Jump to content

Sprint Exactly

214 replies to this topic

#141 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 18 August 2012 - 20:52

pa spustio si se sa konja na magarca...ZX je definitvno ozbiljniji auspuh od Bullet-a što ćeš i sam videti kroz performanse...

#142 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 August 2012 - 20:58

View PostSlacko95, on 18 August 2012 - 18:19, said:

zx sam prodao jer sam zbog njega polomio sraf i ostao mi je u cilindru,nemogu da nadjem original dihtung za njega metalni i onda sam ga prodao i uzeo nov auspuh
Jbg i tu si se zajebo....nisi polomio sraf zbog njega nego zbog nepaznje kod montaze...a dihtunzi se prave ...ako ne mozes vec da nadjes orginal...

#143 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 18 August 2012 - 21:20

polomio se jer kad nema taj dihtung neznas kolko trebas da zategnes i pri sasvim normalnom zatezanju sraf je pukao i tu sam se iznervirao,citao sam da je bullet kopija next-r po performansama a da su next-r i zx veoma slicni

#144 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 August 2012 - 21:32

View PostSlacko95, on 18 August 2012 - 21:20, said:

polomio se jer kad nema taj dihtung neznas kolko trebas da zategnes i pri sasvim normalnom zatezanju sraf je pukao i tu sam se iznervirao,citao sam da je bullet kopija next-r po performansama a da su next-r i zx veoma slicni
Jesu oni ''slicni'' na papiru al ja nikad ne bi orginal zamenio kopijom...ipak je zx za klasu ispred...

#145 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 18 August 2012 - 21:39

moguce ali uglavnom onaj zx mi se na glavu popeo,te nemogu da nadjem dihtung original (onaj od klingerita sam nasao ali nije nikakav),te nesto zveci unutra i resio sam da ga prodam.Trebao sam da uznem jedan next-r hromiran za 50e bez nosaca u odlicnom stanju ali je vlasnik odustao od prodaje tako da sam uzeo ovaj bullet a trek nov mi je preskup

#146 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 August 2012 - 21:43

a sad sta je-tu je ...ok je i bullet,navozao sam se i ja sa next-r+ malossi gus... :)

#147 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 18 August 2012 - 21:57

uh,nadam se da je ok ali nisam resio problem sa vibracijama u prenosu,kad dodje do 50 km/h pa do 60 km/h osecaju se jake vibracije i to dolazi iz prenosa e sad sta je nemam pojma,probacu sutra da otkrijem sta vibrira i cini mi se da to sto vibrira da mi neda da idem brze tj usporava me

#148 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 August 2012 - 22:02

Skini deklo pa ga opali po gasu [al ne preteruj :) ] i gledaj dal je nesto u debalansu...mozda je nesto deformisano,kvacilo- zvono...

#149 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 18 August 2012 - 22:04

zvono sam okretao rukom i okrece se krivo ako me razumes,kao kad okreces tocak a felna kriva ali i pre mi je bilo tako i nije imalo vibracija,vibracije su se stvorile kad sam stavio rolnice 3.7g umesto 4g i oprugice stage6 najjace ali netrese se u startu nego od 50 km/h pa na dalje

#150 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 August 2012 - 22:08

Onda nema sta da trazis...zvono je "krivo" za sve ....nemaju veze ni rolnice ni oprugice na 50km/h...pod hitno ga menjaj.makar i neko polovno al da bude "pravo"...

#151 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 18 August 2012 - 22:17

to sam i planirao da uradim ali kako pre nisu bile vibracije a isto je zvono bilo krivo?

#152 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 August 2012 - 22:43

View PostSlacko95, on 18 August 2012 - 22:17, said:

to sam i planirao da uradim ali kako pre nisu bile vibracije a isto je zvono bilo krivo?
Ma nebitno sta je pre bilo...zameni ti njega da ti ne bi otiso i lager na primaru...

#153 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 18 August 2012 - 22:44

moracu,samo da nadjem dobro

#154 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 19 August 2012 - 10:33

taj prstenasti zaprivač ima da se kupui što ide na zx-a nije neka nauka, a i to pritezanje ušica može da se reši, sve je stvar samo malo razmisliti...

bullet je malo lošiji od next-r a jer nije besprekorna kopija, a next-r je lošiji od zx-a, jer ima slabiji power band tu je dosta oštro podešavanje, moguće da im je vršna snaga slična.. no videćeš, pa zar ti nije bilo sumnjivo ako samo pogledaš dva auspuha, koliko varova i malenih difuzora ima taj zx, i laik može da prepozna da su na njemu radili 3 puta više, mislim nije to zbog estetikle...

aj dobro šta je tu je, tu si sa nama svaki dan mogao si pitati...

#155 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 August 2012 - 12:28

nisam nasao nigde taj prstenasti zaptivac i pocelo je da zveci nesto u njemu a nemoze da se izvadi lako (sve sam probao),jedino da secem auspuh pa da ga varim opet sto nisam hteo i odlucio sam da ga prodam al sta je tu je kao sto kazes

#156 CazaKi

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 48 posts

Posted 19 August 2012 - 16:25

nisi trebao zuriti lepo kaze Mario trebao si sacekati mozda bi nasao taj zaptivac a i mogao si iseci spuh pa da si bacio pogled kakvo je stanje unutra prodao si dobar spuh ali sta je tu je tvoj izbor je :)
eo ja sam mojim LeoVinci TT nemam nikakvih problema kako sam ga kupio odma stavio nisam ga ni skidao dok nisam uzeo da ga ispoliram celog i sad samo bling-bling shine-shine cim pogledam u njega :)

#157 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 August 2012 - 16:41

nisam hteo da se zezam sa zx-om vise i hteo sam nov auspuh,kad sam pitao za dihtung niko mi nije nista odgovorio...

#158 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 19 August 2012 - 18:20

e steta jbg... dihtung ja kupio taj kao metalni sa dve rupice za 200din u motobiku a kad sam sekao fabricki auspuh da vadim katalizator naplatili mi 600din da ga zavere, kostalo bi te 800din da sredis onaj. Cuo sam da se jako brzo oljusti lak na tom buletu, ne znam kolko je skuplja hrom verzija al mislim da bi ti bilo bolje nju da si uzeo :)

#159 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 August 2012 - 18:26

hrom mi se neslaze,ja sam zapekao lak pa cemo videti kolko drzi a i zx je bio sav zardjao

#160 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 19 August 2012 - 18:31

I moj je zardjao na grani sad ne znam gde da trazim providan lak ili da ga samo ispoliram pa valjda nece zardjati.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users