Laki993, on 13 May 2021 - 21:12, said:
Najbolje bi bilo da se raspitaš ko servisira te skutere i da oteraš tamo. Dizne, ECU, Pumpa goriva, TPS, kompresor, regulator pritiska, bukvalno svašta može biti. Iskreno ovde niko ne želi da ti da pogrešan savet i odvede u pogrešnom pravcu, moje neko mišljenje da sam, preko tastature to teško možeš rešiti, čitaj malo teme pa pokušaj sam.... Ali ja da sam na tvom mestu ne bih sam čačkao, prvenstveno zbog vremena koje će se potrošiti na to.
Послато са LG-H860 помоћу Тапатока
Ako ces iskreno preko 15 serisa sam z
vao sto sam nasao na internetu kad sam spomenu jet force 125 si su rekli ne radimo to i kad sam pitao da mi preporuce nekog majstora rekli su nzm ko to radi, jedan mi je reko 150e dijagnostika na sta sam mu ja reko druze ne gledas mi hayabusu, s
vi taj skuter zaobilaze niko ne zeli na da cuje za njega ni da gubi
vreme .... d
voje su mi je reko da z 10 ak dana da probaju da nadju dijagnostiku, da zab sam da kzm pumpa goria je zamenjena druga posto je stara zablokirala od stajanje skuter je stajao 2 god, a s
vi delo
vi za taj skuter su papreno skupii, drugar je pre 7 godina imao o
vak
v skuter isto i imao je problem da mu je seckao u
voznji gde ga s
ve nije terao i niko nije mogao da mu resi proble bio je i u pezou gde su mu rekli da ne znaju da mu rese problem toliko o tim strucnim majstorima i na kraju posle 1.5 god zajebaanja i drndanja i izgubljenog
vremena i zi
vaca ga je decko prodao za 500e jer mu se smucio
vise motor, koliko ja
vidim o
vde necu ga ni resiti, razmisljao sam da ga prebacim na karb nasao sam par snimaka na youtubu sad mi treba neko ko se malo bolje razume u struju da bi ubacio cdi od nekog 4t skuteraa da ostanu moji namotaju buni me to sto nema onaj namotaj poseban za
varnicu pa ako bi mogao neko malo da mi pomogne tu da me uputi kako ti namotaji funkcionisu koji st
vara
varnicu ...