Posted 13 October 2013 - 13:25
kais dimenzije su mi bile 788 i uzet je 801
Technigas Next-R
Rms Kvacilo i zvono 107mm
Rolnice 4,0 gr
Stage 6 medium centralna opruga
odblokiran CDI
Motoforce ventilvar
16mm Teikin Karb-Dizna 72 + probusen fabricki Airbox
Izbusena Dekla
Od Cuninga samo zatamljeni: far,stop i migavci
Evo kojih slika….
Posted 13 October 2013 - 13:26
next-r
stavio sam drugi karb isto 16mm
eh a sta je ovo
mozda mu na kraju dodje i ovako nesto
stigao je pored next-r-a trek,sta ce ici ne znam,stiglo je i racing korpa kvacila 107mm pa sad cemo videti kako i sta sve u svemu mnogo sam stvari zapoceo,a retko kad radim...
Posted 13 October 2013 - 13:26
to je trenutna situacija prednjeg kraja i to se nece skoro namestiti,tako da sam se posvetio zadnjem kraju..
posle muka sa niskoprofilnom 12' pozadi nasao sam 10' kojoj kad dodje vreme cu uzeti neku dobru gumu a ne ove najlonske
elem uzeo sam i duzi amortizer pozadi tako da ce makar biti udobniji...
takodje sam uzeo i ovaj ventilator za bolje hladjenje:
isto dekla za bolje hladjenje,i nju cu jos pozadi da izresetam,bilo sta je bolje nego hurrikenov kotlic
odmah sam zamenio filter sa mrezicom
za sada u metalic sivu ,privremeno,tako da se nisam ni potrudio za farbanje
Posted 13 October 2013 - 13:28
a i dekla je malo busnuta :
Napred samo simbolicno 3 rupice posto ima ovaj krater tako da napred nema sta da se cacka
kod kvacila vec ima tako da tu samo mrezica mala fali...
pozadi sam mu mamu...doduse sto vise manjih rupica i 3 vece
za sad je ovakav ali prednja felna je jos pod upitnikom...
i imam far za test run da ne moram da vracam celu masku
Edited by Yooalexandar, 13 October 2013 - 13:29.
Posted 13 October 2013 - 13:29
ovo ce se sve raditi pod nadzorom Plamenog I Cilindra (koji ce u stvari i da ga turpija,ja sam moralna podrska )
keeway rastavljen skroz
ispoliran alnaser
blok isto malo ociscen
gume sam odradio sa belim posto to mnogo gotivim
Posted 13 October 2013 - 13:30
kupljeno:
-Malossi dihtunzi
-Athena(SKF) lezajevi -C4
-Corteco silikonski semerinzi
-Iglicasti sa kavezom
-Radilica Sprint 10mm nova (izdrzace sa ovim lezajevima lagano 10+ K RPM )
-Motoforce Sport 70ccm AC -10mm sa NGK B9H S svecicom...
evo slika
preko zime nadam se da cu uspeti da nadjem povoljnije neki karb 19mm,variomat i treba mi primar i sekundar od yamahe jog...
Posted 13 October 2013 - 13:46
a drugo sto se tice primara i sekundara...znam da hurri ima kopiju kratkog minarelli blok (yamaha yog) ali sam citao da mu pase primar i sekundar od aprilije sonic i malagutija f10 posto ono imaju duzi prenos nego keeway sa 12' elem narucio sam primar i sekundar od f10ke pa ne znam da li sam se u startu zeznuo?
skuter je kod plamenog i bukvalno mi se ne zuri cele zime cu muku muciti sa prednjom felnom,ova 10ka sto je sada ovde strugar je ubacio distancer da kazemo kroz felnu izmedju lezaja i pase na moju vilu,nego mi problem pravi buzur od kmh sajle...drugacije je ulaz i obrnuto...tj nosac na vilama nije isti gde buzir legne...
spisak delova koje imam:
-Radilica Sprint 10mm(nova) (meni je bila 12mm ali je presla preko 13 500 ) sto sigurno niej bezbodno za bilo koji kit,a posto sam nasao jeftinije kit za ovu radilicu,sto da ne..
-Athena SKF C4 lezajevi
-Corteco Silikonski semerinzi
-Iglicasti u kavezu nmg da se setim proizvodjaca ali neki racing jeste:D
-Kit Motoforce Sport 70ccm AC -10mm (sto je najgore nije jos razradjen tako da me ceka duga razrada od 4 rezervoara )
-Malossi garnitura dihtunga
-Auspuh ce biti ili TG next-r ili TG trek (imam oba)
-Rms kvacilo fabricko ali 107mm + Motoforce racing zvono-Malossi bela centralna opruga i TNT oprugice
-Motoforce Ventilvar ,ali je vario na zalost jos fabricki
-Stage 6 Boost Bottle
-kais trenutno je Bando 801 ,ali cu morati da vratim 788 Plameni je imao peh da se u toku voznje od toplote kais rastegao i polomio ventilvar tako da cemo ostaviti 788
-odblokirani CDI
-NGK B9H S svecica
Ostalo:
-Veci venitilator i kuciste
-dekla sa Mnoooooooooogoooo boljim hladjenjen hurri je jedini kinez koji nema ni jednu rupicu za hladjenje,dok nisam na fabrickoj dekli busio rupe,kad god sam otvorio deklu opiljci od kaisa...
-skidacemo uljnu pumpu
-posto on ima jednu sajlu koja ulazi u kutiju i racva se jedna na uljnu pumpu drugu na karb tu skalameriju izbacujemo i stavljam sajlu iz jednog dela od Sprinta
-stavio sam i veci amort pozadi
a potrebno mi je da zavrsim setup:
Dellorto 19 phb
Malossi multivar ili neki drugi vario
Motoforce racing bobina i kapica (mozda i naraku)
primar i sekundar su pod upitnikom da li pase od malagutija
i prednja felna... toliko za sad ako imate neki predlog ,kritike -pohvale ,savete recite slobodno...
toliko za sada pozdrav!
Edited by Yooalexandar, 13 October 2013 - 13:48.
Posted 13 October 2013 - 23:45
moraćeš se konsultovati sa bata Cveletom, oko ovih detalja, i da te ipak opomenem, krajnje je vreme bilo da se uključiš,...
živeo
Posted 14 October 2013 - 00:06
Posted 14 October 2013 - 01:32
cvele,jel sam uzeo dobar primar i sekundar sa malagutija f10? za delove i ja se nadam da je dobar setup za malenog hurrija...baci pogled isto za ovo sto ,me muci prednji tocak ,ti sigurno znas vise sta pase nego ja...
tako da sad samo cekam da pribavim jos ovih par delova... pozdrav!
Posted 14 October 2013 - 06:08
Posted 14 October 2013 - 12:21
Inace neces dobiti nista od produzenja prenosa jer je broj zubaca sa f10 identican kao kod hurrija-13/47 i 12/36...
Sto se tice prednjeg tocka nemam iskustva sa zamenom drugacijim ali evo sta je napakovao momak na hurriju...
http://forum.pyrothe...dpost__p__44232
Posted 14 October 2013 - 13:23
Posted 14 October 2013 - 20:40
Yooalexandar, on 13 October 2013 - 13:46, said:
a drugo sto se tice primara i sekundara...znam da hurri ima kopiju kratkog minarelli blok (yamaha yog) ali sam citao da mu pase primar i sekundar od aprilije sonic i malagutija f10 posto ono imaju duzi prenos nego keeway sa 12' elem narucio sam primar i sekundar od f10ke pa ne znam da li sam se u startu zeznuo?
skuter je kod plamenog i bukvalno mi se ne zuri cele zime cu muku muciti sa prednjom felnom,ova 10ka sto je sada ovde strugar je ubacio distancer da kazemo kroz felnu izmedju lezaja i pase na moju vilu,nego mi problem pravi buzur od kmh sajle...drugacije je ulaz i obrnuto...tj nosac na vilama nije isti gde buzir legne...
spisak delova koje imam:
-Radilica Sprint 10mm(nova) (meni je bila 12mm ali je presla preko 13 500 ) sto sigurno niej bezbodno za bilo koji kit,a posto sam nasao jeftinije kit za ovu radilicu,sto da ne..
-Athena SKF C4 lezajevi
-Corteco Silikonski semerinzi
-Iglicasti u kavezu nmg da se setim proizvodjaca ali neki racing jeste:D
-Kit Motoforce Sport 70ccm AC -10mm (sto je najgore nije jos razradjen tako da me ceka duga razrada od 4 rezervoara )
-Malossi garnitura dihtunga
-Auspuh ce biti ili TG next-r ili TG trek (imam oba)
-Rms kvacilo fabricko ali 107mm + Motoforce racing zvono-Malossi bela centralna opruga i TNT oprugice
-Motoforce Ventilvar ,ali je vario na zalost jos fabricki
-Stage 6 Boost Bottle
-kais trenutno je Bando 801 ,ali cu morati da vratim 788 Plameni je imao peh da se u toku voznje od toplote kais rastegao i polomio ventilvar tako da cemo ostaviti 788
-odblokirani CDI
-NGK B9H S svecica
Ostalo:
-Veci venitilator i kuciste
-dekla sa Mnoooooooooogoooo boljim hladjenjen hurri je jedini kinez koji nema ni jednu rupicu za hladjenje,dok nisam na fabrickoj dekli busio rupe,kad god sam otvorio deklu opiljci od kaisa...
-skidacemo uljnu pumpu
-posto on ima jednu sajlu koja ulazi u kutiju i racva se jedna na uljnu pumpu drugu na karb tu skalameriju izbacujemo i stavljam sajlu iz jednog dela od Sprinta
-stavio sam i veci amort pozadi
a potrebno mi je da zavrsim setup:
Dellorto 19 phb
Malossi multivar ili neki drugi vario
Motoforce racing bobina i kapica (mozda i naraku)
primar i sekundar su pod upitnikom da li pase od malagutija
i prednja felna... toliko za sad ako imate neki predlog ,kritike -pohvale ,savete recite slobodno...
toliko za sada pozdrav!
Posted 15 October 2013 - 10:13
a primar je 12/48 da li da pokusam da izmajmunisem nesto sa ovim primarom i sekundarom od hurrija?
Edit: sad sam gledao preko tzv getribe kalkulatora
ako stavim od f10ke primar a ostavim sekundar od keeway-a imam -10,64% produzenja hahah tako da nazad na tablu za crtanje ,izgleda da ce morati od joga da se trazi ...
Edited by Yooalexandar, 15 October 2013 - 10:24.
Posted 15 October 2013 - 11:19
Posted 15 October 2013 - 11:23
Posted 15 October 2013 - 11:38
Yooalexandar, on 15 October 2013 - 11:19, said:
Posted 15 October 2013 - 12:19
Posted 16 October 2013 - 01:35
evo gde je pustio
i stavljeni novi SKF C4 lezajevi -Athena pakovanje na zalost made in Bulgaria,ali smo videli da i u stage 6 i u malossi pakovanju su SKF isto pravljeni u Bugarskoj tako da je bilo sve jedno,ovi ce posluziti , ne pravim high end pa da stavljam Koyo tako da ce ovo sasvim lepo drzati uz novu radilicu + ne verujem da cu moci sa ovim kitom i trekom uspeti da predjem 10k RPM tako da eto... evo 2 slike
toliko za sad,kako ja budem obavesten tako cete i vi pozz
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users