Mario, on 27 January 2014 - 02:27, said:
recimo da na tuning treba gledati malo drugačije.. ako radiš prvi put, misli se na prototip, onda ne možeš sve do detalja odraditi i upicaniti, a pri tome sve što treba novo kupiti, jer ni ti sam nisi siguran da li je nešto zaista potrebno ili nije... zato je najbolje raditi u fazama, i ostaviti neki zalogaj za drugi put, ok svi bi mi voleli da nam tuniran skuter izgleda kao neki iz street buz-a, i da ide kao iz filma, ali ku**c... nije tako... ja sam karburator ove i prošle godine rasklopio jedno 120 puta, i muka mi je koliko ume da se pomeri sa najmanjom promenom vremena.. ali sam osetio i znam koju snagu mogu da dobijem kada je u špicu,.. plastike su mi još oguljene kako je mala zviznula neku godinu, pa biće i one pofarbane, ima vremena, cilindar mi je poderan, jer sam magarac koji nije dobro poturpuijao ivicu karika, i šta sad, da kupim nov za 350e.. popravio sam vozim dalje...
mislim radim sad tomosa, i voleo bih da bude odmah sve super, a znam da neće biti tako... ostavljam prostora za neki drugi put, gledam da skrpim što manje izdataka, i da ga na proleće regujem itd...
eto valda nisam smorio, tvoja odluka je, zaista nema kinte, ali možda će sutra malo biti, malo prespavaš, malo se provozaš sa sprintom itd...