Moj apenac. Tacnije samo ram od apn-4
Tockovi i prednje visle su od BT-a
Masina je apn prepakovana u T15 SL (kosi usis)
Svasta je radjeno na masini. Na ovim slikama je Bing 18mm karburator, cilindar je friziran ali stvarno ne mogu da se se setim kakavu su tada kanali bili. Znam da je bilo Ducati Elektronsko paljenje koje se i nije bas najbolje pokazalo. Olaksan zamajac, skracen klip, spustena glava, ispoliran karter, radilica, izduv, glava icelo klipa i jos neke sitnice, to je bilo pre 3 godine, ne mogu svega da se setim, mnogo toga je izmenjano na njemu od 2007. do danas.
Najjaci setup sto je bio na njemu je sredinom 2010. god i tada je izmerena max brzina od 115km/h uz nenormalnu dozu snage, motor je bukvalno samo punio svaku brzinu, skoro da nije bilo navlacenja, kako nabije obrtaje u prvoj tako ih je i drzao, samo sam na pola kvacila ubadao brzine a masina bi se vrtela i jako brzo trazila sledecu. I to sve sa obicnim kupovnim Laser auspuhom koji je daleko od trkackih performansi. T15 SL cilindar 39mm, Metero 39mm klip sa jednom karikom (samo L ),karburator Dellorto VHB 22, spejsovan cilindar, dodatno doradjeni kanali, polirani neki delovi, olaksan zamajac, malo poboljsana platinska struja i to bi otprilike bilo to. Sve je bilo dosta dobo ustelovano, pogotovo kada padne vece pa vazduh bude malo hladniji. Tad je jako lepo isao i u tim uslovima je i postignuta max brzina. Tako je radio nekih mesec dana i onda se sam rastelovao a i masina je vec dotrajala. Od tada sam pokusavao jos par puta da postignem iste rezultate ali nikako nisam uspeo, pa sam napravio godinu dana pauze, i pre par nedelja me je opet uhvatila manija za Tomosima i sad opet radim na ovom motoru, ali ovog puta se nadam jos boljim rezultatima.
Neke razne slike,, ima i nekih iz perioda kada je najbolje isao.