Jump to content

Kymco Xciting S 400i

4 replies to this topic

#1 taNok

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • MestoBeeGee
  • VozimAprilia SR1

Posted 08 August 2020 - 01:25

Obzirom da vec godinu-dve nemam 2 tocka sem Apriliu koja sedi vec godinama a guzve u Beogradu postaju sve gore pa imati zanimljiv auto vise nema svrhu, poceo sam da trazim novu igracku. Uvek sam voleo maxije pa sam poceo da trazim zamenu za Madisona S200 kojeg sam prodao da bi ulozio u Bmw e30 koj pakujem 🤷🏻‍♂️😂 Odlucio sam se za novog Kymca Xciting S 400i
Presao sam oko 200 km razrade sa njim pa nemam bas puno iskustva ali za sad jako stabilan, startan, pun snage ( nisam dao vise od 2/3 gasa jos a vise je nego dovoljno za bilo koje uslove) ekstremno lep i privlaci mnogo paznje ! Uhvatila me i kisa pa sam testirao i Bosch ABS i duple 280 mm diskove koji ovu krmacu od 200+ kg ukopaju u mestu i po najgorim uslovima. Fabricke Maxxis gume su za sad blagi ocaj ali videcemo kako ce se pokazati kad se obruse kako treba. Navigacija, stelujuci vizir, gps pracenje itd. Sve u fullu i za sad top! Jedina mana za sad je neko lupkanje koje se cuje koliko se meni cini iz tog mehanizma za podesavanje visine vizira ali ce se to resiti na prvom servisu jer mi iskreno nije toliko hitno/bitno. Nadam se da ce lepo vreme pa da pregazim jos malo kilometara i steknem neke nove utiske da vam ovde prenesem 🤷🏻‍♂️ Oce neko da se vozi ? 😂

Attached Files

Edited by taNok, 08 August 2020 - 01:30.

#2 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 08 August 2020 - 03:22

Da nisi prodao e30 da bi pazario Kymco ? Čestitke na prinovi, vrlo lep dizajn, kija je deklarisana snaga ?

#3 taNok

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • MestoBeeGee
  • VozimAprilia SR1

Posted 08 August 2020 - 15:36

Nisam kolega, nece ta sklopocija nigde Cekamo sledeci Track Day da vidimo sta ce ovaj put da crkne
Sto se tice Kymca, 36ks @7500rpm i 38nm @6000rpm

#4 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 08 August 2020 - 22:09

Kymco je brutalan, za svaku pohvalu dokle su stigli sa dizajnom...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#5 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 11 August 2020 - 07:27

Lepa igracka. Drago mi je da si uvazio sugestiju. Neka je sa srecom i da cuvate jedno drugo :)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users