Na njemu su samo promene rolnice malossi 13gr, uradjen servis ulje filteri, stavljene 3 nove gume pirelli angel i komplet nove plocice napred - nazad. Vozio sam skuter svaki dan oko 4 ili 5 meseca od kad sam ga uzeo. Pre prosle subote sam zatvorio sezonu sa 0C napolju

Sto se tice voznje mogu da kazem da je bio malo cudan u pocetku, ali sam se navikao posle toga, cudan je malo sa dva tocka oseca neramnine na putu u krivni treba malo jace drzati rucke, ali drzi u krivine bas jako kad se nalegne, na pola gasa uvek slajfa zadnji tocak i baca u stranu. Cena mu je malo vislja od drugih maxi skutera, moze se uzeti neki okey auto sa 5000eura ali svako sa svojim zeljama.
Potrosnja mu je oko 5.5L, za brzinu nije nesto prebrz sa mojim baotianom se igram, ali dosta je tezi od ostalih 300kih, za niz grad i svuda je dovoljno brz da preticas bez ikakvih problema, krajna brzina po gps-u neznam koja je ali na tablu do sada najbrze je bilo 130km/h na autoputu.
Skuter ima rucnu kocnicu, takodje moze da se ukoce amortizere da bi sam drzao skuter bez centralnog stendera, koliko god da ga klatis nemoze da padne, takodje kad dodje pod 20km/h moze da se stisne dugme i da ukoci amortizere i na semaforu sedis bez da pustas noge, kad se da gas avtomatski otkoci amortizere i vozis.
Inace skuter svuda privlaci paznju, svako pogledne cude se, gde god zastanem nesta da obavim svako pita kakvo je ovo cudo... koliko kosta itd.... najdraze mi je kad klinci ga vide i izraduju mu se uvek im izmami osmeh.
Sve u svemu veoma sam zadovoljan, sto bi ja reko "kulturno" skuterce, do sada nisam imao nikakvih problema celu sezonu, jedino se sada pred 3 dana pojavio problem, nisam ga bio vozio nedelju ipo stojao je u garazi, i izvadio sam ga nesto na kratko imao sam posla, i video sam da volan(rucke) ne vrte lako vec mnogo tesko, u cemo je problem neznam, proverio gume nesto napred da ne glavi nema nista ocigledno, pre da ga ostavim u garazu nije bilo nikavih problema, ne kapiram sta bi se desilo od stajanje.
Evo jedan klip od pre oko 3 meseca, mozda ce na prolece dobiti neki tuning mada ja ne bih dirao ovu "kulturicu"

Edited by Damjan66, 28 November 2020 - 23:09.