Jump to content

Sprint Basic 50 -> 80 4T

51 replies to this topic

#41 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 12 August 2014 - 15:52

update za Sprinta nabavljena glava za 80ccm vidi se razlika bas bas :) vracen Keihin oridjiji ,a o potrosnji me sramota da pisem...samo cu reci da sam manje od 3 nedelje isao na posao svaki dan osim nedeljom,plus krace relacije po gradu ,tipa usce ,na sis cevap i tako to...inace sluzi svrsi kao prevozno sredstvo,a moze i da ponese :bicedobro: evo slika od danas

Posted Image

Posted Image

Posted Image

4 limenke pivkana lagano idu pod volan,a ispod sedista jos sitnica :)

#42 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 12 August 2014 - 16:23

Napravi ti magare od ovoga :unsure:

Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2

#43 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 12 August 2014 - 16:58

Ahahaha kupi ga Plamenni i daj ga tvom malom nek vezba decko :) kad smo bili u martu cini mi se da je bas bio vezan za sprintaca...
A ti yo bi mogao malo i drugo magare da upregnes :bicedobro:

#44 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 12 August 2014 - 18:41

jeste Zilke ,ne da je vezan,nego bilo je parkirano sigurno preko 20 motora,on je samo dosetao i pitao da se provozaju ,ej od toliko motora,jos mi je i kacigu maznuo mali :D naravno provozao ga je Plameni koji krug...

#45 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 12 August 2014 - 21:25

voli ga mali dzoni opasno,zna dete sta je dobro..izbezobrazio se mali..poceo da trazi nrg-a :D

Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2

#46 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 19 April 2015 - 18:13

Ide 4t bas fino, ima jos sitnih stelki ali blizu je.

#47 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 23 April 2015 - 15:33

Evo posle duzeg vremena update... posto je bio napukao blok kada sam ga vozio u gepeku od corse jos od onda kad je popio vodicu, zima je pravo vreme da se to zameni, posto nismo hteli da varimo itd, uzeli smo novi polublok, pa sam prebacio motorce kod Plamenka da to i sredi, taman je sve prekontrolisano iznutra je sve kao puska, lezajevi, semerinzi, cilindar, klip sve extra (presao je sa tim novim kitom oko 600km) ,spusio sam ceo motor u garazu i tu sam ga rastavio.. inace bio je upaljen preko zime kad je bio sneg, da se malo prozezam pre rastavljana tog...

Posted Image

Posted Image

evo gde je pukao..

Posted Image

Posted Image

Posted Image

novi sistem za izbacivanje ulja :D

Posted Image

dekla probusena jos

Posted Image

Posted Image

sad ne mogu da nadjem slicice, stavljen je taj novi polu blok, sipao sam Total ulje, spremio ga za sezonu i vozikao sam se:

Posted Image

a mogao je i da ponese kad je trebalo

Posted Image

Posted Image

vozio sam ga na par skupova sto je bilo, par ljudi sa foruma je i probalo motorce...

i tako sam ga vozio do pre 2 dana kad je random baba u autu prosla na crveno i presekla mi put...

Posted Image

Posted Image

Hvala Bogu okej sam prosao, samo jace ugruvan, mogu reci da nemam ogrebotinu zbog opreme, kacigom sam cuknuo o auto isto, tako da je odradila posao, posto sam kretao sa semafora nije bila velika brzina... ode prednja vila i prednja maska, tako da ko sljivi motorce, sredice se lako nije neka steta..

Toliko za sada nadam se da ce biti lepsih vesti sledeci put... A ja odoh da izblejim,dok cekam Postara pa da udarimo po motoricima u garazi...

#48 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 23 April 2015 - 15:39

Ti i PsyDuck ste overili babe ove nedelje, on je izvukao kintu za štetu... nadam se da i tebi tvoja nije ostala dužna! Mada najvažnije je da si ti dobro, ostalo ćeš lako :D

#49 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 23 April 2015 - 15:52

koji flash, proleću babe na crveno ... :)

#50 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 23 April 2015 - 19:42

Random baba, ahahaa..

Dobar je kinez, sta je ostalo od babinih kola..

Sva sreca pa si nosio kvalitetnu fullface kacigu!
Eto otvorili smo i ovu vrstu sezone, bitno je da smo i dalje u jednom komadu :)

#51 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 23 April 2015 - 19:44

Neka si to dobro prosao, je**s vile i babu...Hoce li osiguranje pokriti troskove popravke?

#52 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 17 August 2015 - 18:23

Radilo se i ovde:

narucen nov trougao iz Sprinta, Basicu ne pase ni jedna vila od drugih Sprintova, samo je kompatibilna sa nekom Longiom, greskom uzeta od Sprint Sporta, gore pase, dole je sve drugacije, mnogo je uza vila...

Posted Image Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

evo je stara cisto da se vidi :D

Posted Image Posted Image

sledece, posle jedne voznje sa Marko-Retenzija i Acom postarom, nakon kafe na Uscu krenula je tabla jace da sija, svetlo da se gubi itd, kada sam stigao kuci skoro sve sijalice su pregorele, uzeo sam novi regler, sijalice i ta stvar je resena, sledeca stvar pukla je sajla gasa, takodje i to je odradjeno, stavljanjem nove, ostaje samo rucicu gasa da sredim posto ima lufta..

Plastike sve namestene, bice slika, stavio sam Ariete rucice, stigao je Naraku oversize ventilvar koji ce biti testiran, stiglo je i Motoforce wingbell zvono, narucio sam cauru kroz koju prolazi kurbla na dekli posto mi kurbla ne radi pa se nadam da ce i to uskoro biti reseno.. sve u svemu Sprint je registrovan od Jula i uspesno sam se vozikao do posla i nazad, Akumulator malo zeza pa bi trebalo i to da se odradi, zeznuto je kada imas samo paljenje na dugme, a aku se posle nedelju-dve potrosi..

Potrosnju ne komentarisem i nema potrebe :D vozikam se po kraju nedelju -dve sa jednim sipanjem..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users