ovo je bio copy/paste sa drugog foruma,pa izgleda malo cudnije nego elem da se vratm na skuter trenutno muku mucim sa prednjom felnom koju ne mogu da nadjem potrebna mi je 10' ali je problem sto je osovina na prednjoj vili manje nego kod drugih kineza,kod svih je kljuc 14 i ako se secam 12mm je osovina a ova je 12tica kljuc 10mm osovina... meni su fabricke 12' niski profil o kojima sve najgore,tako da sam stavio 10tku od kinkija..inace imam prednju felnu od sprint basica i ona ne pase...ako neko ima ideju koju felnu da trazim bio bih zahvalan...
a drugo sto se tice primara i sekundara...znam da hurri ima kopiju kratkog minarelli blok (yamaha yog) ali sam citao da mu pase primar i sekundar od aprilije sonic i malagutija f10 posto ono imaju duzi prenos nego keeway sa 12' elem narucio sam primar i sekundar od f10ke pa ne znam da li sam se u startu zeznuo?
skuter je kod plamenog i bukvalno mi se ne zuri cele zime cu muku muciti sa prednjom felnom,ova 10ka sto je sada ovde strugar je ubacio distancer da kazemo kroz felnu izmedju lezaja i pase na moju vilu,nego mi problem pravi buzur od kmh sajle...drugacije je ulaz i obrnuto...tj nosac na vilama nije isti gde buzir legne...
spisak delova koje imam:
-Radilica Sprint 10mm(nova) (meni je bila 12mm ali je presla preko 13 500 ) sto sigurno niej bezbodno za bilo koji kit,a posto sam nasao jeftinije kit za ovu radilicu,sto da ne..
-Athena SKF C4 lezajevi
-Corteco Silikonski semerinzi
-Iglicasti u kavezu nmg da se setim proizvodjaca ali neki racing jeste:D
-Kit Motoforce Sport 70ccm AC -10mm (sto je najgore nije jos razradjen tako da me ceka duga razrada od 4 rezervoara
![:qddq:](http://forum.pyrotherm.rs/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png)
)
-Malossi garnitura dihtunga
-Auspuh ce biti ili TG next-r ili TG trek (imam oba)
-Rms kvacilo fabricko ali 107mm + Motoforce racing zvono-Malossi bela centralna opruga i TNT oprugice
-Motoforce Ventilvar ,ali je vario na zalost jos fabricki
-Stage 6 Boost Bottle
-kais trenutno je Bando 801 ,ali cu morati da vratim 788 Plameni je imao peh da se u toku voznje od toplote kais rastegao i polomio ventilvar tako da cemo ostaviti 788
-odblokirani CDI
-NGK B9H S svecica
Ostalo:
-Veci venitilator i kuciste
-dekla sa Mnoooooooooogoooo boljim hladjenjen hurri je jedini kinez koji nema ni jednu rupicu za hladjenje,dok nisam na fabrickoj dekli busio rupe,kad god sam otvorio deklu opiljci od kaisa...
-skidacemo uljnu pumpu
-posto on ima jednu sajlu koja ulazi u kutiju i racva se jedna na uljnu pumpu drugu na karb tu skalameriju izbacujemo i stavljam sajlu iz jednog dela od Sprinta
-stavio sam i veci amort pozadi
a potrebno mi je da zavrsim setup:
Dellorto 19 phb
Malossi multivar ili neki drugi vario
Motoforce racing bobina i kapica (mozda i naraku)
primar i sekundar su pod upitnikom da li pase od malagutija
i prednja felna... toliko za sad ako imate neki predlog ,kritike -pohvale ,savete recite slobodno...
toliko za sada pozdrav!
Edited by Yooalexandar, 13 October 2013 - 13:48.