Treba jos:
-Cinkovati neke delove
-Plastificirati rucice,i tako te delove sto se habaju
-Srediti instalaciju
-Ofarbati plastike
-Zameniti zadnju viljusku
-Generalno srediti masinu
i jos milion gluposti koje ce mi pasti na pamet....
Сећаш се кад сам ти реко да ми се не свиђа БТ, генерално гледано??
Хехехе , па овај је прелеп, феноменално си одрадио све, мени се јако свиђа! Можда бих само за мало скратио штапове предње виле, да буде мало нижи, иначе, моторче је ТОП!))))))))
Свака част!!!
vidi ako nije oštećen da izmenjaš samo karike.. ti cilindri su tvrdo hromirani u originalu, i to proveri hrom ume da zine na mestima gore gde se najviše troši...
Motor je vozen na dizni 60,dosta je ribao i klip ima poprilicno velike riseve....Cilindar je u malo boljem stanju,rekao bih da nije potrosen i da ima "mesa",ali imao je male naslage aluminijuma,koje sam sanirao vodenom smirglom i podmazivao uljem....Masinu sam sklopio sa tim klipom da bi motor bio ispravan-kompletan,ne planiram voziti jer bas poprilicno lupa,zveci itd.Najveci problem mi je nabaviti klip DS 48 L x 14 mm.
Znaci ozbiljan luft,da ne govorim o stanju karika.....Da znam da moze puci klip,znam da moze izazvati jos veca ostecenja na cilindru zato ga i ne vozim....Elem,kada stigne nov klip premericu odstupanja,ali svakako znam da necu sada niti raditi hilznu niti nikasil...