Evo posle duzeg vremena update... posto je bio napukao blok kada sam ga vozio u gepeku od corse jos od onda kad je popio vodicu, zima je pravo vreme da se to zameni, posto nismo hteli da varimo itd, uzeli smo novi polublok, pa sam prebacio motorce kod Plamenka da to i sredi, taman je sve prekontrolisano iznutra je sve kao puska, lezajevi, semerinzi, cilindar, klip sve extra (presao je sa tim novim kitom oko 600km) ,spusio sam ceo motor u garazu i tu sam ga rastavio.. inace bio je upaljen preko zime kad je bio sneg, da se malo prozezam pre rastavljana tog...
evo gde je pukao..
novi sistem za izbacivanje ulja
dekla probusena jos
sad ne mogu da nadjem slicice, stavljen je taj novi polu blok, sipao sam Total ulje, spremio ga za sezonu i vozikao sam se:
a mogao je i da ponese kad je trebalo
vozio sam ga na par skupova sto je bilo, par ljudi sa foruma je i probalo motorce...
i tako sam ga vozio do pre 2 dana kad je random baba u autu prosla na crveno i presekla mi put...
Hvala Bogu okej sam prosao, samo jace ugruvan, mogu reci da nemam ogrebotinu zbog opreme, kacigom sam cuknuo o auto isto, tako da je odradila posao, posto sam kretao sa semafora nije bila velika brzina... ode prednja vila i prednja maska, tako da ko sljivi motorce, sredice se lako nije neka steta..
Toliko za sada nadam se da ce biti lepsih vesti sledeci put... A ja odoh da izblejim,dok cekam Postara pa da udarimo po motoricima u garazi...