Pa ajmo redom dok je trajala obnova i nije bilo u planu da uopce ostaje kod mene.
Kupljen onak u solidnom stanju,gore je Motoforce bacva,na satu je 34tkm i 50cc masina nije nikad otvarana.
Skuter je lakiran,ali dosta lose i skupilo se nekih frizeva koje je trebalo sanirati.
Dekl je puknuo jer je neki sivonja kurblao.Aku mrtav.Slomljena brava od tanka i gornja je gubila kontakt,ispucala prirubnica.To su onako stvari koje sam vidio na prvu.
Evo i slike kad sam ga dovezao doma.

Narucio sam bravu od rezervara,gornju sam poslozio.Trebalo je promijeniti elektricni dio brave.Nataknuo novu prirubnicu i krenuo lagano u pripremu za lakiranje i u potragu za deklom.
Malo sam ispolirao far za pocetak

Pokrpao sic na dva mjesta di je bilo puknuce.

Pokrpao puknutu plastiku i nosac

Izvana kit i filer

Centralne plastike su isto pripremljene jer su bile poguljene i apsisale.

Naletio je i purejet dekl za 80kn,zato sam ga i uzeo.Odma preradjen da ide na karbosa.
Dio koji treba pobrusiti za 1mm

Slozen mehanizam

I tako bilo je tu jos sitnica koje su rijesavane,uglavnom pripremljen i dobio je novu boju.Bijele plastike nisam farbao jer su one bile u top stanju.
Odlucio sam se za ovu origigi kombinaciju boja

Opran je prijenos,karb,masina izvana i zamijenio kaj je trebalo

I onda se lagano sklopilo sve

Nakon sto sam stavio akumulator,poslozio sve i probao upalit anlaser mrtav.
Tako da je jedan dan doletio Matija84m koji je donio anlaser,pa sam ga zamijenio odmah.
Na boku je serafan jer mi se nije podvlacilo ispod.Odmah smo otvorili anlaser,pregledali cetkice i pocistili ga od smeca.

Hvala Matiji na donaciji anlasera.
Uletila je masina od 50cc za sicu,sa njom je doslo sve zivo i mrtvo i unutra polini variomat i malossi zvono.

Od clana Srunner sam kupio sport pro mk2,on je jos donirao kalossi lamelice,novi filter zraka i set m5 dizni.
Plan je da na tu masinu slozim rms radilicu sa koyo ili ntn japan lezajima i gore nabacim sport pro.Na tu kombu ide polini variomat,bacvica motoforce,karb 17.5,trokut box i 21% duza getriba.
Zasto bas to,zato kaj je to ono kaj imam doma i ne moram nista kupovati osim radilice i lezaja.
Stavio bi na serijsku radilicu,ali ocu to poslozit po PS-u jer ce ta masina ici dole kod prodaje,a opet nikad ne znas kad mi padne na pamet da gore ubacim veci karb i jaci auspuh.
Eto za sad toliko dok ne krenem sklapat.Popis dijelova sam napravio,pa ce tu ici sve potrebno za sklopit tu masinu posebno.Mikroremen,remen,federi,zupcanici,prirubnica itd...