Posted 18 November 2014 - 12:18
Posted 18 November 2014 - 21:53

Niste se trebali mucit,kad ce iovako ionako ubrzo 180 gore,al nema veze...
Posted 18 November 2014 - 23:37
Posted 05 December 2014 - 14:53

Skinuo sam sve do kraja,i boju i primer i šprickit i neznam šta sve ne,sve do plastike,muka mi je od smirglanja,al nema veze,bilo je valjda 3-4 boje na njemu,sad je sve po PS-u kako i želim da bude

Cilindar je dole,pripremljen za još turpijanja,a serijski stoji na polici ako se nedaj Boze nesto razleti

Pozdrav do sljedeceg updatea...

Posted 13 December 2014 - 22:28
Došao frend jako dobar,kupio jet forcea prije nekih tjedan i pol,pa kaže da mu naštelujem malo skuter jer neide kako treba i trokira dosta,pa reko da sredim to.
Napravio ja skuter,i kaže on oće vidjet runnera kako napreduje,ja ga odveo u radionu,maknuo deku sa skutera,kaže on pa i nije tako loše kako je na slikama

Provozao jet forcea,neide ni približno kao šta je moja mašina išla još dok je na kinezu bila,onuda kud on ide 50,ja sam oko 60 po gps,ne ispaljuje baš,kočnica zadnja loša al ajde,malo troši ako ništa drugo.!
Došao on doma, javi se na fejs i kaže da je jako zainteresiran za Gileru,i sad ražmisljam i razmišljam cijelu noć koliko još moram uložiti i potrošiti vremena da se dovede u top stanje....i kažem mjenjat ću ako ne uzmem blokove BB do ponedjeljka. Već pao dogovor i sve,čak sam izvuko i 500kn nadoplate(cca 70€),i jutros zove kolega,kaže našo sam ti blokove u ponedjeljak šaljem,i tako,propusti veoma dobru priliku,a i teško mi je bilo odlučiti se oću ga dat ili ne,pošto mi je to naljepši skuter uz Roxa,paa i koliko sam proveo dana i noći oko njega,teško je bilo odvojiti se.
Ali mislim da bolju priliku nisam mogao propustiti,jer u kakvom je stanju trenutnom moj skuter,i u kakvom je njegov velika je razlika ali ajde...Gilera je Gilera,ostalo su prevozna sredstva.
I onda sam odlučio idem do kraja,nema više zamjena i tih stvari,poklonio sam Gileri danas šprickit na neke plastike,pošto sam ulovio vremena,ostale su mi još 2-3 za pokitati i onda primer,pa znate i sami šta...
Prvo sam mislio crno crvenu,ali sam odustao,biti će jedna jako nova boja,do sad ju nisam vidio baš na skuterima u toj kombinaciji (malo pederska ali ono,za šminkere okej :PP)
Do sljedećeg javljanja stej ćuned!

Posted 14 December 2014 - 01:05

Neka, samo ga ti uradi u neku jedinstvenu kombinaciju ali nemoj crno-crveno majke ti, pa svaki drugi je takav!
A taj Jetforce nešto ne valja, moj je bio sušta suprotnost svemu što si napisao...Ispaljivao dobro, jurio dobru krajnju a trošio puno!!
Posted 14 December 2014 - 05:21

A vidim,al više manje sve su boje već ajmo reć "isfurane" tako da ću ja morat jednu u gej stilu :PP
Ne valja,točno tako,ali koliko znam oni su poznati po maloj potrosnji(c tech)? Kranju sam mu navukao sa Sito auspuhom 80 po satu tocno,tu se vec pocinje trest ko da mu getriba vise ne dozvoljava.... a start,mrtvac,apn i automatik bolje idu
Posted 14 December 2014 - 10:45
sa druge strane po meni jet ima odličnu ciklistiku, veoma je stabilan, i globalno mi se sviđa taj koncept sa centralnim amortizerom, kočenje prednjom je nekako drugačije, spušta se ceo motor niže.. itd...
istina da bi jednog jet-a dobio u neki mid 100+ treba ti dosta para i sreće osim dobre volje, tim pre što baš nema delova polovnih na tržnici , već je sve nekako drugačije pa moraš kupovati novo... i tako komplikacija koliko hoćeš..npr grana auspuha izlazi specifično kroz tu centralnu viljušku i kod svake montaže ide psovka jb** te konstruktor...
Posted 14 December 2014 - 13:51
Jbg malo su pobrkali ime pa kod karburatorca stavili tech u ime, pa se mnogi zbune.
Posted 14 December 2014 - 19:22
Stabilnosti sam se i ja začudio,prvi put sjeo na taj motor pa se malo jace zaletio i prosao zavoj koji sa svojim skuterom kojeg u dusu znam nisam prosao preko 60,s njim sam 72-3 prosao,stabilnost je jedan veliki plus,isto tako i ne osjete se rupe kod njega,veoma je mekan.
Minus su dijelovi,i koliko vidim nema nikakav base kit,već samo midrace koji je prevelik za moj dzep kod tog motora,a i nemoze se upasati nikako bb gore :/
Posted 15 December 2014 - 14:36
Grale, on 14 December 2014 - 13:51, said:
Jbg malo su pobrkali ime pa kod karburatorca stavili tech u ime, pa se mnogi zbune.
Edited by goggyso, 15 December 2014 - 14:37.
Posted 06 January 2015 - 06:11
Jucer sam prodao cilindar kit,vratio sam se na opako turpijanu serijalu,dignuli smo ispuh do granice,igrali se sa ostalim kanalima,i sve smo izmjenili xD
Al sad problem,vakum ventil je od kineza i danas mali upalio,usuo mu malo goriva u cilindar i upali,al dalje nece,vakum mi uopce nece povuc kad spojim na karburator,ni kapi goriva ne izade.
Do cega bi moglo biti?
ps. radio je normalno prije na taj vakum ventil...
Posted 14 January 2015 - 19:15
Sad ide masina na stol opet,poliranje dekla
Pranje detaljno,felge pod smirglanje i farbanje
Riješit to šta mi pleše zadnji kotač malo
Prijenos komplet sredit i naštelat od A do ŽNJ kad bude moguce
I tako dalje,jer iovako kod mene nema voznje do kraja 3.mjeseca dok ne pociste pijesak s ceste i neda mi se ubit negdje...
Posted 16 January 2015 - 12:08

Oprali smo ju s tekucinom za pranje motora i slicnih stvari,ja sam zadovoljan i ne vidi se na slikama bas kako je ispalo,jedino mi je zao sta nisam na visok tlak to ispirao nego u tus kabini... al nema veze,ovo sta je ostalo je skoreno i deblja naslaga,to cemo pogulit s necim

Kako je to ispalo:
Prije:

Tijekom:

Nakon:

Posted 16 January 2015 - 13:21

dobro ste ga oprali..
kakav midrace ide?
Posted 16 January 2015 - 13:48
Posted 16 January 2015 - 13:53

Pucam opet na due plus ili mhr replika,ali ovaj puta vodeno hlađenje. S tim ako uzimam due plus,da nije busen kao onaj moj prethodni
A ako budem uzimao novi cilindar onda cu uzet mk2

Gogi,tako ce i bit,samo jos neznam dal u crnu ili u koju boju jer crni vec imam,pa ono nek se razlikuje

Posted 16 January 2015 - 13:58
Edited by goggyso, 16 January 2015 - 13:58.
Posted 16 January 2015 - 14:01

Posted 27 January 2015 - 19:41

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users