Jump to content

cena registracije

102 replies to this topic

#61 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 30 January 2015 - 12:00

Al si namazan..oces da stelujes karb na tehnickom

#62 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 30 January 2015 - 12:18

Sto da ne ? Kad vec ima mogucnosti , sta fali neka provera ?

#63 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 30 January 2015 - 15:34

Cale zna ljude iz policije i rekli mu do daljnjeg da ne registrujem na nove table. Valjda nemaju pravnog osnova da me nateraju da predjem na nove table i placam svake godine ako su garantovali da je trajna registracija..

#64 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 30 January 2015 - 19:47

View PostALIEN SM, on 30 January 2015 - 11:40, said:

Upravo sam sveze regovao Aliena ...spada mi u sred zime , ali ako se mora, a mora se , nije tesko ...2600,00 din ...za te pare sam ga oterao na tehnicki pregled koji se sastojao od slikanja od napred i nazad , oterao ga na valjke , prednja koci odlicno , zadnja nikako , pa je morao da ponovi dva puta sa prednjom , to je poznato da zadnji dobos nista ne valja kod Kineza ...dobio sam novi stiker i polisu ...za sat vremena sve gotovo , od ideje do realizacije ...pa, mozda i nije mnogo za celu godinu , sta da kazem ? Mozda bi bilo bolje proterati te pare kroz rezervoar , ali jedino ovako smo legalni , bele table su ilegalne , al` se tolerisu - dokle , videcemo ...

Usput , vec kad sam bio na tehnickom pitam ovoga sto radi , moj prijatelj - poznanik , musterija , kako stoji stvar sa testerom za izduvne gasove , to je ona lamda sonda koja ocitava sadrzaj CO 2 , bogatstvo smese , uslove sagorevanja ...pitam ga jel` mogu doci jednom da istestiramo i proverim gde sam ...kaze moze , samo im je sad na popravci onaj za benzince , a ovaj sada koji imaju je za dizele ? Radi se o najsavremenijem uredjaju , mocno izgleda , pa , jednom kad budem raspolozen , kad se bude vozilo , turimo sondu u auspuh, bas da vidim gde sam sa podesavanjem karburatora ...

Немој, изгореће им урећај :D

#65 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 14 February 2015 - 19:25

Danas registrovo skuter free sve sa taksama 3700 din.Ovde kod mene 1500d tehnički radi u Mladenovcu.

#66 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 25 August 2015 - 12:13

Valja zabeleziti i ovaj momenat - produzena registracija sa sve tehnickim pregledom 2516,00 dinara :D

Posted Image

#67 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 26 August 2015 - 15:20

kako sam ja platio onda 4.200 din. majku im....
Samo 1.200 din su mi uzeli za onu potvrdu glupu od ovlašćenih, al opet sve i da nisam to platio izlazim na 3000 din....

Prebaciću motor na Sombor...

#68 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 26 August 2015 - 15:23

Sve sto ti treba je da ti je zena vlasnik agencije za registraciju :D i Patak je prosao kao ja, a jos smo i prenos na njega radili pre par meseci...

#69 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 26 August 2015 - 15:46

Pa brate vi super prolazite. U bgd je registracija za zip-a na novu zutu tablu skoro 7000 (sa uracunatom potvrtom od 1200 din).. a treba i prenos da radim..
Izacice kao da vozim kamion :)

#70 Patak

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimYamaha Aerox

Posted 26 August 2015 - 16:36

Ja izasao 3000 sa punomoci i svime ostalim

#71 SpenserMKD

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 267 posts
  • MestoSkopje
  • VozimAprilia sr50

Posted 26 August 2015 - 17:20

Kod nas u Makedoniju, sad su uveli registracija za 50ccm skuteri svaka godina, a ranije je trebala samo polisa 10 eura. Sad treba i "registracija" t.e. +10 eura, ili ukupno 20 eura godisno. :D A ona prva registracija, kad sam kupio aprilia je ispala oko 50 eura, ne secam se tacno.

#72 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 26 August 2015 - 17:40

Ma sve je to dzabe, ili smjesno dzabe :)

#73 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 26 August 2015 - 20:01

Samo još jedna obaveza. Bolje regovati na A1, pa se voziti i autoputem i onako peglamo 100.

#74 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 26 August 2015 - 20:08

Ima i to smisla ali samo za one sa A kategorijom.

#75 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 26 August 2015 - 22:21

Da, a ako se već polaže, bolje odma položiti za "A" pa posle može da se vozi sve živo na 2 točka nego platiti malo manje polaganje, testovi i vožnja se svakako polažu, nego "A1" ili "A2" pa se jednog dana tući u glavu, kao što se ja sada tučem, jer sam uz "B" mogao samo da doplatim nešto malo za "A" i jedan krug vožnje motociklom po gradu, al NE, ja kad dobijem "B" nikad više neću sesti na motor... BUDALA!!

#76 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 26 August 2015 - 23:01

Gogijev slucaj identican sa mojim... offujemo temu, ako je neko od modova pri kompu neka prebaci ove postove u propisi ...

#77 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 01 February 2016 - 18:00

Ja danas regovao Aliena ...tako mi se zalama - u sred zime , al` sta cu - sve jedno je , reguje se za celu godinu , pa oces- neces ...uradio sve brzo i lako , samo kad imas pare u dzepu ...2700,00 sve sa tehnickim , za te pare ga slikaju , provozaju po valjcima i dobijes lep novi stiker... posto zadnja koci slabo, zamolim ga da prednji natera dva puta , da zajebe valjke i tako uradi ...posle , kazem mu , ajd` daj zadnju bas da vidim gde sam ...kaze , pa koci , ne blokira kao prednji tocak , al` da smo hteli , prosao bi i ovako ...pa, dobro onda i nije tako lose ...

#78 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 01 February 2016 - 21:19

Dobos je dobos, i nije disk!
Cena registracije je podnosljiva skroz

#79 steva85

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • Mestozemun
  • Vozimkymco super 9

Posted 29 August 2017 - 17:33

danas registrovo moped 3.850 din :biker_scooter: miran do iduce godine

#80 GoranPerak

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoBeograd - Bele Vode
  • VozimVespa Sprint 50

Posted 20 September 2017 - 07:49

Ja bio pre par dana da registrujem moped,odvalili me 4500 din sa tehnickim pregledom.
Verovatno sam mogao da prođem i jeftinije,ali sam bio u nekoj žurbi i otišao na tehnički na kome nikada nema gužve...to sve govori.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users