Jump to content

cena registracije

• This topic is locked This topic is locked
102 replies to this topic

#101 zexns73

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 25 posts
  • Mestonovi sad
  • Vozimkymco agility 50 4t

Posted 07 June 2018 - 23:03

View Postgoggyso, on 07 June 2018 - 22:52, said:

Sve još i nekako mogu da razumem... ali da svake godine uvek iznova moram da prilažem potvrdu o max. brzini kao da je prva registracija... to je vrhunac idiotizma zakonodavca.
Po meni, naljogičnije rešenje između belih i žutih tablica je da budu sve žute tablice ali da budu trajne uz obavezno godišnje osiguranje, a reg. nalepnicu da izdaju samo na osnovu polise i tehničkog pregleda. Tako bi se smanjile dažbine, a ipak vozilo bilo osigurano i tehnički provereno, iz bezbednosnih razloga.

u potpunosto se slazem sa ovim
ispada da vise cuvam moju potvrdu o max brzini nego izvod iz maticne knjige rodjenih

#102 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 08 June 2018 - 12:25

Registracija mopeda je dovedena do idiotizma...
Ja ne mogu da verujem da ne mogu nikako da srede situaciju i da se zna konačno tako i tako mora i treba i kraj priče!! Da nema dileme i ne bude različitih tumačenja itd itd....

Jbte jel to toliko teško, recimo od sutra svi na žute table i kraj priče...Polisa obavezna, mora se na valjke na licu mesta na tehničkom i kraj balade!!! Stvarno su idioti...kakve potvrde kakve budalaštine..

#103 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 19 June 2018 - 19:37

Da li neko zna cenu "zeljenih" zutih tablica? Video sam na par skutera da imaju zute tablice sa nekim oznakama npr. Bg-xxx i tako dalje... Znam da je za vozila oko80 000 ali koliko je za mopede?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users