AcaPostar, on 09 September 2016 - 19:25, said:
Ovo sa smesom je od viska smese, a pilotka je bas podebela. Ne secam se vise ni koji je karb ni kako je tekla stela al bi se trebalo kompletno pretresti postavka, glavna, igla, pilotka, jer ti pljuje zivu smesu na auspuh.
Koja je ovo farba?
Tu sam naravno. Prevalio dobru kilometražu. Nešto su mi dani sve kraći pa ne stižem da pišem.
Mislim da je problem u pilotki. Ovo vreme dok sam radio na svetlima je dugo radio na leru i od jednom se ugasio a posle toga nije hteo da sastavi 5 takta a da se ne ugasi. Skinem svećku ona crna kao ugalj. Pre toga proveren pun gas i pola gasa, boja svećke je super ono kao cigla.
Dellorto phbg 21mm s6, pilotka 48, igla w9 skroz zaronjena, glavna 98, airbox sa 2x 21mm otvorima, dvoslojni sundjer crveno-crno, šrafić odvrnut 45min.
Idem sutra sa 42 pilotkom i podignutom iglom. Mislim imam sve pilotke, igle i dizne nego sam polomio na 45ici jedan jezicak pa sad ne mogu da uvrnem, poručio pa dok mi stigne. Sa trenutnom kombinacijom reaguje na gas kao lud s' tim što je prelaz sa 1/2 na pun gas malčice sporiji.