Jump to content

ZlajoX nastradao !

• This topic is locked This topic is locked
60 replies to this topic

#1 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 18 April 2013 - 21:52

Upravo sam dobio informaciju od mog mladjeg sina da je ZlajoX nastradao ! Imao saobracajku , povredjen je i u bolnici je sa potresom mozga ! Nastradao bez svoje krivice! Sutra u toku dana idem kod tata Mice da cujem sta je bilo , sta se desilo...

Informacija sledi ...

#2 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 18 April 2013 - 22:55

...
Држи се Злајо !

#3 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 18 April 2013 - 23:03

U jbm ti!!! Pa zar ja nisam bio dovoljan? Drž se Mali!

#4 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 April 2013 - 23:04

Sta da kazem jbm ti ... :) uz tebe smo sinko ...dao bog da se sve zavrsi dobro..

#5 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 19 April 2013 - 00:30

.. žao mi je što se ovakve stvari dešavaju, javljajte kako stignete... daj bože da bude sve ok...

#6 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 19 April 2013 - 00:36

ooo bože pa ne mogu da verujem kako je krenula ova sezona...pu pu pu jbm mu sunce!!! Nadam se da će biti dobro!!!!

javljaj Mišo...

#7 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 19 April 2013 - 01:23

Koji k****

#8 Vica

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
  • MestoPorodin
  • VozimAprilia Scarabeo 50

Posted 19 April 2013 - 05:06

Ja cello vece razmisljam o ovome sto se desilo... Javljajte jer nismo zivi do sledecih informacija...

#9 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 19 April 2013 - 09:02

Ima li šta novo?

#10 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 19 April 2013 - 09:28

Jel ima nekih novosti?

#11 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica
  • VozimSuzuki DR600 DJEBEL

Posted 19 April 2013 - 09:50

Pozz drugari, matori Mica je.......
Zlaja je imao takav udes koji se bukvalno ne moze preziveti ali uz pomoc boga i jakog motora i kvalitetne opreme u fulu ishod je extra. ukratko....zlaja je isao svojom trakom i vozac nekog pezoa iz suprotnog smera je hteo da skrene u ulicu levo i morao da propusti sva vozila iz zlajine trake i umesto toga on je samo odjednom zlaji presekao put i to naglo jer je ispred zlaje bila duza kolona vozila[sto znaci da zlaja nije isao 300] koje je on propustao i unervozio se od stajanja i iz nekog razloga krenuo u skretanje i to u ful gasu i zakucao se u zlaju.Dete mi je od siline udarca preletelo preko kola i leteo kroz vazduh 15mojih dobrih koraka i pao srecom na travu [omasivsi zeljeznu banderu za 15-20cm] na stomak i onaj silt ili kako se vec zove od kros kacige se zarinuo u zemlju [po prici ocevica koji je prvi prileteo i sve video] ion je poceo da krklja odnosno da se gusi i brzom reakcijom tog ocevica odnosno zene koja mu je odmah otkopcala kacigu i skinula naocare i tako ga spasila a kacigu nije htela skidati iz vec poznatih razloga, inace zena vozi motor i proputovala na motoru pola evrope.trenutno je u bolnici bez ijednog preloma sa jakim potresom mozga i dosta prica nepovezano i neseca se ama bas nicega.toliko za sad a vama drugari hvala od srca jer sam ovde video toliku kolicinu brigu za moje dete da to nije vidjeno.

Edited by ZlajoX, 19 April 2013 - 09:59.

#12 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 19 April 2013 - 10:13

Brz oporavak..neka se ne da zlajo...

#13 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica

Posted 19 April 2013 - 10:30

Hvala Veseli, nece se predati sigurno. a sad mu rade razonancu pa ako bude sve u redu bice posten oko 12h a Misa ce biti upoznat o svemu pa ce dati konacnu analizu.

#14 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 19 April 2013 - 10:37

Dobro je da se Mica javio da isprica sta se desilo...Naravno da se svi molimo Bogu da ce to sve biti u redu , Bog ga je sacuvao necega tezega, mada ni ovo nije bezazleno ...Sinoc sam Pricao sa Micom i saznao sve ovo kako se desilo i posle toga sam se lose osecao ...Celu noc sam uprkos teskom danu plitko spavao pod jakim utiskom onoga sta se desilo...Zlaja je MOJ, moj sugradjanin, moj i nas covek gde nije vazna razlika u godinama, svi znamo koliko je ucinio za forum i koje je njegovo mesto na njemu i zato sve ovo licno shvatam , kao da je moje dete stradalo ...a, onom SLEPCU koji ga kao nije video najradje bi pokopao oci kad mu ne trebaju i uzeo dozvolu za sva vremena, pa, sta smo mi ovde - golubovi za odstrel ?

Ova situacija pokazuje koliko smo ranjivi u saobracaju i da to nema nikakve veze sa vozackim iskustvom , kad ne zavisis od sebe nego i od drugoga ...ne moze se nista uciniti kad se budala zakuca u tebe...eto Zlajin slucaj , pa Viktor, pa ja pre par meseci jedva zivu glavu izvukao...

Prvom prilikom kad se bude moglo , idem da posetim Zlaju i da mu prenesem pozdrave svih nas sa zeljom za brzim oporavkom ...bice to sve u redu...

#15 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 19 April 2013 - 10:50

ehh.. kakvih situacija ima, zaista treba ovaj zakon pooštriti i ne treba da voze ljudi koji nemaju živaca da budu ispravni učesnici u saobraćaju..

želimo Zlaji brz oporavak...

#16 Vica

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
  • MestoPorodin
  • VozimAprilia Scarabeo 50

Posted 19 April 2013 - 11:08

Eto jos jednom smo svedoci sta znaci oprema I kaciga koja je NEretko pod sediste a ne na glavi(kazem bar za sebe)...
Zelimo brz oporavak bez posledica...

#17 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica

Posted 19 April 2013 - 11:14

Pogledajte samo kakvu sam mu jaknu kupio samo pre par dana , zutu flourescentnu bas zbog takvih situacija ali ni ti nije pomoglo. i molim vas recite samo kako to da nije moguce da se ovakva jakna primeti?
Posted Image

I malo slika od opreme koja je odradila svoje i to posteno

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#18 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade

Posted 19 April 2013 - 11:29

Mićo, nek dobri Bog pomogne Zlaji da se oporavi i bez posledica, a i tebi, samo ti znaš kako ti je. Najbolja stvar koju si uradio je da si opremio dete (uvek sam za ulaganje u pasivnu zaštitu nego u aktivnog hirurga), na žalost protiv ubica za volanom nema zaštite. Ne znam šta bi ti više rekao osim da vam želim da sve prođe sa što manje posledica i da se mir opet vrati u tvoj dom.
Ako šta treba tu sam

#19 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica

Posted 19 April 2013 - 11:34

Hvala Bleki neizmerno kao i svim ostalima.
Tu jaknu je nemoguce uslikati u pravoj boji jer ne mogu nikako da podesim aparat koliko sljasti nego cu pokusati da iskopiram jednu slika sa fb

http://sphotos-g.ak....229571570_n.jpg

Edited by ZlajoX, 19 April 2013 - 11:35.

#20 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica

Posted 19 April 2013 - 11:50

Sad mi palo na pamet na izvadim ledjni protektor iz jakne i imam sta i da vidim, i po slikama izgleda da on nije samo pao nego se i tumbao cim je protektor slomljen.

Posted Image

Posted Image

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users