Ugurao bi ja od auta, ali sta kad vuce po 8 do 12 Ampera, odakle mi toliko? Jedino da imam pogon na nuklearno gorivo

Ja sam imao najvise problema sa pumpom, ali zbog tehnickog propusta, a i gilere imaju najvise problema s pumpom zbog loseg polozaja. Tek kada sam okrenuo pumpu prije par tjedana, tako da ulaz bude u najnizoj tocki, vise nemam stekcanja niti problema. Razlika je ocita.
Recimo kad naglo promjenim smjer, ostane na ssekundu bez goriva, ili na punom gasu ponekad prekine. Sad toga vise nema, radi kontinuirano. Zvuk je uvijek isti.
Tako da sam to napokon eliminirao, i sada da imam novu pumpu ona bi sigurno potrajala. Jer ja sam prvobitno kupio novu pumpu iz trgovine, i radila je svega 10 mjeseci, a vec nakon 3 mjeseca je oslabila zbog nepovoljnog polozaja kako je tvornica odredila.
Jos je meni bilo cudno kako na gilerama toliko crkava pumpa, ako gledam 10 gilera i 10 nrga.
Osim sto pumpa jednostavno prestane raditi, ona moze imati i slabiji protok, meni je skuter zivnuo nakon sto sam se upoznao i sa ovim mogucim problemom.
Sumnjam da ti se motoric potrosio.