Kupio sam Yamahu aerox 50 2001 god,stojala je par meseci nije paljenja kaze curi voda negde nece da upali...hm odem ja pogledam jedva zakurblam,vrslja u njoj kao kombajn... plastike dobre (mislim da su sve u fabrickoj boji nikad lepljene krpljene) samo treba ofabati donju plastiku i ove dve ispod sedista,prednja malo izguljena nis strasno,necu da farbam... leovinche touring na njemu tp trophy 70ccm pazarim ja njega za 300e,karburator delorto 16,5 17,5 nisam sig nije okrugao da mogu da izmerim nego ovalan...a nigde ne pise..Raskupusam ja masinu radilica losa lezajevi na radilici..karike lose vodena pumpa zaribala cilindar malo zardjao nis strasno kais los..kupim ja to sve novo zamenim spakujem aukumlator stari napunim pali za divno cudo
![:)](http://forum.pyrotherm.rs/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif)
provozam ja to sa losim kaisem ide 80 al mrtav start lose sve bzvz...stigne drugi kais nov,bolje mnogo ali nije start dobar hmmmmm,pogledam ja svecicu crna stavim manju diznu bolja prica msm da je sad 88 zab sam...nastelujem karb svecica dobra moze jos malo siromasnija al reko neka... stavim lakse rolnice vec bolje poteze ali krajnja 90 ma mislim u sebi mora do da ide bar 100 po satu jbg 70ccm,malo tu sa gramazom rolnica nadjem pravu meru msm da je bilo 3 gr i 4,1 prava komb,nategnem malo kvacilo rano hvatalo poteze mnogo bolje ali krajnja ista... skratim malo bolcnu od varijaotora,izgubim start sto je i za ocekivati ali dobijem krajnju 100...i tako sam se malo vozikao,i resim ja da napravim drugi auspuh stage 6pro,sa njim se preporodio bukvalno,start ubija krajnja 110 prenos je seriski,ali jbg puce magnet pa crkose namotaji... narucio sam sve to sad skidam masinu hocu da se poigram sa portmapam cilindra malo ( moram da procitam i da skapiram neke stvari lakse ja kad je sve na stolu malo teorije mao prakse da upotpunim znanje ) paljenje da nastelujem pa videcemo kako ce ici,sve sto budem radio pisacu, saveti su dobro dosli.. trebao bi da nabavim linearni varijator to bi mi mnogo znacilo,imam neki polini prednji nzm koji je ni sta je ... slikacu... hocu da izvucem 120 po satu i ja sam ti zadovoljan
![:)](http://forum.pyrotherm.rs/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif)
sad videcemo kako bude.Kupio sam sat od sprint phantoma za 500 din polovan ima obrtomer pa cu nje