E ljudi ja kupio jos jednog speeda za delove,isto crn,samo 150cc.
Placen je 200e,ovako je u dobrom stanju,ali mu je masina skroz rasturena,u servisu trazili valjda 350e da se to sredi,i posot se to ne isplati prodat je ovako rasklopljen.Navodno je zakucavala kurbla(raspao se iglicasti lezaj na onoj osovini zupcanika),on dao drugu automehanicaru,a on nije znao da ga popravi,pa ga onda on odneo kod nekog decka koji je radio u keeway servisu i on je rekao da je radilica iskrivljena,da je polomljen neki zupcanik,da fale neki delovi i jos neke sitnice i da se to ne isplati.
Posto je radilica ubacena sa jedne strane u blok(i sa druge strane je prikaceno valjda kvacilo ili sta vec,znaci nije skroz skinuta radilica),ja je okrecem ovako i ne vidim da mrda,vrti se pravo,probao sam i zicu da zakacim i stavim onako blizu nje,i kad rotiram ne vidim da uopste mrda,a posto je strugar kod freeja proverio radilicu tako sto je ubacio u strug,ukljucio ga i gledao od oka dal mrda pretpostavljam da bi i ovde nesto preimetio.
Onda rekao je da je polomljen neki zub na nekom zupcaniku.Meni oci ispadose od gledanja u one zupcanike,i ni jedan nije ni okrznut,a kamoli polomljen.
Ali nebitno,uglavnom iskoristio sam dosta delova od njega da sredim mog speeda(komplet prednje viljuske sa sve blatobranom prebacio kod mene,rucice kvacila i kocnice su bile polomljene,prednja kocnica kod mene nije radila,zadnja guma je kod mene pocepana,to cu sutra da promenim,i ima jos nekih sitnica koje mi trebaju),dobio sam i kofer uz njega,ako ne proradi ostatak ide u delove,a ako se slucajno desi da proradi(male su sanse,valjda bi neko od ta dva majstora znao da ga sklopi da moze,al ajd,sto da ne probam,bar cu da naucim i to da slazem)onda ove delove sa mog prebacujem na njega tako da bude u voznom stanju(polomljena vila,ali moze da se vozi,polomljene rucice ali fungcija i dalje ok itd).
Inace,ovo je za skuter SVEMIRSKI BROD.Kad sam prvi put video to je bilo...ma ne znam ni ja

ono spansko selo,sad je vec malo jasnije,ali sam ga studirao nekoliko sati i usao otprilike u stos.
Evo i malo slika: