Posle višemesečnog manevrisanja kroz grad , danas sam imao prvu dužu vožnjicu od oko šezdesetak km ...jednom dobrom prijatelju umrla baba . sahrana i sve po redu u selu Divoš na oko dvadesetak km od Mitrovice na obroncima Fruške i još prešao malo tamo ...
Ruta je od mog servisa do crkve u Divošu , pa na groblje , to kako običaji nalažu , pa u lokalni fudbalski klub koji ima salu koja se izdaje u ovom slučaju za DAĆU ...
Noć pre toga kad sam bio da izjavim saučešće , iako je obezbeđen prevoz , mnogi će i kolima , ja kažem da ću skuterom ...ovi me napali , jesam normalan , znaju i u kakvom sam (zdravstvenom ) stanju , pa kao ima mesta i u kolima ...ma, jok , nije uopšte to u pitanju , ja oću , pa oću skutom ...stižem tamo u crkvu u pola jedan kad je zakazano opelo ...
Spremio sam se da krenem u moto - fazonu sam , one moje motorističke pantalone na tregere , majca od Lav piva , crna moto jakna ...kaciga NZI ....
Alien je spreman , pun benzina , da upalim i krenem ...??? E, JBG !!! PREKO NOĆI OSTAO MI KONTAKT , ACCU PRAZAN NA SMRT !!! Ne znam kako mi se to desilo ...šta sad ? Pa, ništa , tu je Yugo , otvorim haubu , pa na kablove ...upalio odmah ...izguram na ćupriju , stavim kacigu i gas...valjda će se napuniti u toku vožnje za dvadesetak km ...kad se krenulo na groblje kako je to običaj na selu ide povorka , ja odlučujem da im dam fore da odu , a ja pošto je predaleko da idem peške dođem skutom ...kad sam posle dvadesetak minuta hteo da krenem , kontakt - kako je zavrteo , odmah je počeo da pada ...ništa od paljenja na alnaser, a da kurblam ne mogu zbog kičme ...moram propustiti odlazak na groblje ...sedam na klupu , nece se niko vratiti najmanje sat vremena ...puštam muziku na telefonu ...dolazi Miloš čija je baba umrla , ja kažem šta je , ajde zakurblaj ...posle dva - tri kurblanja upalio je...eto nije toliko do njega , do mene je , ko mi kriv što ne mogu da kurblam , ali i do akumulatora je ...ovo je kao prvi koji je ušao u drugu sezonu , ali već s proleća se dešavalo da brzo padne posle par startovanja , pa ako ne upali odmah...
Ali dobro , u vožnji nije bilo nikakvih problema Crni ide ko sam Đavo , u vožnji sam ga držao na između7500 i 8000 rpm , to je neki da kažem ekonomičan režim vožnje , vožnja vrhom gasa , na igli , za njega pravo mučenje , Airsal ne trpi mali gas , moli me da ga cepam ...ali nema ništa od toga , ja sam taj koji plaća benzin , ima da bude kako ja kažem ...ti obrtaji odgovaraju brzini od oko 60 km/ h , nešto benina se može i uštedeti , neću da spalim sve što sam sipao ...
Pošto duže vreme nisam imao ovoliku vožnjicu , šta da kažem ? Prosto , navikao sam se na onih 250 W struje , a kad sam seo na ovog ubicu ...11 HP uspevao sam da ga povremeno zavrtim i do 12 000 , brinu nisam ni gledao ...gledao sam samo da negde ne izletim ...nikad nije ovako dobro išao ...bio sam srećan kad sam stigao , jbeš ti ovo , idem ja na mog Strujnoga , nije ovo više za mene , hehehe

...ženi , pa ako se vrati - vrati se ...