Jump to content

Aerox 01

• This topic is locked This topic is locked
34 replies to this topic

#21 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 20 November 2019 - 00:40

Preleteo sam bas taj od zikea bar 3x. Po nekoj logici fali mi jos i auspuh tipa tecnigas ili leovince zx(moze neka okvirna cena za nov, polovan taj tip).
Sta mislite o ovakoj varijati ako se sme ovo postavit
https://www.kupujemp...er_id=504167700
https://www.kupujemp...er_id=504167700
Da li sta valja, posto mi je cena nekako prihvatljiva i da li bi sta dobio sa tim,
Jbga, da sam znao odneo bi ovo kod nekog od vas, mada sam i ovako zadovoljan sa radom motora, ali bi voleo vise brzine i startnosti.

#22 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 20 November 2019 - 09:59

Imaš ovde komparacije bullet GP sa bullet next R -om, pa pogledaj video, taj sto si gledao je takozvani bullet next R, mi smo ga tako prekrsili jer je on kopija technigas next R tipa

https://svet-skutera...-2T--Leovice-GP

#23 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 20 November 2019 - 15:35

Tesko da bi tog bullet-a stavio na motor, estetski mi nikako ne odgovara.
Ovi sto sam ih stavio su ok, nadam se da dobijam nesto sa njima.
Moze li neki predlog osim ovih. Trazicu po netu, pa ako naletim predstavicu.
Imate li koga u subotici i okolini cisto da baci pogled na motor da vidi sta bi trebalo.

#24 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 20 November 2019 - 21:06

Estetka jeste bitna,ali neki put je bolje staviti zardjali tecnigas trek negoli taj sjajni bullet...

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

#25 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 07 December 2019 - 19:37

Posto vozim motor i na minusu, a imam rucni saug kod levog palca, da li kad upalim motor vozim neko vreme pod saugom ili ga vratim cim se upali.
Jednostavno motor ne ide kako treba dok se ne ugreje. Posle je OK!

#26 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 08 December 2019 - 09:15

View Postpereee21, on 07 December 2019 - 19:37, said:

Posto vozim motor i na minusu, a imam rucni saug kod levog palca, da li kad upalim motor vozim neko vreme pod saugom ili ga vratim cim se upali.
Jednostavno motor ne ide kako treba dok se ne ugreje. Posle je OK!

Motor treba da radi pod saugom sve dok se ne ugreje...upravo je to njegova funkcija..

#27 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 09 December 2019 - 10:58

Sve je stvar ukusa , ja nikad ne bi stavio GP , ruzan mi je ma kako dobar bio ...Bullet sport je po karakteristikama sli;an kao Next-r , a unutra[nja gradja mu je sa pregradama , Mario tako kaze , ...spic mu je na oko 8000...ja sam ga imao na Alienu dugi niz godina dok ga nije zamenio Yaser...ako ga uzimas , uzmi hromirani , daleko lakse odrzavanje ...

Saug...uloga- da zbog slabe isparljivosti goriva kad je hladan motor , poveca udeo istoga u smesi ...kako se motor greje dolazi se na normalnu isparljivost od 1prema 15 i motor pocne normalno da radi , smanji broj obrtaja na normalu , tada ga otpustis ..., ako ne presisace i posle ce tesko upaliti ...

#28 canibal86

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • MestoSid
  • VozimSpider X5

Posted 09 December 2019 - 18:14

Mozda je malo off topic interesuje me gde bi se mogla nabaviti ta polugica za saug od aerox-a.

#29 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 09 December 2019 - 23:29

Ja sam je platio 1000 mislim sa kp.
Inace danas sam vozio pod saugom i to je to, posle nekih 2km sam vratio rucicu i isao je ko zmaj.
Ma da nije bilo toliko hladno kao ranije, pre neki da je bilo -5, sad je toliko u plusu.!
I meni je gp estetski ocaj, a na prolece gledam sta cu staviti od auspuha, ma da ni ovako nije lose, ali nije to,to!

#30 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 09 December 2019 - 23:31

Da dodam, nemam obrtomer, samo brzina i gorivo!

#31 canibal86

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • MestoSid
  • VozimSpider X5

Posted 10 December 2019 - 00:38

Ako planiras da uzmes obrtomer imas na kp one kao kocka crne upisi u pretragu obrtomer i brojac radnih sati msm da se krecu oko 2000 din.

#32 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 10 December 2019 - 10:36

Ne planiram.
Jednostavno mi se svidja kontrolna tabla(sve crno) samo jos da radi brzinomer hahahahaa!!!

#33 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 17 December 2019 - 19:50

Vozim ga dok vreme sluzi i lepo sam nabio kmetara, samo mi smeta sto nema start, bas nisam zadovoljan, krajnja mi i neije toliko bitna pa nek je i 65-70, ipak imam 100 kg hehehe! Inace kad se zakotrlja, ide odlicno.
Da li zaista kvalitetan rezonator sportski toliko utice na start i da li ima neko sa sajta da proda neki, ne bas skup koji bi se uklopio .
Cisto informativno, da li ima neka stranica ovde da pogledam.
Nesto ovako https://www.facebook...3&theater&ifg=1
Nije mi zurba, ali bar do proleca!
Slikacu i moj sadasnji auspuh, orginalni za koji mi majstor kaze da ima blokada, ali da li skidajuci ih dobijam startnu!

#34 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 17 December 2019 - 21:56

Start stelujes izmenom oprigica na kvacilu.
Ti bi trebalo da uzmes neli set oprugica,tipa malossi ili polini i time da "odgodis start",odnosno da pustis agregat da se jos malo razvrti.
Malossi bele oprugice ti trebaju,gde je start na oko 5000 rpm.

Kupovinom rezonantnog auspuha dobijas dosta,i na snazi i na startnosti,ali mora se ispratiti sa ponovnim stelovanjem karburatora.

#35 pereee21

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 26 February 2020 - 18:56

Stiglo je prolece hmm pa se tako i malo vise vozi skuter.
Odlomila mi se iglica pokazivaca brzine na satu(koji svakako ne funcionise), dok mi pokazivac goriva radi dobro.
Da li moze to da se nabavi odvojeno ili mora ceo sat u kompletu da se kupi.
Uz vec postojece stvari koje me nerviraju kao sto je startna brzina, zeza me i sto motor nekad pri startu koji je trom zavibrira, trese se. Da li da to pripisem mojoj tezini od 100+kg ili treba neko podesavanje!
Sto se tice svega ostalog, lepo radi, lepo pali itd!

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users