Posted 15 July 2011 - 10:05
Godište: 2007
Prešao: 8100km
Boja: Plavo žuta
Brzina: 70Kmh po GPS-u
Potrošnja: 3,5/100
Ekstra: Koso RX1N sat, Pirelli gume, Malossi kevlar remen, Tecnigas Trek auspuh, Bočna nogara
Cena: 999e
Došlo je vreme devetka dobije novog vlasnika.. Moja je od 2007-e godine, i veoma sam zadovoljan sa njom u svim varijantama.. Već jedno vreme je serijala, i sa originalnim karburatorom, airbox-om, i 88 diznom troši oko 3L/100km.. Ugrađen Koso RX1N multimetar (obrtomer, kmh sat koji meri sa magnetima, i akcelerometar za merenje ubrzanja) funkcioniše sa svim svojim funkcijama. Na motoru su Pirelli GTS23 i GTS24 gume i velika je razlika u vožnji sa njima.. Motor se prodaje sa Tecnigas Trek rezonantnim auspuhom i 7g Malossi rolnicama, a sa njim dajem i serijski auspuh u kompletu sa 9g Malossi rolnicama i produžetak zadnjeg blatobrana koga nema na slikama, taj je za kišnu vožnju odličan, i fabrički je predviđena njegova aplikacija sa jednim šrafom...
kod mene je boravila uvek u garaži koja se zimi greje, boja je perfektna, dve ogrebotine na nalepnicama sa desne strane su vidljive, tu moj matori ima udela, te se u dvorištu jednom prilikom prizemljio.. Nisam kupovao nove nalepnice, ni jedna plastika nije puknuta...