Jump to content

Keeway fact

326 replies to this topic

#21 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 17:05

I tako, vozim se ja malo pre na pola gasa proverim svecicu, tamnija ali bolje nego da je svetla...

Zavrnem je, krenem kuci, ponovo ga cepam na pola i krenem u prestizanje, sa druge strane na nekih 200m ispred mene krivina, i ajde da ga sto pre prestignem zavrnem gas do kraja i samo se culo zzzz zzz... Poce da kocim, neko poce da mi svira od pozadi, ja skrete u kraj i prodjem izmedju stubova koji drze neki saobracajni znak, zamalo da poginem...

Ja da upalim cuje se cak-cak... Kao da nema snage akumulator... Probam ponovo, upali al nece da primi gas, samo se ugasi... To je to zalepio, nema sta drugo da bude...

Pocnem da guram ka kuci, pozovem ortaka, dodje sa skutom zakacimo se i odvuce me do kuce...

Odmah u garazu, prekrstim se, danas se nista ne radi, boze oprosti...
Skinem deklu kad imam sta da vidim...
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Kais se okrenuo naopako, kako? Nemam pojma.. Verovatno je predugacak...

E ovde sam pomislio da je u redu cilindar, da zbog ovoga nije hteo da krene i da se zbog ovoga gasio kad mu dam gas...

Al ajde da pogledam i cilindar, to mi je 5min posle....

Skinem glavu, skinem cilindar i zateknem ovo..

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Lepio na vise mesta... :D

Ocigledno mala dizna, a na svecici je pokazivalo dobru boju... Ocigledno je da je to zbog viska ulja... Glava je sa jedne strane bleda a sa druge crne...

Posted Image

Sad nzm sta da radim... Kais cu da uzmem od ortaka dok ne kupim novi, a nzm za cilindar, da li da ga samo honujem i da stavim novi klip ili da ga busim na specijalu... Mislim da je bolje specijala, kad vec kupujem klip da uradim kako treba...

#22 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 25 April 2011 - 17:14

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu place mi se :D

Ma kad vec kupujes nov klip odradi i specialu,onda znas da je KIT ko nov...

Mada mi nikako nije jasno kako je uspeo,svecica je savrsena...Mene sad stra da zavrnem mom freeju pun gas,i kod mene je takva svecica...mada sam ja mog przio 2km punim gasom cim sam nakacio TREKa,i sve je bilo ok,ali opet...

A ovo za kais prvi put vidim...i kako bas da se pogodi da se u isto vreme izvrne kais i da zalepi kit?

#23 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 17:21

Ne znam brate kako i zasto...
Svecica se vidi, lepa boja, ali glava je malo svetlija, treba da bude braonkasta.... Je*em li ga...

A kais, nzm... Valjda predugacak, pa je preskocio i onda se okrenuo.... Vario izbacuje do kraja, vidi se na slikama...

Sve u isto vreme me snaslo, sad nema motora dok ne skupim pare da popravim...

#24 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 25 April 2011 - 19:02

Da ga nisi ovih dana vise vozao pa ti se pregrejao motor, mozda ti nije danas lepio? i sto ne stavis plastiku oko cilindra da ima bolje hladjenje...

#25 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 19:11

Ma plastiku sam skinuo kad sam rastavljao danas... Stajala je ona, 'de bez nje da vozim, to je ko da sam mu prepisao smrtnu kaznu...

Danas je lepio 100%, nisam ga forsirao uopste pre toga.. A i nije hteo odmah da upali, to je siguran znak...

#26 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 25 April 2011 - 19:17

Pocinjem da sumnjam da je S6 street-race kit SA GRESKOM ...:D Pa nemoguce da kod toliko momaka pocne da lepi, a svi trpaju dizne u pm velike...Sve mi smrdi na ili los klip ili toleraciju dosta manju od potrebne, pa cim se malo zagreje-eto sranja....

#27 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 25 April 2011 - 19:19

Bas bedak onda :D probaj da ga lepo ispoliras sa nekom pastom ili finom smirglom da vidis na cemu si, na slikama ne deluje da su veliki risovi...

#28 rockstar

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoBIhac(BIH)
  • VozimKeeway Matrix

Posted 25 April 2011 - 19:25

ovo bas nema smisla imao si perfektnu boju svjecice, sta je onda mogao biti uzrok u qur.., bas mi je zao, nije lose stanje da se srediti

#29 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 19:40

View Postcvele, on 25 April 2011 - 19:17, said:

Pocinjem da sumnjam da je S6 street-race kit SA GRESKOM ...:D Pa nemoguce da kod toliko momaka pocne da lepi, a svi trpaju dizne u pm velike...Sve mi smrdi na ili los klip ili toleraciju dosta manju od potrebne, pa cim se malo zagreje-eto sranja....
Moguce je.. Nista nije iskljuceno... I Peci customu je zalepio...

View PostWeseli-90, on 25 April 2011 - 19:19, said:

Bas bedak onda http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/ohmy.png probaj da ga lepo ispoliras sa nekom pastom ili finom smirglom da vidis na cemu si, na slikama ne deluje da su veliki risovi...
Uzecu smirglu 2000 pa cu polako... Nije strasno, nema riseva...

#30 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 25 April 2011 - 19:44

View Postcvele, on 25 April 2011 - 19:17, said:

Do tog zakljucka smo odavno dosli,sada da li smo u pravu?????
Smirglu u ruke i trljaj nije to strasno.

#31 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 25 April 2011 - 19:46

kad je customu zalepio?A ja bas hteo da kazem kako jedino njemu jos nije zalepio :D onda definitivno nzm nikog ko vozi streetrace,a da mu nije zalepio...

#32 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 19:48

View Postzoksi, on 25 April 2011 - 19:44, said:

Je*em li ga.. Dok je bio klip u cilindru bez karika, moglo je da se pomeri po malo...
I cini mi se da je klip za koju stotu siri u donjem delu, nzm dal tako treba?

#33 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 19:50

View PostMilos96, on 25 April 2011 - 19:46, said:

kad je customu zalepio?A ja bas hteo da kazem kako jedino njemu jos nije zalepio http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/1oda.gif onda definitivno nzm nikog ko vozi streetrace,a da mu nije zalepio...
Nemoj da smejes da ne bih doso sad u Smederevo da ti udarim koju vaspitnu... ;) http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/1jee1.gif
Salim se, zalepio pre neki dan...

#34 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 25 April 2011 - 19:55

View Postzoksi, on 25 April 2011 - 19:44, said:

Nego sta nego smo i tad bili u pravu ...

#35 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 19:56

Koji shit.. Steta, da znate kako ide... Kao lud... za neverovati...

#36 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 25 April 2011 - 19:59

View PostBoza, on 25 April 2011 - 19:56, said:

Koji shit.. Steta, da znate kako ide... Kao lud... za neverovati...
Ma odlicne uglove on ima-cak su i malo jaci nego na s6 sportu ...al mozda je tu i problem...

#37 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 25 April 2011 - 20:04

hvala bogu pa ga nije bilo za paiggio AC,inace bi ga i ja kupio i sad plakao zajedno sa vama ;)

Ma nema sanse da svima lepi tek teko na dobroj svecici,znaci da je 100% do neke fabricke greske...

#38 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 20:08

Verovatno, ali sad je bolja tolerancija, razbusio se sam, haha... ;)

#39 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 25 April 2011 - 20:45

Ne znam sta da kazem, Stereo je dobio neki dan StreetRace i makina radi kao blesava, sad ostaje pitanje dokle ce ....
A da ga nisi slucajno przio bez grejanja? Bar dok je razrada da radi u mestu par minuta pre nego sto mu daš po gasu? I jesi li preradio serijski airbox?

#40 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 25 April 2011 - 20:50

View PostBlack Adder, on 25 April 2011 - 20:45, said:

Ne znam sta da kazem, Stereo je dobio neki dan StreetRace i makina radi kao blesava, sad ostaje pitanje dokle ce ....
A da ga nisi slucajno przio bez grejanja? Bar dok je razrada da radi u mestu par minuta pre nego sto mu daš po gasu? I jesi li preradio serijski airbox?
Ma sve u fulu... Grejan 10min pre voznje... Pa sam se polako vozio, pa tek onda ga stisnuo i to ne dugo...

Preradjen airbox, izvadjena fabricka lulica i stavljena home-made od 18mm, dizna 86, sve to na mikuniju 16-ici, sa NGK B9

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users