Juče mi je bio lud dan, stvarno koliko linkova sam pogledao i šta sam sve od setupa u glavi spojio nije normalno. Opet sam počeo da letim, kao sa starim roxom... hvatam sebe kako sam 3 plate unapred potrosio na karb, radilicu, auspuh... a zašto? Vuče me to jbg, zalećem se i prolazi vreme i onda ću se opet nervirati, stalno nešto čačkati i na kraju prodati motor il ga iseći sekirom ili šta god. A neće sigurno svaki put ići kod Maria da ga on spasi i to i nije poenta imanja motora. O parama da i ne pričam, letovanje sa devojkom bi oladio za ovo bez problema

Bolestan sam pa to ti je... zato sam doneo sledeću odluku:
bušićemo serijalu i utegnuti kako treba.
Sve onako kako je Mario postavio u linkovima, novi igličasti MHR, Prox klip, lezajevi iz Optime, airbox, Malossi crveni filter, busenje...
To ce na ovoj doradjenoj radilici biti siguran i jedini setup koji i treba na njoj da ide. A ići će lepo sigurno sa tim delovima i kada se ušteluje pošteno.
Dugujem sebi te dobre voznje, krstarenje leti sa malom potrosnjom jer sve to sa 2T skuterom nikad nisam imao, a treba ići korak po korak. Pored toga imam taj los prvi drag, na kom sam uvek hteo da učestvujem, a sad je tu kolega poštar, uvek spreman da stane na crtu - tako da i sa te strane će mi biti zanimljivo!
Opcija mi ne manjka za dalje, a fabricki cilindar uvek treba imati makar u rezervi. Mi ćemo ga sad utegnuti i trositi, a za dalje otom potom.
Eto, nadam se da razumete moju odluku iako moram da priznam - malo je falilo da opet zaronim i jurim neki midrace 70 koji bi mi trenutno doneo mnogo više muka nego koristi. Dosta sad o tome, idemo dalje po prvobitnom planu...
Mario, sutra Patak salje serijalu i ti onda cepaj dalje sa radom i slikama. Svaka ti čast za ove linkove i silne savete oko cilindra i svega. Oduševio si me sinoć kad si me zvao, toliko svega bi rekao da pomogneš i pričao bi u nedogled sa najboljom namerom. Kad si prekinuo vezu smejao sam se jedno 5 minuta kako si lud i kako ti ovo sve TOLIKO VOLIŠ
Aco imaces lepu konkurenciju sledeci put