznjom ove grupe koja nosi bolcnu 12 mm.Istina dosla je bez dihtunga ispod cilindra i onog izmedju glave i cilindra a koje imam iz ranijih setova.Slikao sam naravno i napravio poredjenje izmedju mog starog airsal sporta 70 i ovog t-6.Sve je daleko od voznog stanja ali potrudicu se da ga dovedem sto prije i sa velikim oprezom jer se greske pa cak i najmanja skupo placaju pogotovo sa alu-nikasil varijantama gdje su neoprostive tj.nemaju popravnog ispita.Prije svega da okacim i koju fotografiju.