Padovi ( ne daj Boze nikom )
Posted 19 September 2016 - 22:10
...krenem iz zemuna do sela krcedin .za one koji neznaju ide ovako..zemun..bataya..n pazova ..s pazova..indjija...beska krcedin.....razdaljina oko 65km...vozio starim putem cela voznja prosla perfektno,vozio sam super 9tku skoro svo vreme pod punim gasom...stignem u selo i izvadim telefon i javim se drugu da se pohvalim da sam stigo sa 1sat i 8min..i dok sam prico vozio sam bas polako nekih 15km ..zavrsio razgovor i kao aj da vratim mob u futrolu pa u torbicu i kao aj da zakocim..nejde dok vozim da vratim moju cenjenu nokiu e 72 koju imam 7 god ... i ja somina zakocim prednjom a u levoj drzim mob i samo mi se volan izokrenu xaxxxaax i padnem u mestu i telefon jos drzim u ruci A SKUTER PAO NA MENE I UBLAZIH MU PAD ....odma se okrecem i gledam i nigde zive duse i nastavljam do kuce ....samo malo koleno ogulio
2 pad ide ovako JBTE XAAXXAXAX......sad za vikend ocu necu u selo..piski kaki axaax.sidjem upalim zver da se zagreje 2min..i dok se on greje ja seo i razmisljam dal ici ili ne o ono ......sljus pade mucenik u mestu pao sa jedne nogice..u tom trenutku obuzeo me bes i tuga u isto vreme ..nisam znao dal da zaplacem od muke ili da ga sa cekicem izlupam
eto 1pad je bio gluppppppp a 2gi pad je bio .....msm ono, sam je pao .....
aj ide zivot ..za 2 nedelje se porucuju obe izlomljene poluge kocnice i zadnje stop svetlo xaxx uteha mi kad sam ga kupio svetlo je vec bilo napuklo pa ionako sam ga mislio zameniti.
toliko od mene
Posted 15 October 2016 - 18:42
na putu do posla..zemun vracar skoro 2 puta nisam pao......1put na brankovom malo je falilo da me vetar odnese,ziv sam se u.ro ..odjedanput kad je duno ko da neko drugi upravlja skuterom a ne ja....nekako sam preso brankov most bukvalno sam vozio 15km
a druga sabotaza od vetra je bila na terazijama ...sreca pa put skoro bio prazan..prodjem raskrsnicu kod londona i cim sam proso buuuuum udari me jak talas vetra i bio sam se pripremio za pad...al nekako neznam ni sam uleteo sam u suprotnu traku i i ispravio skut..iskreno zivot mi je proso pred ocima
eto jbm ti vetar....danas sam imo dobru skolu voznje
Posted 15 October 2016 - 20:07
Posted 15 October 2016 - 22:05
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Posted 15 October 2016 - 22:17
Posted 16 October 2016 - 20:19
Ja sam danas vozio , morao sam ...desetak km , nije ni da pada , ni da ne pada , ona rosulja koja se jedva primeti na viziru , a put je podmazan njome...mestimicno vlazan ...to je najgore , pa treba biti posebno oprezan ...na ravnom - jos sam ubrzavao , ona uzduzna linija isprekidana , predjem preko nje , lagano je proklizio , preseklo me u stomaku...to je bilo upozorenje ...na bilo kom skretanju posebno sam oprezan , ne naginjem se ni najmanje , voznja je kao po ledenoj pisti , oprezan sam i na kocenju , samo pod pravim uglom ...da iskren budem bio sam srecan kad sam se vratio , dan nije definitivno bio za voznju na dva tocka ...skuter je od mokrog puta kao preprskan blatom ...eto meni i posla ...
Posted 30 September 2017 - 14:43
gekno sam na brankovom mostu..,sam sam kriv zablentavi se u levu stranu gledo neke snajke polugole kako se setaju ,a covek ispred mene zakoci i
ja ko pobesneli max svom silinom stisno kocnice ,kad sam kreno da kocim bio sam nekih 5m od automobila..i naravno pesak je odradio svoje...proklizo lepo i pao na desnu stranu
sreca nije mi nista pocepo sam malo firminu jaknu, malko me boli mali prst na desnoj ruci
kymco pristojno zagreban na desnu stranu i malo je osmirglan auspuh od .( maria(
pouka za mlade....negledajte u snajke ,neg samo na put ps: idemo dalje
Edited by steva85, 30 September 2017 - 14:45.
Posted 30 September 2017 - 19:30
Posted 30 September 2017 - 23:24
Bitno da ti nije nista,idemo dalje.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Posted 01 October 2017 - 20:24
vlayco85, on 30 September 2017 - 23:24, said:
Bitno da ti nije nista,idemo dalje.
majku mu staru kako ide moracu da stavim roll baroeve na kimka
Posted 21 December 2017 - 12:59
kako se desilo ... sv. Nikola - slavim ...sve gotovo spremno , poslali me rano ujutro po neke sitnice sa pijace...obavio brzo , sedam na e scoot , kaciga na glavu, rukavice i jedna mi ispadne...upravljac navijen na desno, sagnem se da dohvatim i levim ramenom slucajno na gas , dovoljno da malo krene napred ...nisam uspeo da se odrzim , padnem na rame i odmah sam cuo ono `krc`... bol ...on lezi na meni, jedva sam se iskobeljao, tesko je ustati sa tim bolom i osloncem na samo jednoj ruci , uspevam jedva ...seo sam na njega i sta sad ...desna ruka nemocno visi uz telo , ne prima komande , neopisivo boli u ramenu ...lakat, rucni zglob i saka rade ...samo rame ...levom rukom nabacim desnu saku na gas i jedva nekako malom brzinom pod velikim bolovima stignem do servisa ...
Ispricam babi sta se desilo, ajde baba sa mnom na hitnu ne mogu sam ni jaknu da skinem ...na prijemu komsija Zika, tehnicar, sta si radio, kazem ja, kaze doktor , ajde Zile daj mu diklofen i posle koji minut bilo mi malo lakse ...mada i dalje jako boli ...pa, rtg ramena , pa kod ortopeda... radni dan , guzva , ali odmah me prozvali , gleda doktor snimak sa cd-a ...da , prelom, na srecu nije se dislociralo, malo je nezgodno mesto gde se vezuju misici i tetive , idi u gipsaonu da se to imobilise na desetak dana , pa cemo videti...
U gipsaoni moj poznanik Mica, gipser majstor, skuteras, znamo se godinama ,pre neki dan pricao sa njim...Miso, pa sta je sad opet ? e, jbg Mico ne pitaj i ispricam sta je bilo... uza sve to sto me snaslo bilo je jos njih dvoje ,troje , oni me malterisu, a ja im pricam viceve ...oni padaju u nesvest ...pitace posle Micu koji ti je ovo ludak ....sta mogu, takav sam ...
Eto, imam `retku` srecu da sam na svega 300 metara od bolnice , a u zadnje vreme mi nesto bas treba , hehehe...sad sam upakovan ko vitez Koja, spavam u ljusci od jajeta ...da znate kako je tesko sve raditi jednom rukom ,pa jos levom ...ali moram izdrzati jos koji dan dok mi ne skinu ovaj oklop ...
Sv. Nikola , zastitnik brodara i moreplovaca, ali ne i skuterasa...
Posted 21 December 2017 - 14:08
Posted 21 December 2017 - 14:52
Posted 21 December 2017 - 15:18
Brz oporavak
Posted 21 December 2017 - 15:54
Ajd pa da ti više završi ova baksuzna godina i da u novoj ne bude više ovakvih.. ni sličnih incidenata.
Čuvaj se bre!!!
Posted 21 December 2017 - 15:59
Moramo ti izmeniti forumski nick, "Kameni ili Celicni" je sada prihvatljivije od Alien-a
Ajde drz'se!
Posted 21 December 2017 - 17:19
Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk
Posted 21 December 2017 - 17:29
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Posted 21 December 2017 - 19:01
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users