Jump to content

Speedfight 3 RS LC

• This topic is locked This topic is locked
103 replies to this topic

#21 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 19 October 2011 - 22:30

evo snimio sam

vidicete kako ga na 6000 drzi jedno vrjem gas je stalno do kraja na tom snimku,ovo je relativno brzo inace kad se provozam jedan krug 200metara on sve sporije i sporije krece

motor je presao 5400 i mjenjana je svjecica na njemu na 2500 kilometara

edit by Admin: samo pejstuješ link adrese jutuba ništa više

#22 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 19 October 2011 - 23:01

Ajd opet zameni svecicu ili proveri kako je uvijena, on gubi snagu, mozda je otišao neki dihtung ili semering, proveri da ne slini negde

#23 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 19 October 2011 - 23:17

jel ti to držiš pun gas a on ne ide ili? Ne mogu da rastumačim tačno šta se dešava na snimku?!?

#24 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 20 October 2011 - 07:10

View PostPita, on 19 October 2011 - 23:17, said:

jel ti to držiš pun gas a on ne ide ili? Ne mogu da rastumačim tačno šta se dešava na snimku?!?

pun gas drzim pustima ga jedino kad ono ode u vece obrtaje

on se penje do 6000 i tamo vrti vrti vrti i onda uhvati i krene do 7 7500 (a isao je do 8500)

a na nogarama vrti do 8500

#25 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 23 October 2011 - 20:50

evo novi snimak

motor se jednostavno gusio...probao sam occistiti karburator ocisiti filter citav air box i opet se gusio ....probao sam bez filtera i isao je ali se gasio(vjerovatno zbog previse vazduha)...stavio sam komad krpe na usis vazduha i malo podesio i radio je kako treba i dobro vukao...otisao sam na probnu voznju ali opet isti problem nije htio da navlaci preko 7000 obrtaja...kod kolege sam uze gljivu neku koju je on imao proje na motoru stavio nju malo nastelao i radi vuce ljepo i nigdje nema problema osim na 7000 obrtaja tu se zaustavlja pri nekoj brzini oko 40kmh po ravnom...skinuta je blokada sa variomata izlazi remen do kraja..blokada na auspuhu nije dirata motor je prije vrtio do 8500 na tockovima u voznji

e da zaboravih rec otvarao sam danas auspuh tj smao gornji dio i ona vuna je puna neceg goriva ulja nzm ni ja ceg a primjetio sam da curi pa sam otvorio da vidi sta je

#26 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 23 October 2011 - 20:55

meni se čini da je mnogo vazduha, vidi da možda negde kutija filtera nije dobro sklopljena ili nema negde dobar spoj sa karburatorom...

#27 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 23 October 2011 - 21:06

pogledao sam i to jer je sklapan u zurbi i nije radilo jel moguce da se zapusio aupuh jer sam skidao gore vuna je sva mokra od benzina necega smrdi ugl na benzin

#28 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 23 October 2011 - 21:21

ako se zapušio onda ne izlaze gasovi, ja mislim da nije

#29 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 23 October 2011 - 21:25

View PostMario, on 23 October 2011 - 21:21, said:

ako se zapušio onda ne izlaze gasovi, ja mislim da nije

nzm al je vuna unutra kao da sam je umocio u benzin i kapa iz aupuha

#30 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 24 October 2011 - 10:52

jel se moze odsjeci sa aupuha i onaj eko 3 glupost ona neko crjevo i kutijica ide sa aupuha

#31 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 24 October 2011 - 11:53

ne to ne treba da sečeš, ako taj deo odstraniš nećeš ništa dobiti, a katalizator unutar auspuha će imati kraći vek trajanja, može da se začepi za koju godinu...

#32 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 24 October 2011 - 20:02

procitao sam na nekom forumu da je nekome izgorilo to tj zapapalio se pa zato pitam

#33 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 24 October 2011 - 21:26

doslo vrijeme da predstavim svoj :)

dakle kao sto ste mogli svatiti i iz naslova vozim Speedfight 3, RS verzija vodno hladjenje,dva diska...kupljen je ove godine 1 aprila iako je 2010 godiste prvo paljenje i registracija je bila 2011

do sad sam sa njim imao raznih "problemcica" dva tri puta mi nije htio da upali vozizo sam kod njih u servis i popravljali su i uvjek govorili da ulje nevalja ja sam sipao ulje od 23 30 maraka (15 eura) i stvarno mi nije bilo zamislivo kako moze da nevalja...ajd dobro kupim kod njih njihovo 6 eura i ide ,sad se pojavio jos jedan problem o kome diskutujemo u drugoj temi pa necu o tome

ugl za ovo ljeto sam presao 5600 kilometara...sada ce snjeg i krenuce razni projekti...u planu imam malo Styling-a i malo Tuning-a uzeti neki spuh drugi malo nastelati to

otovorio sam temu ovde da neotvaram za svaku stvar drugu tako da cu sad samo ovde da pisem http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/vutra.gif

#34 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 24 October 2011 - 21:36

View PostBoza, on 24 October 2011 - 21:35, said:

Baci neku sliku.. Ovo je tvoja garaza, sve sto radis, sve probleme pisi ovde.. Tesko je snaci se u dve paralelne teme..

Bice slika samo dok unormalim aparat...zagubio baterije punjive negdje a ove kupovne pojede za dve slike http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

ima par slika sad cu ih okaciti

#35 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 24 October 2011 - 21:41

E jbg.. Ti sa baterijama su bas uz kurac.. Jede baterije kakve god stavis.. Secam se prosle godine u Nemackoj, drug platio baterije 15 ili 20e i potrosio ih za jedan dan.. http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

#36 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 24 October 2011 - 21:50

evo par slika sa pik.ba kad sam ga prodavao stavim svremena na vrjeme da vidim kako narod nudi para za pristojnu cjenu bi ga i prodao http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

Posted Image

Posted Image

stavio bih jos nekih slicica al mi se ne da registrovati ja sam na imageshack

zabogarvio sam reci ternutno pored opravke pravim i bocnu nogaru...a i napravio sam muziku za njega prije 3 mjeseca

#37 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 24 October 2011 - 21:52

View PostBoza, on 24 October 2011 - 21:41, said:

E jbg.. Ti sa baterijama su bas uz kurac.. Jede baterije kakve god stavis.. Secam se prosle godine u Nemackoj, drug platio baterije 15 ili 20e i potrosio ih za jedan dan.. http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

taj aparat je kupljen pred svadbu burazovu nabrzinu nije se ramisljalo puno o tome.a i cijena je bila primamljiva :)

#38 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 24 October 2011 - 22:00

Bocna linija mu je stvarno prelepa.. Ja bi felne u belo i deklu ispolirao, npr.. http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

#39 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 25 October 2011 - 18:00

Danas zavrsio bocnu nogaru pocinjem prlanirati distancer kako bih uradio http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

bice slike nogare dok je ofarbam ili ispoliram

radjna po ovoj slici http://image.made-in...-Side-Stand.jpg

#40 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 26 October 2011 - 10:39

jel zna neko kako se moze napraviti plastika za stop svjetlo

My link