izduvni kanal je širok skoro do maksimuma, a nema preveliki ugao otvaranja, mislilo se i na elastičnost
ovo su uporedne Athena sport vs. Stage6 Sport pro, radi se o identičnim cilindrima
mislio sam neće biax raditi, međutim kanal za cirkulaciju vode je premalen, i ovaj od koga je cheese kupio stage6 sprot pro sa slika je isto otvarao kanal za cirkulaciju vode, pa sam morao...
multivar, kevlar i rms sport kvačilo su na mestu
za sada je bela centralna koja je došla sa multivarom i 7g rolnice koje su isto došle sa mvr, pa ide svakako razrada... RMS racing zvono je isto na mestu,... na ovoj slici se vidi koliko je hladnjak unutra u odnosu na zvono.. ovde sam imao fabričku grešku na zvonu....
prešao sam 3x 34km, to mi je neka standardna ruta za razradu, i u kraju treće ture mi izgore kevlar remen.. jednostavno se iskomadao, slajderi sa multivara se istopili... na kraju sam našao u čemu je problem bio , hladnjak na RMS racing zvonu na slikama nije bio fabrički navučen do kraja i torque je imao graničnik... pošto nisam terao punim gasom već postepeno dodava, u stvari nisam primetio da remen ne izlazi do kraja... usled jednolične vožnje i postepenog dodavanja gasa variomat je pritiskao remen koji nije mogao više da se popne.. otprilike oko 1,5cm do vrha variomata.... snage ima na pretek...
gurka do kuće je usledila kao po običaju... i izbacio sam RMS zvono... koje je običnim kucanjem preko nekog drveta čekićem došlo u pravu meru, aluminijumski hladnjak sam navukao kuckanjem... međutim nastavljam sa klasičnim minareli zvonom jer me prvo nervira ovaj stadijum gde hladnjak možda od temperature može da se svuče, drugo zvono koje je kuckano možda više nije u balansu....
na slici je novi Malossi special remen, i mina zvono.. sve funkcioniše remen izlazi do ove mere .....