Jump to content

Apn 6 Race

168 replies to this topic

#161 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 03 July 2015 - 23:28

To je bese seletra koja je predvidjena za hod 39 a koristiš je na hodu 43, a prebaciovao si polozaj zbog smera okretanja (levi-desni), jel gresim?

Nisam do sada razmišljao o paljenju, ali iz diskusije shvatam da si u problemu. Zbog razlike u hodu, ako postaviš paljenje za visoke obrtaje idealno, onda ti previse rano otvara na niskim obrtajima, a ako se pronadjes na 30-35 stepeni na niskim obrtajima, onda ti bezi ispod 0 na visokim.
To povlaci sa sobom nerealno setovanje pilotke a i power dizna ce biti od velikog značaja..

Pratim razvoj situacije :)

#162 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 17 August 2015 - 11:18

dobra su vremena.... ovo za stazu ima smisla, mada kod 50-ki mnogo nosi mašina, naravno da dobar vozač može veoma da utiče na plasman,

međutim pričali smo više puta da je bitno da mašina završi trku spremna

@poštar info o motoru ti je par strana unazad, ako od tada ništa nije menjano

#163 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 17 August 2015 - 11:20

To znamo, nego da vidimo da li je nesto menjano u odnosu na prethodnu trku i kako se yoco izborio sa uglom paljenja..

#164 yoco_mci

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Posted 17 August 2015 - 20:28

cim nabavim snimku kompletne trke svih motora postam

Edited by Mario, 23 August 2016 - 09:15.

#165 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 17 August 2015 - 20:43

Joco motor ide mnogo dobro. Kada udje u rezonu bas lepo ide. Zvuk je fenomenalan, kao da je ozbiljna 125ccm.. svidja mi se i sto malo zaliva na niskim otklonima (hladjenje) ali na pravcu se tacno cuje kako zdravo radi :)
Svaka cast!

#166 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 17 August 2015 - 22:40

Zaista lepo ide, povuce na pravcima opako a ima i elasticnosti...

Steta sto napustas projekat, medjutim i ja se nadam novim izazovima

#167 Petko131

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 383 posts
  • MestoНови Сад
  • VozimTomos D6, Tomos a55

Posted 23 August 2015 - 16:50

Морам, али морам да похвалим за одличну вожњу! Изузетно течно и меко вози, као да плива по стази, без трзања цимања и ритања, свака част!
Мотор има одличан звук, а лепо и иде, то се види и чује :)
А имате и изузетно лепу картинг стазу, бржа је него стаза у Кули код нас.

#168 yoco_mci

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Posted 25 August 2015 - 22:28

jeste, sta je bilo bilo je :) projekt je zavrsen, ja sam postigao ono zacrtano sta se tice mehanicarskog dijela motora .
tako da molim admine da zakljucaju temu :lock: a ja odo u druge vode - svoj novi projekt :) moze jos kakvo pitanje ako koga sta zanima pa da zaokruzimo pricu - i jos jednom hvala svima na savijetima koji su mi dali neke nove ideje i dosta pomogli, hvala Mario tebi na vremenu koje smo proveli u inboxu i analizama te telefonskim razmjena - stvarno smo se znali napricat i zapricat ;)

#169 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 25 August 2015 - 23:10

Nema na cemu, forum je tuning orijentisan i timski rad je iznad svega.. Vidi se po snimku kako ide i čuje..

Meni je drago da sam i u ovome ucestvovao, i meni je jedno novo iskustvo više...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users