Jump to content

Druženje & vožnjica u Novom Sadu Maj-2012

vožnja druženje sastanak

• This topic is locked This topic is locked
207 replies to this topic

#181 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 19 October 2012 - 12:21

View PostALIEN SM, on 19 October 2012 - 11:16, said:

A, ti Cvele , `ajd` sedaj na avion , ili izmontiraj krilca na HURIKANCA , pa doleti ...da bude vise Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Haha :čiča: pa da osnujemo udruzenje "Bole me ledja" Posted Image ....ok al bez alata ne dolazim...mozda treba nekom nesto popraviti :D
Attached Image: 41940210150578705434819.jpg

Attached Thumbnails

• Attached Image: 41940210150578705434819.jpg

#182 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 19 October 2012 - 12:35

Ma , jbo alat, ponesi ti onu tvoju resetku za ispod lipe, pa da zadimimo SPENS..

Jbo, drzavu, kolika nam je ! Ne moz`mo se pokupiti ! Kad jednog dana udjemo u EU , svi Srbi , Ganjci i Siptari treba da budu u jednoj ulici ( getu ) kao najgori u Evropi... :D

U, jbote!!! Tek sam naknadno povecao sliku tvog ` alata`... da, da , ponesi alat obavezno, bice kvarova osecam...

Edited by Mario, 26 November 2014 - 11:03.

#183 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 19 October 2012 - 18:45

Ma kazem ja nista bez "prirucnog" alata :čiča: Samo se pazite kad se vracate kuci da ne bude ko na slici :D

Posted Image

Imao sam svojevremeno slican razgovor sa pandurima :čiča:

#184 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 20 October 2012 - 10:29

Sutra ( NEDELJA) izmedju 10 i 12 na SPENSU, pa , ko dosao ...vreme 21. Oktobar , zadnji voz , zadnji vagon u trku za vidjenje...tesko da ce biti vise prilike ove godine... :D

#185 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 20 October 2012 - 13:24

Vidimo se oko 12 h, sto se mene tice. A vreme je - izmisljeno za Oktobar :D

#186 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 20 October 2012 - 14:01

vidimo se oko 11h

#187 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 20 October 2012 - 21:30

Ja krecem oko 10 iz SM , do 11 sam na SPENSU...

#188 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 20 October 2012 - 21:34

View PostALIEN SM, on 20 October 2012 - 21:30, said:

Ja krecem oko 10 iz SM , do 11 sam na SPENSU...

ja dočekujem Marija po običaju...ako on kasni kasnim i ja...zato ovim putem javno molim Maria da krene u 08:30h od kuće kako bismo bili u 11:00h na spensu!!!

#189 milosh_sp

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 139 posts
  • MestoStara Pazova
  • VozimAprilia Sportcity 50 2t

Posted 20 October 2012 - 21:57

Evo i mene sutra, ako neko prolazi kroz Staru Pazovu neka javi da ne vozam sam :)

#190 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 October 2012 - 17:10

Skup prošao u najboljem redu, ko je bio bio je...
Od prisutnih:
Alien SM, Mioš SP, Dragan NS i pitaNS!
Mario obećao a nije došao, ima ogroman minus kod ekipe !!!

Molim lepo...ekipa mala ali odabrana :)
Skupili smo se na spensu oko 11:00h, Miosh koji je najdalje (St.pazova) je i prvi stigao jer tako to ide, a mi ostali smo stigli do 11:30h. Popili 2-3 kafice i u vožnju od nekih 15tak kilometara...Ja mogu samo reći da sam uživao u vožnjici na Draganovom CPI oliveru, em što sam svestan da je ovo jedna od zadnjih vožnjica za ovu sezonu em što sam imao prilike da se igram sa Stage Sport pro-om setovanim Draganovim rukama...mogu reći da jako lepo ide... :)

Posle se popilo i pivce kod Mercatora na bulevaru, uz prijatno ćaskanje o koječemu... :) evo i slikica...

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Posted Image Posted Image

#191 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 21 October 2012 - 18:51

prihvatam minus, danas je bio dan kada sam ostao zakucan u krevetu posle cele radne nedelje... svaka čast na druženju i žao mi je što nisam bio

#192 milosh_sp

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 139 posts
  • MestoStara Pazova

Posted 21 October 2012 - 21:12

Ekipa kao sto rece Pita mala, ali odobrana. Alien je slikao pa ocekujemo slicice i od njega ukoliko je guma izdrzala do Mitrovice :) . Ja sam dosao do zakljucka da ce me skup skupo kostati jer posle voznje Draganovog CPI-a ne mogu biti nepravedan prema mom Sportcityju da ga ne ponovim sa jednim kitom na prolece. Da nisam provozao ne bi verovao kolika je razlika iako sam u principu zadovoljan kako me je dosad sluzio skut.

#193 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 21 October 2012 - 22:06

Mnogo mi je krivo sto nisam mogao da se pojavim i ja. Imao sam nekih ozbiljnih obaveza najavljenih jos pre vaseg dogovora o skupu pa se nisam ni oglasavao. Drago mi je da ste se vi dobro proveli i nadam se da cemo se sresti na prolece na prvom skupu.

#194 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 22 October 2012 - 00:23

na proleće ide opet skup bez brige...:0takoje:

čekamo slike od Aliena naravno...Mišoooo majku mu pa jel ih prebacuješ na gurku??

#195 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 22 October 2012 - 09:07

Evo, da se nadovezem na prethodno: lepo vreme, dobro drustvo i narajcane makine - sta ces vise za ovo doba godine! Lepo smo se druzili i provozali. Ja sam, kao sto rece Pita, imao zadovoljstvo da krstarim, udobno zavaljen, na Pitinoj Apriliji. Stvarno je "ladja"! Morao sam i malo da budem pazljiviji jer nisam imao do sada prilike da vozim maksi skuter po gradskoj guzvi.
Pred razlaz smo imali i jedan mali problem, tek toliko da nam Pita demonstrira sta sve staje u Aprilijine kofere i pregrade, ali o tome neka MisaAlien da svoj komentar (nadam se i slike) :0takoje:
Na kraju smo svi dobili zadatke: ja da doteram jos malo karb i kvacilo, Pita da pokrene novu temu o "cvaji", MisaAlien da se vrati na 70 ccm a Milos da pocne da bira kit (slatke muke), jer mi se cini da se dovoljno "inficirao" :ziveli:

#196 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 22 October 2012 - 10:18

Evo i mene , ne moze to tako brzo, kod mene nista nije tako jednostavno...dosao jutros na posao , a vec me cekali pred vratima...svi oni imaju samo jedan problem u zivotu , a ja sve njihove...

Ko sto rekose , najpre su stigli oni koji `najblize` zive , prvo Milos , pa ja ( Pazova i Mitrovica ) , nedugo zatim dodjose Pita i Dragan ...Lepo se ispozdravljali, popili po kaficu, dan ko izmisljen za ovako nesto , steta sto jos poneko nije dosao , jer , ovo je verovatno zadnji vikend koji nam je Bog podario za druzenje...ja i tako nisam imao sta pametno raditi , al` uvek mi nadju posla, a kako squt pre ovoga nisam vozio desetak dana, bila je prilika ida vidim kako se ponasa...

Velika nepoznanica mi je bila kako cu se popeti uz Frusku na 50 ccm, jer mi je u neprijatnoj uspomeni ostalo penjanje od pre tri godine kad sam se na totalnoj serijali jedva popeo- na velikom usponu utrnuo i jedva , jedva nekako ... ...sadasnja razlika je jedino otvoren cilindar na izduvu + rezona Bullet...medjutim , sada problema nije bilo - brzina skoro da nije padala na usponu ispod 60 , sto je sasvim OK...

popismo po kaficu i ajd` malo da proteramo makine ...napravismo krugic oko NS-a , jedno 15-20 km, vreme izmisljeno za voznju...drugi vozaci su bili tolerantni prema nama , malo smo vozili i slalom izmedju njih, ali sve korekno ...Dragan probao Pitinu krstaricu...mogu da zamislim , nemas problema sa nedostatkom snage , ubrzanjem u bilo kom trenutku...a, i Pita je napravio sa njim lepu kilometrazu ove godine ...( to nek` se on pohvali gde je sve bio i kako ga je krstarica posluzila ) ...

Posle smo se zadrzali jos oko sat vremena kod Merkatora i lepo se ispricali i islikali...naravno dogovor je pao za sledece prolece ...

Posted Image

Posted Image
Posted Image

Ali , kako nista ne moze da prodje bez nekog zajeba, ( bar kod mene ), prvo sam bio srecan sto klip nije odbacio prozore, al` nesto drugo me sacekalo na krivini...Taman da se razidjemo , sedam na squt , a zadnja guma prazna na smrt...jos kaze Milos da je video kad je vozio za mnom da je praznija , ali sve nije bio siguran...E, DIVOTE... nedelja popodne usred grada sa praznom gumom...zajeb na kvadrat...sve bi to bilo tako da nije bilo Pite i njegove krstarice u kojoj ima mnogo toga...krivca za busnu gumu smo nasli - spen ko od heftalice , koji je izvadjen, a Pita je iz krstarice izvadio pribor za krpljenje guma i noznu pumpu ( sta sve nema u Apriliji , nista ga ne moze iznenaditi - ne bi me cudilo i da ima u priboru za prvu pomoc operacioni sto , rezervna srca i bubrege , ako kome na putu ustreba)...Tu nam je i demonstrirao kako se to radi , ja znam za taj pribor za cepovanje tubeles guma , ali nikad nisam imao prilike da vidim kako se to radi ...Piti svaka cast na demonstraciji ! Pravi drug na drumu...
Posted Image
Posted Imagedobar majstor uvek ima dobru publiku...

Posted Image

Guma je naduvana noznom pumpom i obecava...mislio sam da se vratim kuci pored Dunava , pa do Banostra i na Lezimir preko Fruske , ali sam se ipak odlucio da idem sa Milosem , na Iriski venac i Rumu za ne daj Boze ako bude problema sa gumom...usput smo stajali na nekoliko pumpi ,ne bi li naduvao gumu do propisanog pritiska , jer ipak je bila mekana pa je motor tezak i lenj na gasu ...na pumpama uglavnom NEMAJU , ILI SU U KVARU KOMPRESORI , fuck Srbiju ! U Rumi smo se Milos i ja rastali , on levo za Pazovu , ja desno za Mitrovicu...njegova Aprilija jako lepo ide iako je na serijali samo sa Trekom , uz Frusku ide ko zec...tek na izlazu iz Rume na pumpi ima kompresor koji radi - u gumi je bilo svega 0,8 bara , tek da se moglo voziti, a kad sam naduvao na 2,5 bara motor se preporodio, sto je i normalno...

Eto , tako je proslo druzenje , meni je licno prijalo , vidimo se na prolece , ako ne pre...

Edited by ALIEN SM, 22 October 2012 - 10:40.

#197 Lenko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 783 posts

Posted 22 October 2012 - 12:02

Lepo je videti ovako druženje...žao mi je što nisam bio, ali, ima dana...

#198 milosh_sp

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 139 posts
  • MestoStara Pazova

Posted 22 October 2012 - 18:32

Drago mi je da se oglasio i Alien, vec sam pomislio da jos gura skuter do Mitrovice :0takoje: U svakom slucaju dokazano je da je moguce preci 50km gumom zakrpljenom kineskim setom za reparaciju guma. Kao sto rece Dragan svako dobio svoj zadatak tako da uskoro krecem sa svojim dilemama oko izbora kita :ziveli:

#199 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 22 October 2012 - 18:54

eee evo ga još jedan pečen! :0takoje: e to se zove rezultat!

#200 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 22 October 2012 - 19:33

Milosh ulazi u masinu, hehehe... :0takoje:

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users