Onda sam kupio kockasti far i još neke dijelove

I tako sam se vozio sve na serijali sve do sredine 5-oga mjeseca,tada su bili moto susreti u gradu,odlučio sam tamo ići motorom i poslije nje odmah rastaviti motor i pripremiti za lakiranje.U nedjelju,zadnjeg dana motorijade sam se provozao,svi su se razišli,od mojih nitko nije bio kod kuće pa sam pozvao kolegu i krenuli smo rastavljati:

Zatim sam ga pripremio,povario pojačanja ispod sjedala i odnio lakireru,izbor je pao na Hondinu metalik boju sa 40% perle..Idući dan sam otišao u trgovinu i kupio sve što je potrebno (filer,boju,lak,učvršivač,razrijeđivač itd.)
I konačno ofarban

Ovako je trebao izgledati(fali maska prednjega fara i zadnji blatobran:

Ali sam se odlučio za potpuno drugu varijantu, tj. BT setup.
I tako je nestrpljivo čekao taj setup:

Stigle felge,vilica:

Mašina je APN standard,originalni cilindar 38 sa L klipom,Bing 13 i T14 glava..To mi je sada postalo slabo,pa sam odlučio složiti jednu drugu mašinu koju imam u rezervi ali naravno sa BT/T15 setupom..Gore ide elektronsko 12/50 paljenje koje imam novo,Dellorto karburator promjera 18 ili 19mm, novobušeni BT 39 cilindar sa novim L klipom,novi ležajevi i semerinzi..Nisam počeo još slagati tu mašinu ali krećem idućih dana..Na motoru ima još nekoliko sitnica da se sredi da bude u fulu..Znači trebam kupiti Grimeca prednji kočioni sustav,složiti zadnju kočnicu,prespojiti instalaciju,staviti nove žarulje,zamjeniti ovaj guvernal od bicikla BT-ovim,staviti i spojiti žmigavce i možemo na registraciju. Komentirajte!