Jump to content

Sprint Exactly malisan

67 replies to this topic

#61 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 15 August 2016 - 20:49

Prvi put sam mislio da je ovaj kit iz massetehnic-a ok posto su uvoznici delova za sprint skutere, a drugi put sam isao na lutriju jer sam znao da ce proci sezona dok ja skupim pare za nesto bolje. Jbg, utvrdio sam gradivo.

#62 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 15 August 2016 - 23:20

Da li bih morao da obradjujem cilindar iz oglasa (http://forum.pyrothe...er-i-sl-kineze/) i da stavljam veci klip ili bih mogao samo da kupim klip 40mm i montiram sa ovim cilindrom (posto je kod mene bolcna 10mm)?

#63 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 17 August 2016 - 19:36

Ima neki navodno Airsal alu kit u kompletu sa glavom, 50cc, 4.990 din, sta mislite o tome?

EDIT: A ima i TNT za oko 5 hiljadarki.

Ne mogu da okacim link, preimenuje ga u stranku zdravog razuma :mmhappy3: .

Edited by Miroslav'91, 17 August 2016 - 19:49.

#64 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,753 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 17 August 2016 - 19:52

Obican gusani Airsal od 50cc kosta oko 100eura. Ja ne znam gdje ga ti nadje ALU za te pare ali to je VRLO VJERoVATNO prekrsteni Airsall kinez (da, da sa dva slova "L"). Dakle batali...
Imamo cenzuru na forumu na par linkova, jer iz odredjenih razloga ne zelimo da promovisemo te prodavnice dijelova.

Sta ti zapravo zelis za skuter?

#65 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 17 August 2016 - 19:57

Verovatno je neka kopija, nisu napisali u nazivu koja je marka, pise samo Alu, ali na slici pise Airsal sa jednim L.

Skuter mi treba samo da skoknem do grada i ponekad da se provozam onako bezveze, znaci nista posebno, nek bude i 50cc, meni je dosta. Samo da mi ne zvecka ko ovo kad mu odvrnem pola gasa i da zvecka jos vise kad idem uzbrdo i da se pitam kad ce da stane.

Znaci, bukvalno performanse fabrickog kineza su mi ok.

Ima i ovaj Motoforce ECO, on je isto oko 5k din bez glave.

EDIT: Znam ja sta je dobro, imao sam malossi, ali ne daje mi se 18 hiljada za njega ako mogu da uzmem nesto mnogo jeftinije a da vrsi poso.
EDIT 2: A znam i da moze specijala da se odradi za malossi, ali sam ga zavrljao ko zna gde, a mozda ga nisam ni uzeo od majstora kad sam montirao onaj kineski...

Edited by Miroslav'91, 17 August 2016 - 20:05.

#66 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 17 August 2016 - 20:17

Pa daa, bolje je dati 2 ili 3 puta godisnje po 5 hiljada dinara nego kupiti recimo originalni italijanski Minareli 50ccm i staviti neki krsteni klip koji ce da vozi do posla i nazad narednih 20000km za recimo 30-40eura sa sve obradama i stelovanjem.

#67 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 17 August 2016 - 20:22

E pa nista onda, zato sam i pitao, da ne uzimam opet nesto bezveze. Video sam u Bokijevoj temi (sprint falcon) da je imao MF Plus i da je imao problema sa njim, ali cini mi se da je on sam uzrokovao vecinu tih problema.

Rece mi ovaj majstor sto mi je namestao ovaj kineski 70 da ima neki originalni cilindar sa yamahe koji moze da se razbusi i da se stavi neki bolji klip. Onda mi je pametnije to da uradim.

#68 Miroslav'91

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 530 posts
  • MestoAleksandrovac-Bg
  • VozimSprint Exactly

Posted 17 August 2016 - 20:56

A da li onda da jurim i original yamahinu glavu ili mogu da iskoristim ovu kinesku?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users