Jump to content

Sprint Grizzy

42 replies to this topic

#21 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 June 2014 - 11:55

koji je to "midrace" athenin cilindar na tom grizliju ?

#22 Doom^

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 368 posts
  • VozimAprilia SR 50 R

Posted 25 June 2014 - 13:12

View PostDRAGANCE, on 23 June 2014 - 21:39, said:

da bi imao brzinu od 110 km/h , racunaj da moras da ulozis oko 2000e , naravno pricam o novim delovima , mada mozda cifra bude i veca , pogledaj pitinu i mariovu temu , toliko su daleko otisli da su nam izneli sve troskove u dinar :)

samo ti radi druze i predstavljaj nam sve projekte i slobodno pitaj sta god te interesuje , glupa pitanja ne postoje !!
Dragance i ti ga pretera, de bas 2000e, ja sam sa mnogo manje para doso do 110 po GPS-u :superiska:

#23 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 25 June 2014 - 14:20

Bez 1000€ tesko. Moze ako kopiras neciji setup pa ne lutas nego pakujes po spisku.

#24 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 25 June 2014 - 14:42

vidi, da ne misliš da ja nešto sputavam, ja sam taj koji ti je uredio i razdvojio teme, i na to utrošio svoje dragoceno vreme. meni je bitno da ti teme budu složene, pregledne i da u njima bude kvalitetan sadržaj

što se tiče verodostojnosti tekstova koji su u njima, za njih si sam odgovoran, jbg ako je sve ok, onda imaš podršku članova i teme ti bivaju popularne, ako ima dosta neistine u njima onda se ljudi smeju i kategorišu je u lovačke..

sad mi shvatamo da si nov u ovim vodama foruma i uopšte forumskih komunikacija, te ne bi bilo loše da se prvo upoznaš sa sadržajem i koliko toliko autorima tema koje si procenio kao dobre ili loše, pa ćeš na taj način steći i sliku o članovima.. nakon toga ćeš imati neku predstavu koji je nivo tuninga ili servisa, odnosno mašinske ili matematičke obrazovanosti osobe A ili B..

posle toga krećeš da formiraš svoju priču, sa dozom umerenosti, jer će te u svakoj odličnoj izjavi saleteti brdo radoznalih ljudi, koji su ili nisu to tako uradili, postigli ili već poodmakli, a i onih u administrativnom delu koji žele da teme imaju kvalitet...

dakle ne pričamo sada o novcu, pričamo o kulturi komunikacije i respektu između članova, ako možeš i hoćeš da ove teme koje sam ti ja razdvojio budu popularne, onda daj pravih informacija i fotografija.. nikog ne zanima da li ti imaš 3 ili 5 litara Ipone ulja i da li imaš dva ili tri phix ili prox klipa na polici koji čekaju nekog tamo klijenta u servisu.. konkretno ovde ćeš se slabo opariti jer je forum na nivou govornog regiona, recimo stare Jugoslavije, a sa druge strane možeš steći dosta prijatelja, i pronaći podršku u svome zanatu ili hobiju kako god, naravno koliko budeš pružio onima koji to od tebe zatraže...

eto, možda nisam trebao to ovde da ti napišem, mogu preseliti ovaj post i na drugo mesto da ti ne spamujem temu, kada pročitaš dogovorićemo se kako i gde..

dobrodošao još jednom, i srećno

#25 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 25 June 2014 - 14:57

View PostNesa BG, on 25 June 2014 - 14:20, said:

Bez 1000€ tesko. Moze ako kopiras neciji setup pa ne lutas nego pakujes po spisku.
Upravo tako!

#26 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 25 June 2014 - 15:07

Tabak, kvalitetan auspuh košta 200eur pa i više, i stoji da se može napraviti za manje para, a ja te pitam da li si ti to napravio i da li dobro radi kao onaj za 200eur?
Lako je reći da za manje para može sve da se napravi ali da li si ti to uradio?

Forum je tu da se zajedno dopunjujemo u svakom smislu, nemoj samo pogrešno da shvatiš nešto...svi su tu zbog dobrog druženja i zajedničke ljubavi tj hobija....Ja eto takođe smatram da je potrebno uložiti 1.000eur u delove kako bi dobio brzinu od 110kmh po gpsu...a ti čik dokaži ako je drugačije :superiska:

#27 Tabak023

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 06 July 2014 - 21:55

Posted Image
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us
Posted Image
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#28 Tabak023

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 06 July 2014 - 21:56

91.4kmh izmereno GPS na mobilnom telefonu

#29 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 06 July 2014 - 22:14

Athena racing. Jak kit samo se next-r nikako ne uklapa.

#30 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 06 July 2014 - 22:33

View PostDoom^, on 25 June 2014 - 13:12, said:

Dragance i ti ga pretera, de bas 2000e, ja sam sa mnogo manje para doso do 110 po GPS-u ;)

ja se izvinjavam , u glavi su mi bile mariove i pitine cifre sa sve skuterom uracunatim :D

View PostTabak023, on 06 July 2014 - 21:56, said:

imas ti jos da giljas do 110, fine tuning je najskuplji

#31 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 06 July 2014 - 22:33

View PostTabak023, on 06 July 2014 - 21:56, said:

OK, odlican rezultat. Ajd ne skrtari nego daj malo vise podataka-na kojim obrtajima i tako to ...sta je jos na njemu osim s6 r i next r ?...

Edit-sam sam naso odgovore ;) .... sve jasno....

#32 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 07 July 2014 - 00:26

91.4 kmh je prava brzina...to je već ok i to se i očekivalo..Kad kažeš 110 kmh moraš znati da svi odma skoče kao opareni zato što se zna kako je teško postići tu brzinu po gps-u...
Zato smo ti rekli da je potrebno mnoooo više para da bi se postigla ta brzina...Evo ja sam sa ukupno preko 2000eur sa motorom dobio 117 kmh po gps-u, a Mario sa još više uloženih para čini mi se max 128 kmh...

niko ovde nema nameru da priča lovačke priče, tako je kako je....već smo dovoljno iskusni da znamo koliko se može očekivati od nekog setupa!!

#33 Tabak023

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 07 July 2014 - 02:13

Cekam jos da legne tehnigas I sportski varijator,pa cemo videti kod prenosa koliko I sta treba da se uradi,I kolika ce onda biti krajnja,ali opet me nece izaci NI BLIZU 1000E,a imacu motor koji ide 95-100kmh mozda I vise ako poradim na prenosu.Potrudicu se sto vise informacija da objavim cim uhvatim vremena.

#34 Tabak023

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 07 July 2014 - 02:15

A I 4t 100 ccm je zavrsen razradjuje se,objavio sam u x3 :) preradjen auspuh ima I snimak :)

#35 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 07 July 2014 - 14:55

koji sad varijator ima sa kojim je izašao 91,4, koje dimenzije remen-a..

koji prenos primarni - sekundarni - fabrički ?...

kolika izlaznost remena je, imaš li obeleženo ? poslikano ?

na kojim obrtajima si izvrteo tog bullet-a, ima li grizli i obrtomer ?

#36 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 07 July 2014 - 22:31

View PostTabak023, on 07 July 2014 - 02:13, said:

ali opet me nece izaci NI BLIZU 1000E,a imacu motor koji ide 95-100kmh mozda I vise

aj kreni redom sa cenama , koliko si dao za ovaj kit i auspuh , samo budi realan , nemoj da nam pricas kako si uzeo od nekog ortaka za 30-40 e , cena ZA TEBE i slicno , shvaticemo tebe i tvoj projekat ozbiljno , nije ovo nikakvo podjebavanje i podsmevanje , mene prvog interesuje da li moze skuter da ide 110km/h po gps-u a da to bude daleeeeko ispod 1000e

naravno i mene interesuju odgovori na mariova pitanja

Edited by DRAGANCE, 07 July 2014 - 22:31.

#37 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 09 July 2014 - 11:21

uputim te ja na jednu temu koja bi mogla biti interesantna, i gde bi mogao da nabaciš jedan snimak :)

http://forum.pyrothe...-video-edition/

#38 mrgood

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,192 posts
  • MestoBribir
  • VozimPeugeot Elyseo 2T

Posted 09 July 2014 - 20:39

Cisto sumnjam da ce ti Tecnigas trek ovdje nesto puno pomoci. To je dobar auspuh, ali mislim da je za taj kit preslab, i da je to isti vrag kao i tvoj Bullet. Tu bi vise pasao recimo Yasuni R.

#39 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 09 July 2014 - 21:17

trek je dosta bolji od buleta , ali opet ovaj decko juri gotovo HE setup , i ja bi naravno preskocio treka , bolje odma pojuri auspuh koji dolikuje ovom setupu ,,,, pogotovu sto se juri brzina od 110 po gps-u ,,,,

jos uvek cekamo odgovore na mariova pitanja ,,,,

#40 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 09 July 2014 - 21:18

tehnigas je po meni bacanje para, tu bi trebao doci tp nardo, yasuni c16, stage6 pro ili tako neki auspuh..

Edited by bojan681, 09 July 2014 - 21:18.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users