Jump to content

.::Peugeot Vivacity LC Project::.

191 replies to this topic

#61 LiMa

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 237 posts
  • Mesto011
  • VozimGilera Runner 49

Posted 08 February 2011 - 23:28

View Postperlx*, on 08 February 2011 - 23:03, said:

A jeli Lima kako si mislio da se oni montiraju ? Kad sam predlozio vente od kompa mislio sam da se podrazumeva da stoje iza hladnjaka i odvode toplotu, drugacije nimaju nikakvu pametnu svrhu.
Ne bih znao. To mora vrteti kao ves masina, inace jok... Sumnjam u kompjuter kulere

#62 DuXy

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 47 posts

Posted 08 February 2011 - 23:36

ako mozete iz HR da nabavite, video sam na par oglasa da prodaju ventilatore od VXR-a... dobar je i jak, samo sto nije bas mali... ali radi posao... leti na 35 C moto defile u gradu...i dize se temperatura...i kako se ukljuci ventilator, tako pada temp... ali fora je sto runner ima one kao prozore na "bubrezima", kao skrge... tako da veltilator ima gde da odvodi...

#63 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 08 February 2011 - 23:57

View PostDuXy, on 08 February 2011 - 23:36, said:

ako mozete iz HR da nabavite, video sam na par oglasa da prodaju ventilatore od VXR-a... dobar je i jak, samo sto nije bas mali... ali radi posao... leti na 35 C moto defile u gradu...i dize se temperatura...i kako se ukljuci ventilator, tako pada temp... ali fora je sto runner ima one kao prozore na "bubrezima", kao skrge... tako da veltilator ima gde da odvodi...

Dok je biaxa otvori neće biti problem, a Rade? Ima Viva da bude kao mečka sl compressor
Posted Image

#64 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 08 February 2011 - 23:57

Lima, mlad si, shvatices vec :)
Ventilatora sa kompove ima raznih, od jeftinih od 100-200 din, do avionskih od nekoliko desetina E.
Takav je i kvalitet.
Rade ako nemas iza hladnjaka protok vazduha moraces da skidas/seces/busis plastiku ispred nogu kako bi to omogucio.

#65 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 08 February 2011 - 23:59

View Postperlx*, on 08 February 2011 - 23:57, said:

Lima, mlad si, shvatices vec :)
Ventilatora sa kompove ima raznih, od jeftinih od 100-200 din, do avionskih od nekoliko desetina E.
Takav je i kvalitet.
Rade ako nemas iza hladnjaka protok vazduha moraces da skidas/seces/busis plastiku ispred nogu kako bi to omogucio.

Mislim da je i Mario to radio na nekom od skutera

#66 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 09 February 2011 - 00:12

Pa ne bi ga ni ovi iz s6 kupa resetali za dzabe:
Posted Image
Posted Image

#67 noxy

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted 09 February 2011 - 03:09

View PostBlack Adder, on 08 February 2011 - 23:23, said:

to je bilo letos, a imao si problem sa ležajevima, sačekaj i proveri kako se sada ponaša. BTW planiraj posetu kod čika Zube, :) kad otopli ....

nisam te bas najbolje razumeo ovo za lezajeve? lezaje prenosa sam zamenio oba, i na primaru i na sekundaru a radilice nisam, i nemam potrebe jos uvek...a ovo sto je duxy reko bi mi zavrsilo poso jer je jedna od situacija gde mi je digo temp u defileu u despotovcu...ali se kod mene mnogo brzo ohladi, samo ga pricepim po gasu i temperatura pada...sto brze ides brze se hladi...znaci rade sporo vozis vivu, mora to brze :)

#68 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 09 February 2011 - 10:38

Uuuups, matori se zaneo :) . Ja mislio da je Lima replicirao. Nema veze sa tobom Noxy, ja sam pogrešio :) , jer treba kod Lima još da doštelujem makinu, kad otopli

#69 noxy

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted 09 February 2011 - 10:52

View PostBlack Adder, on 09 February 2011 - 10:38, said:

Uuuups, matori se zaneo :) . Ja mislio da je Lima replicirao. Nema veze sa tobom Noxy, ja sam pogrešio :) , jer treba kod Lima još da doštelujem makinu, kad otopli

godine te gaze blacky...zreo si za penziju i :) kroz srbiju...

#70 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 09 February 2011 - 13:38

Sve bi tu resio jedan hladnjka od SP-a :) :)
Zna neko mozda dimenzije?

#71 noxy

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted 09 February 2011 - 13:50

premericu ja danas na mom runneru...mislim da su oni iste velicine...

#72 DuXy

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 47 posts

Posted 09 February 2011 - 15:28

msm da je manji hladnjak na 50ccm... ali izmeri noxy, izmericu i ja na vxr-u pa da usporedimo....

#73 noxy

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted 09 February 2011 - 15:43

evo upravo krecem u garage pa cu da izmerim...i uslikaj taj ventilator da vidim kako mogu ja kod mene ubaciti...

#74 noxy

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted 09 February 2011 - 19:49

izmerio sam, nije bas 100% precizno jer ne moze lepo da se pridje...dimenzije su 41.5x10cm...cekamo duxy-a

#75 DuXy

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 47 posts

Posted 09 February 2011 - 23:26

runner je ZATRPAN u supi... zaista ne mogu da dodjem do njega trenutno... kada budem, stavicu mere i slike... ali odmah da kazem...nece to stati na vivu... http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/1oda.gif

#76 noxy

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted 10 February 2011 - 22:56

evo mene opet...malo sam promasio merku, al danas isterao runnera, rasturio prednji kraj i premerio lepo...dimenzije su 235x100x30, i evo par slicica kako izgleda i kako stoji kod runnera...

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

isto je zaklonjen iza gume i plastike...u normalnoj voznji mi nije dizao temp, ali u defileu i uzbrdo je dizao, tako da se sprema ugradnja nekog ventilatora, ako nista drugo onda ce ici dva od kompa da izduvavaju vazduh na one otvore kod nogu...

#77 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 10 February 2011 - 23:44

Nadam se da ce mi koristiti ove dimenzije jer hladnjaka nikad dosta :)
Ako dimenzijama stane gore iznad fara onda se bar nadam da ce biti dobro hladjenje sa 2 hladjaka :) Jbt kao da vozim MHR od 20Ks :)

Inace sutra stavljam slike kako izgleda "popravni". Hladnjak se predobro uklopio od napred i potpuno je u vertikalnom polozaju, jedino sto su unutrasnje plastike pretrpele manju steta ali nadam se da ce bar sad Replica moci da se dovede na normalnu radnu temperaturu :)

#78 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 10 February 2011 - 23:45

Rade jesi li nasao fabricki info o replici, koje su tolerancije, koja je radna temp, itd ?

#79 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 10 February 2011 - 23:47

View Postperlx*, on 10 February 2011 - 23:45, said:

Rade jesi li nasao fabricki info o replici, koje su tolerancije, koja je radna temp, itd ?
Ma kakvi.. Nisam nista ni trazio.
Samo da se dovede na normalnu radnu temperaturu i to je to.. Ide super tako da tu nista vise ne diram :)

#80 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 10 February 2011 - 23:52

Pa kako znas koja je normalna radna temp ako nemas nikakav fabricki info ? :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users