Jump to content

Gilera runner 50cc 2003 god projekt

624 replies to this topic

#61 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 13 May 2013 - 23:15

To care svaka ti cast :) a reci mi koje da uzmem usisne lamele,koje su dobre?sutra cu vec narucit ove dijelove sto mi je preostalo i njemu doli poslat da sastavi,gleda sam e13 malossi filter samo ne znam koja mi treba za dellorto 21 imaju 3 varijante i jos kolino mi treba jel ?hvala

#62 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 13 May 2013 - 23:28

Ne znam koliko planiras tu da potrosis al ako ne znas sta valja -kupi sta je skupo :) lamelice su od 10-20eura ...kad uzimas nek budu za ser. usis ...
http://www.scooter-c...MBRANPLAETTCHEN
Ili kompletan usis...
http://www.scooter-c...ERGASER_MEMBRAN

#63 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 13 May 2013 - 23:33

Vec sam dovoljno potrosia gilera ce me izac preko 3000 eu hahaa sa svim ovim :),ko ce docekati ljeto i voziti se na ovome,sto se tice plastika predobro je momak napravia imam undertail,tablica ce ici na deklo,samo da mi njega ustimamo da vidimo gdje kaslje on :)

#64 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 13 May 2013 - 23:37

Legendo kad si tako dobar stavi mi link od svjecice ngk dobre za moj setup...i koji mi filter ide e13 koga varijanta jer ne znam radi carburatora koja je sirina 21 mm dellorto

#65 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 13 May 2013 - 23:51

View Postzoran_28, on 13 May 2013 - 23:37, said:

Legendo kad si tako dobar stavi mi link od svjecice ngk dobre za moj setup...i koji mi filter ide e13 koga varijanta jer ne znam radi carburatora koja je sirina 21 mm dellorto
Imas uz e13 adaptere pa ne brini oko spajanja sa karbom...
http://www.scooter-c...ASER_LUFTFILTER
A svecice...jbg tu je izbor veliki al cu ja opet moju preporuku...
http://www.scooter-c...DUNG_ZUENDKERZE

#66 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 14 May 2013 - 00:03

Znaci meni treba 32-38 mm jer vidim da ima i drugih dimenzija onda nebi odgovarali ili sve to moze odgovarat?jel stage6 ima usisne lamele mozda kad imam njihov kit i auspuh?kad se to poslozi sve sto mislis hoce mi skuter dobro ic s tim da uzimam prijenos 14/39 malosi

Pozdrav ljudi,treba mi netko koje da usisne lamele koje su dobre??ima stage6 ima malossi par varijanti,i molim vas pomoc oio kuglica za variomat ima razlicitih dimenzija ne znam koje meni idu,znam da moram uzet od 6grama i 9 grama samo koje dimenzije?hvala unaprijed

#67 sima

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • MestoBgd
  • Vozimu potrazi

Posted 14 May 2013 - 17:19

sta ce ti te rolnice od 9g? koliko se secam onaj runer sa tpr-om je najbolji bio sa rolnicama oko 4g, tako da to moze da ti bude reper.. al u svakom slucaju trebace ti nekoliko setova dok ne ubodes odgovarajucu gramazu.. mozda bolje da kupis prvo bas neki set za stelovanje ili pavese pa kad vidis sta ti najvise odgovara onda kupis tu gramazu i uzivas.. a za lamele juri karbonske stage6 ili maslossi sve jedno, bitno samo da su karbonske ako se polome da ne sjebu cilindar

#68 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 14 May 2013 - 17:56

Uzet cu onda stage 6 ili malosii pogledat cu koje su usisne lamele bolje,a za variomat kuglice moram vidit koja mi je dimenziija da znam uzeti set,bit ce tu igranja jos misec dana,a ionako ne trebam ga vozit prije 7mj tada dolazim doma na godisnji.

#69 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 14 May 2013 - 21:02

View PostPita, on 11 May 2013 - 00:20, said:

igraćete se vi malo više videćeš...treba to uštelovati...daj neku sliku nabaci..

heheh...rekao sam ti ja.. ;)

#70 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 14 May 2013 - 21:22

heheh al je zurba glavno da to sredim da mogu uzivat ovo u splitu ;) sunce more i na skuteru uzivati

Pita bio si u pravu ovo je igra bez granica,ali rijesit cemo mi to uskoro :P sada narucujem sto mi je preostalo jos i gotov sam s ovim dosta je bilo trosenja haha

#71 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 15 May 2013 - 11:17

kolko sam cuo ovaj je najbolji s6 usis mada je poprilicno skup. https://www.scooter-...-Tassinari.html

#72 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 15 May 2013 - 11:24

Jel to od carbona?ja iman njihov kit i auspuh od stage6 najbolje onda da uzmem ovaj ....

Ekipa da vas pitam koji mi treba filter sportski uzimam malossi e13 sada mislim ravni uzeti ili s kolinom???imam dellirto 21 karb,i molim malo pomoc oko rolnica tezina to me muci...kosta 10 eu set jedan a meni ce trebat 5-6 setova,i uzimam opruge racing malossi uzeo sam bio obicne sportske,a tribam ove zbog starta i obrtaja,da stavim plave,sale600 pise da su crveni slabi a crni prejeki da je on stavio plave....a centralna oruga od variomata je bijela,da uzmem ljubicastu ili ostaviti ovu?treba mi dobar savjet i sutra moram to sve narucit hvala puno zoki

#73 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 16 May 2013 - 15:13

Drugar ne ide to sve tako napamet,skuter prvo moras probati i saznati na kojim obrtajima ce raditi,pa tek onda deo po deo menjas u prenosi i gledas kako se ponasa... Uzmi taj filter Malossi e13,tebi je svejedn kad ti karb stoji napolju,nije unutra kao kod Minareli masina

#74 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 16 May 2013 - 15:32

A radit ce oko 11-12500 okretaja ...

#75 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 16 May 2013 - 17:35

mozda mozes naci na netu na kojim obrtajima bi tvoj kit i auspuh trebali da imaju najvise snage da imas bar necim da se vodis.....

#76 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 16 May 2013 - 18:14

Jel mi moze netko naci to pa da se lakse snadjem kit stage 6 mk2 i auspuh stage 6 r 1200 ako netko zna pa da mi posalje link zahvaljujem ...

#77 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 16 May 2013 - 18:23

Probaj sam da potrazis, ja sam sad nesto zauzet mogu pogledati po netu tek kasnije. Ukucas na www.images.google.com s6 racing mk2 70cc+s6 r1200 pa potrazi grafikone, trebalo bi nesto da nadjes-tako mi radimo.

#78 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 16 May 2013 - 18:27

Dobro pogledat cu bas kasnije,ako ti nadjes nesto slobodno ovdje posalji moram najkasnije narucit ovaj vikend sve sto mi je ostalo,da se moze montirat za 2 tjedna i ustelat sve

#79 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 16 May 2013 - 19:41

Finally the review

Posted ImageStage6 Racing 70cc LC
190€ / 15,1 hp / 13.569 rpm

The Stage6 Racing was tearing up the scene when it first got released (btw there is a version 2 about to arrive :D. At its low price and great feature set it made the established manufacturers (especially Polini and Malossi) look very old and outdated. But not only the price but also the performance exceeded the expectations of most. In combination with the Stage6 R1200 exhaust it creates a Stage6 typical (see the Sport cylinder test) very wide revenue band. Definitely a killer combo that is easy to adjust and with 10 nm torque also good for the one or other hot lap on the circuit. The T shaped exhaust port allows for improvements and there are some high end portings out there that reach the 20 horse power mark.
Posted Image
Stage6 Racing 70cc 15,1hp at 13.569rpm

#80 zoran_28

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 354 posts

Posted 16 May 2013 - 20:17

hvala ti cvele :D sve sam procitao i pala je narudzba sada cu vam napisato sto narucujem i to je to,samo cu dolje kad budem dosao na ljeto uzeti breaking disk i zadnji isto i plocice,ovo sto narucujem to je to vise nemam sta,,,

Stage6 dizne:88-110 i dellorto 112-120
Sportski filter E13 32-38 mm ravni Malossi
Svjecica ngk br8eg
Variomatske rolnice: 4,0,4,3,5,0,5,5,6,1,7,2 ja mislim da je dosta tu za poigrat se s tezinama
Kvacilo opruge mhr: najvjerovatnije cu staviti plave
Centralna opruga : Ljubicasta
Malosi prijenos: 14/39 primar
Malosi zvono

eto ga to je to,za moj setup dovoljno sto vi mislite?ovo sutra narucujem i saljem za dva tjedna za split da se sve montira

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users