Jump to content

Keeway Matrix V4

• This topic is locked This topic is locked
273 replies to this topic

#181 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 04 June 2011 - 16:36

View PostZlajoX, on 04 June 2011 - 16:11, said:

To je polusint. i ja ga koristim, i mogu ti reci da sam se odusevio sa tim uljem po svim pitanjima.Potpuno izgara, ne dimi uopste, ne smrdi ni malo a dobro podmazuje i sa njim motor dosta stabilnije radi.Plave je boje i potpuno parira motul scooter expertu po svemu a duplo jeftiniji i moja preporuka da ga koristis inace sam do skoro bio motul manijak, znaci samo motul i nista vise ali otkad sam ovo uzeo ostajem na totalu definitivno.

EDIT: Pre ovog potrosio sam i litru total racinga i isto je sve kao i kod total scootera samo sto je izgleda malo prejak za ovaj moj setup pa mi svecica uvek bila dosta crna i dosta ga bacao na auspuh sto znaci da nije mogao dobro sagoreti.

eee zlajo bas ti hvala informacija iz prve ruke :), ma extra je jeftin ovdje kod nas 5€ stvarno dzaba :D

#182 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica
  • VozimSuzuki DR600 DJEBEL

Posted 04 June 2011 - 16:36

Posto je malo nezgodan za sipanje, nema produzetke kao neka ostala ulja, pa sam morao uraditi ovako jednu pipu zbog lakseg sipanja, jer ne volim da koristim levak i neka druga pomagala zbog mogucnosti prljavstine, a sve u cilju cuvanja uljne pumpe i celog sistema.
Posted Image

#183 SciFratello

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 139 posts
  • MestoBeograd
  • VozimCPI Hussar, CPI SM 50

Posted 09 June 2011 - 11:32

nice work! :)
I ja sam u nekoliko navrata u skuter sipao ovaj Total. I bio sam sasvim, sasvim zadovoljan.
Ako ti nije muka, slikni taj čep koji si napravio malo pobliže, čisto da se upoznamo sa detaljima izrade.

#184 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 11 June 2011 - 16:59

danas palo testiranje potrosnje sa boostom na 50km, znaci nasut pun rezervoar i predjeno 50km pa ponovo pun, potrosnja tacno iznosi 2,3L sto je na 100km 4,6L ja zadovoljan http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/1oda.gif, od serijale mi vise trosi mislim oko 0,8L ahha meni super

#185 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 12 June 2011 - 21:00

desila mi se sljedeca stvar u brzini negdje na 70 i nesto km/h se ugasio, moja pomisao ljepio, ali ne bih rekao,karb je ustelovan bolje en moze-znam iskustva drugih isto govore, upalio sam ga normalno zatim stao, stavio drugu svjecku BR9HS bila je 8 i dalje po gasu-nisam ga nimalo stedio vise se nije desilo, napravio sam oko 50km i sve normalno ide nigdje greske, ono sto mi se desava jos od prije jeste da kad zavrnem gas i pred samo krajnje dodavanje gasa stucne eh izgleda da sam bas u toj brzini dao gas na rucici u taj polozaj i ostao je bez corbe :P

#186 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 25 June 2011 - 20:55

mali update:

neka slikica:

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Posted Image

Posted Image

malo se provjeravala krajnja na garminu:

Posted Image

ja zadovoljan, oibrtaji su bili na 12200 na max od 84km/h, bez ikakvih podloski na variu, jos najmanje 6-7mm moze izaci remen, remen je izgleda spreman za zamjenu nije se puno pojeo nego jednostavno kad ga rukom pritisnem uz metal npr vario skripa, tako da mi nebi pukao morat ce pasti novi malo kvalitetniji

#187 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 04 July 2011 - 20:36

danas stavljen polini intake sa karbon lamelicama slika ispod

stanje: super odziv na gas, sad bez pocetnog trokiranja, nisam ga istestirao do kraja ali mi se cini da ni nema vise onog prekidanja kad naglo dodam full gas sto je bilo na pocetku, jedino ne znam zasto sluzi ovo, crvenim oznaceno, stavio sam usis bez toga:

Posted Image

karbonske lamelice su kao sa slike sa zelenim polini slovima

jos nesto da li moram sad opet obratiti paznju na karb odnosno ustimavanje istog ponovo...

#188 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 04 July 2011 - 20:46

To ti je umetak i on se obavezno montira.Njegov zadatak je da usmeri smesu direktno u karter.

#189 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 04 July 2011 - 21:54

hmmm nemam pojma, ne znam zasto onda dolazi zasebno, logican je zakljucak da se moze i izvaditi, znaci po potrebi

#190 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 04 July 2011 - 21:57

View Postrockstar, on 04 July 2011 - 21:54, said:

hmmm nemam pojma, ne znam zasto onda dolazi zasebno, logican je zakljucak da se moze i izvaditi, znaci po potrebi
Ma moze i bez njega al bi trebalo [bar teoretski] da bude bolje sa usmerivacem....vozi malo bez njega pa ga ubaci bas da vidis ima li razlike...

#191 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 04 July 2011 - 22:11

View Postcvele, on 04 July 2011 - 21:57, said:

Ma moze i bez njega al bi trebalo [bar teoretski] da bude bolje sa usmerivacem....vozi malo bez njega pa ga ubaci bas da vidis ima li razlike...

za sad sam zadovoljan, ali budem probao kasnije sa usmjerivacem :D

#192 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 04 July 2011 - 22:27

Jel su kod tebe na prirubnici bila tri inbus srafa i jedan nedefinisan, kao nakovanj?? :D

#193 mile-sachs

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 33 posts

Posted 04 July 2011 - 22:55

tri za imbus i jedan sraf sa slomljenom glavom kao ....
tako je kod vecine kineza fabricki !

#194 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 04 July 2011 - 23:12

View PostBoza, on 04 July 2011 - 22:27, said:

Jel su kod tebe na prirubnici bila tri inbus srafa i jedan nedefinisan, kao nakovanj?? :D

ne sva cetiri su bila inbusa

#195 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 July 2011 - 09:33

taj jedan je garancija šraf, u pravu je mile slome glavu kod stezanja... to možeš sa malim sekačem i kuckanjem u rikverc da odvrneš...

#196 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 05 July 2011 - 11:44

Tako cu i da uradim... Jebo ih sraf..

#197 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 22 July 2011 - 20:36

Update:

Stavljen Malossi vario sa 4,6 rolnicama jer su mi one bile pri ruci + CNC ventilvar, rezultat brzina krajnja nije mjerena vozio sam do 88km/h po satu samo jednom onako, naime motor ide muci se do jedno 10km/h i onda odcepi i konstantno ubrzava, e sad koji su znaci prevrtavanja da znam mislim da i malo prevrtava nisam siguran jer se upocetku cuje previse a malo ubrzava, moram napomenuti da mi je na starom kvacilu spala jedna lamela vozim na dvije :)... motoforce kvacilo sljedi na montazu i podobno zvono, jer sam naime kupio naraku zvono za mina http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sad.png a ono ne pase...a da pao je i novi remen doduse nije brand neki tipa Zipp do drugog trenutno nisam mogao doci, zamjenjen je prevencije radi, bando je bio na 5500 pa nebi da mi se desi da pukne

ovih dana cu provjeriti krajnju

#198 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 19 August 2011 - 22:11

ljudi imam sekundar od Polini, pa se vec dugo vremena neckam da li da ga stavim ili ne, znam iskustva sa primarom, ali me zanima ima li neko da je stavljao sekundar

#199 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 19 August 2011 - 22:22

To ovaj a ??
http://www.racing-pl...676cce1edd91c29

Treba proracunati produzenje al svakako je na kinezima korisno...dobijas bar 10km+...

edit-...
http://www.4shared.c...kalkulator.html

#200 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 19 August 2011 - 22:42

e taj 15/42, sta je ovo oznaceno crvenim na slikama, neki alat ili

Posted Image