Napokon sam nasao vremena da vam drugari napisem sta sam sve radio za ove zimske dane.
1. otvorio sam napokon deklu video da imam Bando kais original za Sym motore.
2. zvono kvacila deluje odlicno
3. filter vazduha je jako prljav,pa me interesuje da li njemu ima pomoci (ciscenje,pranje itd),ili mora nov,posto je onaj "papirni"?
CAM01797.jpg 134.68K
19 downloads
CAM01796.jpg 110.55K
19 downloads
4. ispustio sam vodu iz celog sistema za hladenje i treba da stavim novi antifriz (ovako izgleda hladnjak)
CAM01684.jpg 177.99K
19 downloads
5. nabavio sam ulje za kocnice sa dobrom preporukom (Ate SL,kazu da je ova firma izmislila ulje za kocnice na automobilima)
6. paknovi treba da stignu,kao i ulje za prenos,filter goriva,mozda i nov regler
7. ulje u samom motoru je dobro (mozda cu i njego promeniti)
8. proverio sam sve konektore,jako su prljavi spolja i treba da ih ocistim i poprskam WD-om
CAM01777.jpg 45.54K
19 downloads
9. bobina je u osrednjem stanju
10. proverio sam osigurace bili su pomalo rdjavi na vhu pa sam ocistio sa celicnom cetkom
CAM01780.jpg 49.65K
18 downloads
PROBLEM !!!!!
Kada sam sve zavrsio sto sam planirao,skapiram da mi je far ostao upaljen (jer u "garazi" nemam svetla) nekih 20 min i kad sam hteo da se provozam nije hteo da upali,samo je mucno verglao i ispraznio akumulator.
Upalim ga na kablove provozam se,vratim se kad ono opet nece da upali samo slabasno vergla. Skinem regler da pregledam opet konektore,ocistim svecicu
nece ni da cuje,cak ni svetlo na komandnoj tabli nece da upali kao ni sat !!!
Napunio sam akumulator (punio se nekih 15 sati) sa ispravljacem 12V,8A. Danas sidjem ubacim akumulator opet isti problem nece nista.
Pa mi treba vasa pomoc,sta da radim?
Kako da isproveravam regler,bobinu itd,od cega da krenem da ustanovim kvar?
Skinuo sam osigurace malo ih ocistio celicnom cetkom i vratio,da li to moze da bude uzrok sto nece da da nikakv znak,da nisam tu nesto poremetio (vratio sam ih sve na mesto i kako treba)???
Hvala unapred drugariiii.