Jump to content

Piaggio NRG mc2

595 replies to this topic

#561 EmirSpahic

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 2,040 posts
  • MestoTravnik (BiH)
  • VozimGilera Runner SP50 LC

Posted 26 January 2014 - 16:49

Hahahaha,super.

#562 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 26 January 2014 - 18:25

Ozbiljno, šta se dešava? nemoj mi reći samo da si posle svega odjednom odustao od daljeg sklapanja?

#563 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 26 January 2014 - 18:43

:D

#564 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 26 January 2014 - 18:50

Neces valjda? Pravis veliku gresku.

#565 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 26 January 2014 - 19:03

Jesam,odustao sam,pola plastika je prodato,trebalo bi za koji dan da odu blok i ram i tako...

Jbg ulozio sam preko 3000e,ne pitajte na sta,ali tako je,juce sam racunao,umalo da me slog opali,al ajd,kraj jos nije na vidiku,tako da to je to sto se ovog motora tice,pokusao sam da ga prodam celog,ali svi nesto izmisljaju,tako da mislim da je najbolje ovako...

#566 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 26 January 2014 - 19:05

Sta ces sa vilama i prednjim tockom? jel i to prodajes ili... ako prodajes disk posebno onda ti verovatno nece trebati.

Edited by goggyso, 26 January 2014 - 19:07.

#567 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 26 January 2014 - 19:06

Vraticu vam

#568 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 26 January 2014 - 19:06

View PostMikac93, on 26 January 2014 - 19:03, said:

Jesam,odustao sam,pola plastika je prodato,trebalo bi za koji dan da odu blok i ram i tako...

Jbg ulozio sam preko 3000e,ne pitajte na sta,ali tako je,juce sam racunao,umalo da me slog opali,al ajd,kraj jos nije na vidiku,tako da to je to sto se ovog motora tice,pokusao sam da ga prodam celog,ali svi nesto izmisljaju,tako da mislim da je najbolje ovako...

čekaj Mikac, ne znam tačan razlog prodaje i ne ulazim u to samo se nadam da nije zbog toga što ti je dosta svega...pa motor još nije ni isteran na ulicu a kamoli izgustiran...šteta..
Slažem se da je to dosta novaca, i previše, ali onda ako već nema nazad i ako su već svi delovi tu, onda je šteta ne provozati jedan takav motor da se malo oseti, pa onda prodati za iste te novce koje verovatno i sad dobijaš...

#569 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 26 January 2014 - 19:10

Sto se mene tice, meni nece trebati, pa da podelimo kad prodas.
I ja sam racunao, do sad preko 800e sam dao, a jos nije zazivelo ulaganje.

Edited by goggyso, 26 January 2014 - 19:13.

#570 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 26 January 2014 - 19:12

View PostPita, on 26 January 2014 - 19:06, said:

čekaj Mikac, ne znam tačan razlog prodaje i ne ulazim u to samo se nadam da nije zbog toga što ti je dosta svega...pa motor još nije ni isteran na ulicu a kamoli izgustiran...šteta..
Slažem se da je to dosta novaca, i previše, ali onda ako već nema nazad i ako su već svi delovi tu, onda je šteta ne provozati jedan takav motor da se malo oseti, pa onda prodati za iste te novce koje verovatno i sad dobijaš...
U tome i jeste problem sto nije isteran,nije skloljen,evo vec 2 godine,i mozda ni ove godine ne bi bio teran,a da mi stoji u garazi u skuplja prasinu i zauzima mesto ne vredi,ovako je najbolje,pa koliko izvucem izvucem...
Znam sad ce ono imas sve delove sklapaj to vamo tamo,ali verujte mi treba tu jos do poda jezik ispruziti da bi valjalo i bilo to to,pocev od onih zicurina od kojih mi je muka! A da ne pricam o daljem toku...

#571 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 26 January 2014 - 19:13

View Postgoggyso, on 26 January 2014 - 19:10, said:

Sto se mene tice, meni nece trebati, pa da podelimo kad prodas.
Ne ne,to je vase,ja cu srediti,imam druge opruge pa cu staviti,pa vi prodajte...

#572 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 26 January 2014 - 19:21

Pa kako ces bez vila da ga prodas? ili i on ide u sitne delove?

#573 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 26 January 2014 - 19:22

Ram i blok bi trebali da odu sa papirima,znaci golo,samo ram i blok,a ostalo delovi

#574 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 26 January 2014 - 19:28

Ahaa, ok.

#575 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 27 January 2014 - 01:41

Jbg,MIkac necemo sad kukat ovde svi ti znas sam sta je najbolje :D Sta ce biti sa Sprinta ?

#576 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 27 January 2014 - 02:27

e jbš špansku seriju, mislim.... odustao si jer ti ne radi instalacija, i zato što ti je pocurelo malo farbe po felni...

recimo da na tuning treba gledati malo drugačije.. ako radiš prvi put, misli se na prototip, onda ne možeš sve do detalja odraditi i upicaniti, a pri tome sve što treba novo kupiti, jer ni ti sam nisi siguran da li je nešto zaista potrebno ili nije... zato je najbolje raditi u fazama, i ostaviti neki zalogaj za drugi put, ok svi bi mi voleli da nam tuniran skuter izgleda kao neki iz street buz-a, i da ide kao iz filma, ali ku**c... nije tako... ja sam karburator ove i prošle godine rasklopio jedno 120 puta, i muka mi je koliko ume da se pomeri sa najmanjom promenom vremena.. ali sam osetio i znam koju snagu mogu da dobijem kada je u špicu,.. plastike su mi još oguljene kako je mala zviznula neku godinu, pa biće i one pofarbane, ima vremena, cilindar mi je poderan, jer sam magarac koji nije dobro poturpuijao ivicu karika, i šta sad, da kupim nov za 350e.. popravio sam vozim dalje...
mislim radim sad tomosa, i voleo bih da bude odmah sve super, a znam da neće biti tako... ostavljam prostora za neki drugi put, gledam da skrpim što manje izdataka, i da ga na proleće regujem itd...

eto valda nisam smorio, tvoja odluka je, zaista nema kinte, ali možda će sutra malo biti, malo prespavaš, malo se provozaš sa sprintom itd...

#577 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 27 January 2014 - 03:52

Samo jedno ću reći:ŠTETA!!!

#578 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 27 January 2014 - 12:22

pa mislim stvarno Miodraže... :D :siroma':

#579 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 27 January 2014 - 12:55

Meni je stvarno zao sto ovo čitam, ali de molim te ako nije problem napisi gde si potrošio 3000e,pošto stvarno je to mnogo i po malo nerealno za ovakav setup...

#580 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 27 January 2014 - 13:05

View PostStefan p, on 27 January 2014 - 01:41, said:

Jbg,MIkac necemo sad kukat ovde svi ti znas sam sta je najbolje :D Sta ce biti sa Sprinta ?
Nece biti nista,ostaje,mada razmisljam da i njega na prolece prodam,jer se slabo vozio prosle godine...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users