Jump to content

AIROH J105

vreme za novu

3 replies to this topic

#1 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 17 June 2012 - 00:14

NIsam pisao a psaću, pre dve nedelje sam imao gadan pad nesretnim sledom okolnosti i između ostalog malo uneredio radnu kacigu model ARC već 5 god star. Oštećenja se vide
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Dugo mi je želja bila da nabavim kacigu bele boje, uočljivija je od crne a i podseća na boje "plavih" riders-a te sam sad iskoristio priliku i našao ono što me je osvojilo na prvu probu. Lagana kaciga, male težine, višenamenska, modularna sa odvojivim delom za zaštitu brade, udobna, pregledna, idealna (po meni) za skuter u gradskim i vangradskim uslovima. Ispunila je moja očekivanja sa unutrašnjim zatamnjenim vizirom, a dodatno obradovala sa pripremom za pinlock (dodatna opcija koju sam svakako poručio). Od ranije već koristim za apriliju model Miro istog proizvođača, ova me je osvojila i sa pripremom za bluetooth komunikaciju. Sve u svemu budi želju za novim kilometrima, i vraća sigurnost u vožnju.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Ostale informacije možete naći na linku http://www.kompp.co....hite-gloss.html

#2 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 17 June 2012 - 21:52

uuu što je lepaaaa... :) Ovo je prava stvar! iako jet kacige ne čuvaju ono što najviše treba ipak primamljive su za gradsku vožnju...

#3 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 18 June 2012 - 02:47

Dobra, dobra :) Zamal' da je iskrsim danas :)

#4 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 18 June 2012 - 09:57

Pita, ima i štitnik za bradu koji može da se skine po potrebi, mada ga ja koristim skoro uvek. Mene je privukla bela boja i modularnost jet/fullface

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users