NIsam pisao a psaću, pre dve nedelje sam imao gadan pad nesretnim sledom okolnosti i između ostalog malo uneredio radnu kacigu model ARC već 5 god star. Oštećenja se vide
Dugo mi je želja bila da nabavim kacigu bele boje, uočljivija je od crne a i podseća na boje "plavih" riders-a te sam sad iskoristio priliku i našao ono što me je osvojilo na prvu probu. Lagana kaciga, male težine, višenamenska, modularna sa odvojivim delom za zaštitu brade, udobna, pregledna, idealna (po meni) za skuter u gradskim i vangradskim uslovima. Ispunila je moja očekivanja sa unutrašnjim zatamnjenim vizirom, a dodatno obradovala sa pripremom za pinlock (dodatna opcija koju sam svakako poručio). Od ranije već koristim za apriliju model Miro istog proizvođača, ova me je osvojila i sa pripremom za bluetooth komunikaciju. Sve u svemu budi želju za novim kilometrima, i vraća sigurnost u vožnju.
Ostale informacije možete naći na linku http://www.kompp.co....hite-gloss.html
0
3 replies to this topic
Posted 17 June 2012 - 00:14
Posted 17 June 2012 - 21:52
uuu što je lepaaaa... Ovo je prava stvar! iako jet kacige ne čuvaju ono što najviše treba ipak primamljive su za gradsku vožnju...
Posted 18 June 2012 - 02:47
Dobra, dobra Zamal' da je iskrsim danas
Posted 18 June 2012 - 09:57
Pita, ima i štitnik za bradu koji može da se skine po potrebi, mada ga ja koristim skoro uvek. Mene je privukla bela boja i modularnost jet/fullface
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users