Naravno, dotrcim kuci, kombi i praavo u garazu. Situacija sledeca. Stranka sa reona dobar covek, petljao nesto sa gradjevinskim materijalom pa bio tu i neki zastava poli i dobije ga u kompenzaciji.. nema covek pojma o motorima i skuterima... vozao se par dana i ostavio ga na ulici, ujutru ne pali... dovodio kao nekog strucnjaka, tip hteo da ga odere, on nije video racunicu pa resio da ga prosledi dalje. A vlasnik belih tablica ( 4 ruke u nazad ) i sada zastave poli ispostavi se komsija u ulici gde imam garazu, na drugom kraju grada ( Surcin ). A kvar? Vakuum pumpa. Bilo me sramota posle da kazem stranci, al valjda je on imao racunicu kada je trazio toliko za njega, ja nisam ubijao cenu. Komsija mi dao i jos nekih brdo stvari, izmedju ostalih nove karike, lezajeve i semeringe radilice... i tako prvi vikend provedem u osvezavanju skuta u garazi i 2 noci na forumu, tada jos kao guest. Sve sam ja imao u glavi, kako cu za mesec dva od njega napraviti HE azdaju... realnost je nesto sasvim drugo

Elem, prva stavka koju sam provalio na forumu da za malo para mogu doci do malo boljeg auspuha koji ne zahteva vece setovanje karburatora, zbog potrosnje. Naravno na kup-prod iskopam sc08 u korektnom stanju za 2500 din.
Znam da su se vodile razne polemike oko ovog nadaleko cuvenog auspuha al evo da prenesem svoja iskustva. Dok mi je jos sajla kmh bila u funkciji i dok sam isprobavao razne rolnice imao sam pozajmljeni analogni obrtomer koji je sa stock auspuhom imao 1.9k ler i uspeo da nakupi oko 7.7-7.8k u iberu. Kada sam okacio sc8 dobio sam 2.2k ler i 8.5k u spicu, mada je trazio da mu se doda goriva na srafu smese, 1/4 kruga ili malo jace, ne secam se.
Test staza kod mene u kraju, 6,5g rolnice sve ostalo stock.
Pravac na poslu, u saobracaju, sa sc08, 6,5 g rolnice, rejtovan karb sve ostalo stock.
Sent from cigla over taraba using tamba-lamba
Edited by AcaPostar, 29 October 2014 - 00:02.