pala je i prva trka pala su prva cvikanja , uglavnom nisam uspio nista slikat od 6 ujutro do 2 popodne do pocetka trke sam sarafio , cilj je bio zavrsit trku , sta samo i uspjeli ne s masinom koja je bila gore vec drugom zamijenskom - samo da napomenem da je prva masina ova sta smo predstavljalji na forumu bila bolja od svih motora tamo , posto smo na kraju uzeli motor od decka koji je bio prvi i isli isprobat i usporedit s nasom zamijenskom masiniom i tocno su na istom nivou a ova prva je nasa jos jaca - razocaran sam u firmu METEOR i stvarno nikada vise da mi da netko badava da taj klip neide u ni jedan motor sta ja slazem , ovakvko je bilo stanje na prvom treningu upoznavanja staze odvozio dva kruga i blokno mu motor s time da je bio klip na 9 stoti i potrosenih sigurnih 30 litara goriva te jacom dizom , nakon toga nabacujemo zamijensku masinu gore i probavamo uspsotavit do sljedeceg treninga , naravno motor ne salta - mjenjac ne reagira i namijestili smo mu da se vozi smao u 3 brzini da odvozi tri kruga samo da ima vrijeme i moze nastupit na trki - nakon toga starti ko zadnji odnsno 6 bilo ih je jako malo na trci i to svih 6 koji se stalno kolju za prva tri mejsta i izmjenjuju,odlucujem posle drugogo treninga rastepst masinu i poslozit mjenjac bilo je 3 sata vremna , rastepemo masinu kad ono fali ejdan dio mjenjaca na selektoru jedna podloska , pada mi mrak na oci po 128 puta taj dan , uzimamo opet prvu masinu i nju rastepam da prebacimo mejnjac u ovu - tamano smo stigli doslovno 5 do 12 upalit to posletalt karb i gas, posto prakticki nije odvozio ni jedan trening nezna koji mu prenos odgovara i dogovorimo se da mus tavimo prednju sajbu 10 z jer nam se cinlo ko da je staza dsota kratka i da nece uspijet ispucat petu s 11 z ,
pocinje trka odma vozi tik uz njih svi ejdan iza drugogo , u drugom krugu pada decko ispred njega i naš mora usporit i zaobic ga da i on ne padne te se prvi trio odvaja na dobrih pola kruga a kasnije ga love skoro za krug s time da smo mi zajebali prenos trebala je sajba 11 z a ne 10 doslovno mu je s 10 zubi falila jedna brzina vise , sve u svemu znamao da nam je ova zamijenska masina u rangu s njihovim a di ne ova koju smo imali prvotno zamisljenu , brusit cemo cilindar idem na klip s jednom karikom vertex i mislim da nebude problema , misija zavrsena - trka zavrsena

mislim da imam jednu sliku klip pa cu bacit