+33% је жута или да одмах идем на црвену?
Знам да за нови угао иде ново штеловање, али разилка је баш велика и због тога сам мало збуњен. Рецимо да тражи 5-10 бројева мању дизну за исту количину ваздуха.
5
Keeway fact
Started by Boza, Apr 18 2011 09:15 PM
326 replies to this topic
Posted 05 September 2014 - 15:10
Posted 05 September 2014 - 15:36
Tvrda je crven za tvoj setup...bolje zuta ili neka u toj klasi...
Posted 05 September 2014 - 16:02
Zuta je meni na t6 radila korektno
Za diznu jasno je da velika razlika ja se bojim da je krenuo da duva kompresiju kroz karike al sad jbg budi pametan..
Kako.ide ? Jer naslucujes neki.gubitak.snage ?
Sinclair research 1981 ©
Za diznu jasno je da velika razlika ja se bojim da je krenuo da duva kompresiju kroz karike al sad jbg budi pametan..
Kako.ide ? Jer naslucujes neki.gubitak.snage ?
Sinclair research 1981 ©
Posted 05 September 2014 - 18:13
Вуче добро, мада је крајња мало опала. Мерио сам пре месец дана, 98км/ч. Каиш није мењан, па је ту неки губитак.
Сад сам се ппровозао, проверио свећицу на пуном гасу и проверио поново крајњу, 93.
Па сам кренуо још једном да проверим и после неких 1,5км пуног гаса се угасио. Чим сам стао ударио сам по курбли и нормално је ишла, није забола, значи да вероватно није залепио, али не знам што је стао.
Скинуо сам свећицу и била је црна, јбм ли га шта је сад то. И нешто је смрдело на паљевину?!
Сад трокира на пуном гасу, изгледа да је цркла свећица.
Сад сам се ппровозао, проверио свећицу на пуном гасу и проверио поново крајњу, 93.
Па сам кренуо још једном да проверим и после неких 1,5км пуног гаса се угасио. Чим сам стао ударио сам по курбли и нормално је ишла, није забола, значи да вероватно није залепио, али не знам што је стао.
Скинуо сам свећицу и била је црна, јбм ли га шта је сад то. И нешто је смрдело на паљевину?!
Сад трокира на пуном гасу, изгледа да је цркла свећица.
Posted 05 September 2014 - 20:11
Jesi stavio novu da proveris dal je do svecke ??...a izgleda da jeste...samo to sto je zasmrduckalo
Posted 05 September 2014 - 21:03
Нисам, јер нисам имао ни једну испод седишта, а кад сам се вратио кући почела је киша. Али 99% сам сигуран да је цркла свећица, јер није први пут да ми цркава тако. Може да се вози до пола гаса нормално, али на пуном гасу прекида.
Заменићу сутра.
Смредлео је као да је нешто сагорело, као фарба или тако нешто слично.
Скинућу сутра магнет да видим како стоји анкер плоча, а ако ме не буде мрзело скинућу и цилиндар да видим у каквом је стању.
Заменићу сутра.
Смредлео је као да је нешто сагорело, као фарба или тако нешто слично.
Скинућу сутра магнет да видим како стоји анкер плоча, а ако ме не буде мрзело скинућу и цилиндар да видим у каквом је стању.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users