Očekivao sam mnogo prljavštine, strugotina i ko zna šta još posle dve ipo godine ne baš nežne vožnje, uglavnom po gradu i okoilini, i jedne do Novog Sada na drag i nazad, ali..

Stanje unutar varijatora je iznenađujuće čisto, rolnice mi deluju još upotrebljive, jedino bolcna ne izgleda baš savršeno, vide se tragovi laganog trošenja mada je zazor u čauri minimalan. Slajderi imaju malo lufta i mogli bi novi mada ovi nisu baš za momentalno bacanje.

Remen Malossi specijal u vožnji nije pokazivao znake istrošenosti, sve je funkcionisalo kao prvog dana ugradnje, ali...

Počeo je da se "linja", jedna žica se odvojila, vidi se na slici. Znači ide na klin kao suvenir na dobra vremena. Nisam ga merio, mada ću to uraditi čisto da se vidi koliko se potrošio.
Još jedan detalj me izuzetno zanimao, dali su sve kuglice koje sam složio kao tork slider na centralnoj opruzi na broju... i gle iznenađenja, posle prvog pokušaja, koji je u originalu prošao neslavno, ovaj moj modifikovani je i dalje u funkciji, sve kuglice su na broju.