Jump to content

Druženje i vožnja u Novom Sadu 2013

80 replies to this topic

#21 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 06 August 2013 - 16:01

Steta sto cu biti na moru pa necu moci da dodjem, lepo se provedite! :)

#22 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 07 August 2013 - 10:36

Jes` da bi bila malo bolja nedelja, al` nema veze , ja cu pitati moga direktora ( zenu ) , a ako bi odluka kojim slucajem bila nepovoljna ( u sta sumnjam ) kad mogu da padaju ministri , mogu i direktori...

Novosadjani da smisle neko lepo mesto po mogucstvu kraj vode sa debelim `ladom i `ladnim pivom...mozemo se malo i voziti, al` nemojte da bas previse mucimo nekim preteranim voznjama ove nase azdaje po ovim tropskim vrucinama...vazno je da sednemo , vidimo se , popricamo, naravno i provozamo...

Vidimo se...

#23 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 07 August 2013 - 15:53

Ja gore spomenuh SKIPER a mislio sam na SKI-BAR... Inace, oba mesta su na tzv. Ribarcu ali je na SKI BARU opustenije, dok je SKIPER vise u fazonu beogradskih splavova sa sponzorusama, grand-prodakšn atmosferom i sl:
http://www.ribarskoo...o.com/index.php
Na desnoj strani su linkovi...
Kada je toplo na asfaltu je nesnosno, tako da se slazem sa Misom da je, ovih dana, kraj vode jedini spas. Miso, kad te vec spominjem, zreo si covek...nema sta da te ja ucim: zemlja se priprema dubokim oranjem, a to vazi i za zenske "bubice", :čiča: pa ti znas sta ti je ciniti. Barem jednom, dvaput do tada, al - posteno da se odradi, i eto tebe sa drugarima :D

PS: ista "medicina" vazi i za mene ;)

Edited by Dragan NS, 07 August 2013 - 15:53.

#24 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 07 August 2013 - 18:03

hehe, Dragane, dobar si...nesto mi u zadnje vreme sa zenom k`o Beograd i Pristina - nikako da se dogovorimo...lakse poslati oficira za vezu...a, ja na skuter i da se izdivljamo po NS-u... :D

#25 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 07 August 2013 - 18:22

e kakvi ste taktizeri, nemam reči...Bitno je da pali taktika, te se gledamo za malo više od nedelju dana...

#26 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 07 August 2013 - 21:56

ehh još samo lampinjone da sredim na SR-ki i onda sam street legal što kaže moj drugar Pitomir...

#27 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 08 August 2013 - 08:58

Godine iskustva cine svoje : naucili smo da lazemo , mazemo , i na sve moguce nacine da eskiviramo, a bitan je krajnji rezultat- da svi budemo zadovoljni ,,,

#28 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 August 2013 - 21:58

Jel ostaje 17. u 12h okupljanje? Kod Spensa?

#29 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 12 August 2013 - 10:06

Pa, niko nista ne zbori , valjda je tako ?

#30 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 12 August 2013 - 10:37

View PostMikac93, on 11 August 2013 - 21:58, said:

Jel ostaje 17. u 12h okupljanje? Kod Spensa?
Bože zdravlja i lepog vremena! Što se mene tiče, ja smatram da smo se dogovorili pa ko god doš'o - dobrodoš'o :grouphug: Možemo napraviti i checklist...

Edited by Dragan NS, 12 August 2013 - 10:39.

#31 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 12 August 2013 - 10:40

Hajde, "zapljunite" se:

1. DraganNS

#32 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 August 2013 - 15:12

A gde planirate da idete? Ja i drugar bi dosli,ali on radi do 2,pa bi oko 4 bili tamo,e sad koliko bi vi bili u NS-u?

#33 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 12 August 2013 - 15:54

View PostMikac93, on 12 August 2013 - 15:12, said:

A gde planirate da idete? Ja i drugar bi dosli,ali on radi do 2,pa bi oko 4 bili tamo,e sad koliko bi vi bili u NS-u?
Bilo bi dobro kada biste malo ranije krenuli, ali ako se ne moze.... Da se ne ponavljam, imas na prvoj strani neki orijentacioni plan ali to je uvek vrlo spontano i zavisi od trenutnog raspoloženja vecine. Hocu da kazem - nema neka striktna satnica niti itinerer, druzimo se, zezamo, popijemo koje pivce ili sta ko vec pije, prodiskutujemo aktuelne teme oko tuninga, malo se provozamo i potrkamo .....jednom recju zajedno provedemo jedno prijatno poslepodne. Orijentaciono, oko 4 bismo vrv bili u nekoj 'ladovini ali vi dodjite do npr. Merkatora (Bulevar Oslobodjenja, pored NIS palate) pa će već neko doći po vas. Evo, poslaću ti moj mob na pm pa se javi kad stignete ali za svaki slucaj razmeni brojeve sa jos nekim od domace ekipe. Vecina ostane do kasno popodne - predvece, zavisno od razdaljine do kuce, tako su i Beogradjani, Pazovčani, Misa (Alien) iz Mitrovice itd.. Cisto ono da te ne uhvati mrak u nekoj Nedodjiji. E sad, ima tu i nocnih ptica :grouphug:

#34 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 12 August 2013 - 17:09

Ja sam siguran, nemoj samo sekire bas da padaju...sve drugo moze... :grouphug: ovo najladnije...

#35 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 12 August 2013 - 17:14

Ništa nas više ne može zaustaviti da se okupimo u subotu...ja jedva čekam da zagalamimo uz ladnog jelenka ili lava!!

#36 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 August 2013 - 20:41

View PostDragan NS, on 12 August 2013 - 15:54, said:

Bilo bi dobro kada biste malo ranije krenuli, ali ako se ne moze.... Da se ne ponavljam, imas na prvoj strani neki orijentacioni plan ali to je uvek vrlo spontano i zavisi od trenutnog raspoloženja vecine. Hocu da kazem - nema neka striktna satnica niti itinerer, druzimo se, zezamo, popijemo koje pivce ili sta ko vec pije, prodiskutujemo aktuelne teme oko tuninga, malo se provozamo i potrkamo .....jednom recju zajedno provedemo jedno prijatno poslepodne. Orijentaciono, oko 4 bismo vrv bili u nekoj 'ladovini ali vi dodjite do npr. Merkatora (Bulevar Oslobodjenja, pored NIS palate) pa će već neko doći po vas. Evo, poslaću ti moj mob na pm pa se javi kad stignete ali za svaki slucaj razmeni brojeve sa jos nekim od domace ekipe. Vecina ostane do kasno popodne - predvece, zavisno od razdaljine do kuce, tako su i Beogradjani, Pazovčani, Misa (Alien) iz Mitrovice itd.. Cisto ono da te ne uhvati mrak u nekoj Nedodjiji. E sad, ima tu i nocnih ptica :)
Ne plasi nas mrak,to je najmanji problem,dosli bi mi ranije,ali radim ja do 2,a i on,ajd ja bi jos i mogao da pobegnem sa posla ranije (caletova prodavnica),ali on je kod privatnika pa ne moze... Tako da se vidimo oko 4 :grouphug:
)

#37 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 August 2013 - 23:59

nije problem, Mikac javite se kad naiđete u NS, mi se nećemo propinjati u brdo pre nego što stignete, imaš i moj mob u memoriji..

što se okupljanja tiče, ja ću gledati sa krenemo na vreme, cenim da ćemo do 11 biti skuterima po NS asfaltu

#38 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 13 August 2013 - 14:55

View PostMario, on 12 August 2013 - 23:59, said:

nije problem, Mikac javite se kad naiđete u NS, mi se nećemo propinjati u brdo pre nego što stignete, imaš i moj mob u memoriji..

što se okupljanja tiče, ja ću gledati sa krenemo na vreme, cenim da ćemo do 11 biti skuterima po NS asfaltu
Javiciu se ili tebi,ili Draganu,imam brojeve pa cemo lako... Inace drugar vozi Bojmetovog Sprinta,tako da ce po NS-u da bljuju vatru dva Sprinta :ziveli:

#39 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 13 August 2013 - 16:14

Jooooooj, kakav sam ja baksuz!!! U subotu mi majstori prave novi mol na bungasu, verujem da će potrajati... a tako rado bih se družio sa vama, prvenstveno da vas sve upoznam, a onda da konačno neko od vas i isproba ovu moju lepoticu u ovom stanju, da nebude da sam nešto slagao. Mikac, ajd da se čujemo u subotu pa da, ako majstori završe do 2 da se spakujem i ja pa idemo zajedno. Samo da još pribavim neki mekani jastuk za pod zadnjicu jer bi me u suprotnom kranom skidali sa sqta pošto bi utrnuo kompletan.

#40 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 13 August 2013 - 17:27

View Postgoggyso, on 13 August 2013 - 16:14, said:

Jooooooj, kakav sam ja baksuz!!! U subotu mi majstori prave novi mol na bungasu, verujem da će potrajati... a tako rado bih se družio sa vama, prvenstveno da vas sve upoznam, a onda da konačno neko od vas i isproba ovu moju lepoticu u ovom stanju, da nebude da sam nešto slagao. Mikac, ajd da se čujemo u subotu pa da, ako majstori završe do 2 da se spakujem i ja pa idemo zajedno. Samo da još pribavim neki mekani jastuk za pod zadnjicu jer bi me u suprotnom kranom skidali sa sqta pošto bi utrnuo kompletan.
Vazi,ja svakako radim do 2,kao i David (onaj sto je bio samnom kod vas) tako da cemo oko pola 3 krenuti...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users