Da ne radim u trgovini mozda se i ne bi iznervirao, al jbg de si mene nasao majstore! Još to klinac, a nije čuo reč našeg razgovora sa devojkom niti nas je primetio dok nije pitala za pomoć. Njegov problem, eto spomenuo sam samo kao poučnu anegdotu da ne ostane kao da se nije desilo.
Da završim sad tu sagu oko kupovine kacige komplet evo - dakle na Kompp co štandu su ljudi bili sasvim korektni. Dali su mi odma 25% popust i upisali me u svesku za slanje, jer nije bilo veličine L na štandu. Čak su napomenuli da je to njihov problem jer su kacigu ostavili za nekog lika koji se nije nikad vratio i da će je poslati po sajamskoj ceni i platiće poštarinu, jer je do njih. Ja prezadovoljan stvarno, ostavio podatke i očekujem da kaciga stigne kroz nekoliko dana. U utorak zovem da potvrdim da kacigu uzimam i da računaju na to da je šalju kad stignu, kako me ne bi ispalili slučajno. Ljubazna devojka kaže da je kaciga poslata u ponedeljak i da je kod mene kroz sat-sva. I stvarno stigla kaciga sve ok, ali cena 11120 + 440 poštarina = 11560 dinara! Ok, platim ja to jer kaciga mi treba i neću da pravim dodatne troškove oko slanja, pa dok nadjem drugu itd... Zovem opet, kažem stigla je kaciga, preuzeo sam kako ne bi morali da radite ispravku pa opet šaljete i kako ne bi pravio samo troškove, ali kao da znate da ostaje gorak ukus jer dogovor na neki način nije ispoštovan. Kaže devojka ništa ne brinite, zovem odma ljude sa štanda i očekujte poziv. Posle par minuta zovu me obe radnice, izvinjavaju se više puta i kažu da će pare za razliku cene biti poslate danas o njihovom trošku i da samo preuzmem paket.
I eto, stigao je danas katalog proizvoda koje imaju, sa sve novcem i još jednim izvinjenjem. Naravno sa moje strane isto je prihvaćeno još juče i uskoro ću poručiti i zatamnjeni vizir. Lova nije neka, al je dovoljna za 5l da prođe kroz rezervoar i za dobar osećaj zadovoljstva kad kupiš nešto što ti stvarno treba i ljudi te ispoštuju kako treba. Svaka čast za Kompp co!
Eto, izvinjavam se za dugo pisanje danas, popio sam 2 kafe na eks pa imam viška energije
Edited by zilke17, 25 March 2015 - 13:53.