Posted 18 May 2020 - 06:54
Uhh haos je pročitati toliko posla u tri posta, a dobro da si se i setio hronologije i sačuvao slike na kompu..
Za tehnički moraš videti koliko su tolerantni, u početku su svi izmišljali toplu vodu, a u principu bazira se sve na fotografisanju. Ja sam eserku zamaskirao ali nije bila u voznom stanju što njih nije ni interesovalo. Auspuh garant neće pustiti, za sat ne znam i za filter vazduha.. u ostalo se ne upuštaju. 2021 kreće merenje na valjcima pa će biti neophodno blokade ugraditi za 45kmh..
Sve čestitke za setup, lepo je videti toliko upgrade-a, a jos lepse kad sve delove mozes da kupis u NS-u.. Na zalost druga su vremena dosla, za SF teze ima i napolju delova, a kod nas se prodaju gume i kosilice za travu..
Radio sam ćerki (u base projektima je tema) pre par godina SF2, taj S6 pro auspuh sam tražio, jer se sećam tvog koncepta jos sa org-a, medjutim ne proizvode ga vise, a predpostavljam da je i potražnja opala.. Po meni je na tim vertikalama jedan od najvećih problema grana. Ako pogledaš takmičarski program, svi koncepti za SF, ko ih jos jos radi, se baziraju na kratkoj grani, ja sam Roost uočio..
Toliko, za prvi post, čestitke za setup